Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: محمدباقر قالیباف کمی بیش از یک ماه است که به‌عنوان رئیس مجلس یازدهم برگزیده شده؛ اما همچنان در حال انتصاب معاونان و مشاوران پارلمان است؛ افرادی که بیشتر آنها در چندین سال گذشته با قالیباف کار کرده‌اند و در شهرداری تهران نیز حضور داشته‌اند.
به گزارش خرداد به نقل از شرق، محمدباقر قالیباف کمی بیش از یک ماه است که به‌عنوان رئیس مجلس یازدهم برگزیده شده؛ اما همچنان در حال انتصاب معاونان و مشاوران پارلمان است؛ افرادی که بیشتر آنها در چندین سال گذشته با قالیباف کار کرده‌اند و در شهرداری تهران نیز حضور داشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قالیباف همچنین روز گذشته معاون نظارت و معاون قوانین مجلس را منصوب کرد تا کم‌کم حلقه جدید یاران او در مجلس شکل بگیرد. در این گزارش به انتصابات قالیباف و سوابق معاونان و مشاوران او پرداخته‌ایم که در ادامه می‌خوانید.
پژمان پشمچی‌زاده، معاون نظارت مجلس:او در دورانی که قالیباف شهردار تهران بود، معاون معماری و شهرسازی بود و معاونت مدیرعامل پشتیبانی در شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران «هما» را نیز در کارنامه دارد. او شهردار مناطق ۷، ۳ و ۵ تهران نیز بوده و شهرداری کن را هم تجربه کرده است.
محمود رضوی، مشاور فرهنگی و هنری رئیس مجلس:او در پستی مشغول به کار شده است که پیش‌تر درباره آن نشنیده بودیم، البته خود محمود رضوی آدم گمنامی نیست. قالیباف در حکمش مهم‌ترین وظیفه رضوی را تقویت تعامل مجلس با فعالان فرهنگی، هنری، ارتباط مؤثر با انجمن‌ها، صنوف، نهادها و سازمان‌های فرهنگی کشور به‌ منظور بهره‌مندی از ظرفیت آنها در نظام تصمیم‌گیری و قانون‌گذاری کشور بیش از گذشته عنوان کرده است. سیدمحمود رضوی کارشناس ارشد مدیریت فرهنگی از دانشگاه علوم‌وتحقیقات است و از سال ۸۷ تهیه‌کننده سینماست و فیلم‌هایی مانند «درباره الی»، «ماجرای نیمروز» و «لاتاری» را تهیه کرده است. او همچنین عضو گروه مشاوران جوان شهردار تهران از سال ۸۴ تا ۸۶ و مشاور فرهنگی-هنری معاون فرهنگی- اجتماعی سپاه از سال ٩٠ تا ٩٣ بوده است. رضوی در سال ۹۶، سرپرست کل تبلیغات ستاد انتخاباتی قالیباف بود و مستندهای انتخاباتی او با سرپرستی و نظارت محمود رضوی ساخته شد.
امیرابراهیم رسولی، مشاور رئیس و مدیرکل هیئت‌رئیسه مجلس:او که دکترای علوم سیاسی با گرایش مسائل ایران را دارد، سابقه بیش از یک دهه فعالیت اداری و رسانه‌ای در مجلس را نیز دارد. رسولی در مجلس هشتم و نهم مشاور و رئیس دفتر غلامعلی حدادعادل بود و در مجلس دهم مسئولیت پارلمانی نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور (وزارت ارشاد) را برعهده داشت. او در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۹۶، عضو شورای رسانه حجت‌الاسلام ابراهیم رئیسی بود و در انتخابات مجلس یازدهم در اسفند سال گذشته نیز حضور داشت؛ اما با وجود اینکه در فهرست ابتدایی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب برای حوزه انتخابیه تهران قرار داشت، در نهایت به نفع وحدت و ائتلاف نیروهای انقلاب انصراف داد. رسولی در مرکز اسناد انقلاب اسلامی و سازمان فرهنگی- هنری شهرداری تهران نیز فعالیت داشته و پس از راه‌اندازی پایگاه خبری نماینده (رسانه تخصصی حوزه مجلس) صاحب امتیاز و مدیرمسئول این پایگاه شده است.
 محسن اسماعیلی، رئیس دفتر رئیس مجلس:او حقوق‌دان عضو هیئت‌ علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران، نماینده مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری و تنها عضو غیرمعمم این مجلس از آغاز پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون است. اسماعیلی که در مقطع خارج فقه و اصول تحصیل کرده و اجتهاد دارد، سه دوره متوالی از سال ۸۰ تا ۹۸ نیز عضو شورای نگهبان بوده و جوان‌ترین عضو این شورا در زمان انتصاب است.بابک نگهداری، مشاور و رئیس حوزه ریاست مجلس: او دکترای تخصصی بیوتکنولوژی پزشکی و دکترای حرفه‌ای پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی تهران را دارد و معاون پیشین ارتباطات و معاون نظارت و راهبری شورای عالی انقلاب فرهنگی است و در دورانی که قالیباف شهردار تهران بود، ریاست مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران را برعهده داشت. بعد از رفتن قالیباف، او به دانشگاه آزاد اسلامی رفت. نگهداری مدیرکلی حوزه ریاست دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی، دبیری کمیته تأیید صلاحیت رؤسای دانشگاه‌های کشور، معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی، ریاست دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران را نیز برعهده داشته و عضو کمیسیون‌های «نظارت» و «چشم‌انداز و امور نخبگان» دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام بوده است.
محمدسعید احدیان، دستیار سیاسی و رسانه‌ای رئیس مجلس:او که دانش‌آموخته رشته علوم‌ سیاسی با گرایش سیاست‌گذاری عمومی و مدیرمسئول «روزنامه خراسان» و «رسانه آخرین خبر» بوده است، در انتخابات مجلس یازدهم بعد از اینکه در فهرست اصولگرایان قرار نگرفت، از انتخابات انصراف داد و از چهره‌های رسانه‌ای نزدیک به قالیباف محسوب می‌شود. احدیان از مؤسسان و رئیس شورای مرکزی تشکل سیاسی جبهه آرمان‌خواهان واقع‌بین نیز هست. در کارنامه کاری او علاوه‌بر فعالیت‌های تشکیلاتی دانشجویی، عضویت در شورای مرکزی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان کشور به چشم می‌خورد. احدیان همچنین کتاب‌های «چرا فتنه؟ چرا تقلب؟»، «زیروبم پهلوی‌ها»، «از سعدآباد تا لوزان: تحلیلی بر گذشته، حال و آینده برنامه هسته‌ای ایران»، «برجام در تحلیل کلان و خرد»، «انقلاب در گام اول: مروری بر دستاوردهای ۴۰‌ساله انقلاب» و همچنین «تاب‌آوری اقتصاد ایران: چگونگی و الزامات پیاده‌سازی راهبردهای اقتصادی مقاومتی» را نگاشته است.
حمید اصلانی، معاونت اجرائی مجلس:او معاون اجرائی کل سپاه پاسداران و ریاست مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس بوده است. سردار حمید اصلانی در دوران جنگ ایران و عراق در عملیات بیت‌المقدس و رمضان، معاون گردان از تیپ ۳۱ عاشورا بود و سپس به‌عنوان معاون تیپ ۳۸ زرهی ذوالفقار تا پایان جنگ در اکثر عملیات‌ها حضور داشت. او پس از جنگ، با سمت‌های کارشناس عالی اقلام زمینی ستاد کل نیروهای مسلح، مسئول طرح‌وبرنامه نیروی زمینی سپاه، معاون هماهنگ‌کننده نیروی زمینی سپاه و معاون اجرائی فرمانده کل سپاه انجام وظیفه کرده است.
حسین قربانزاده، مشاور رئیس و دبیر کارگروه تحول مجلس:او دوره کارشناسی ارشد خود را در رشته معارف اسلامی و حقوق جزا و جرم‌شناسی از دانشگاه امام صادق(ع) اخذ کرد و دانش‌آموخته دکترای حقوق از دانشگاه شهید بهشتی است و قبلا مسئولیت مدیر پروژه تنقیح قوانین و مقررات کشور را نیز برعهده داشت. قربانزاده مدیرمسئولی و سردبیری روزنامه همشهری در دوران شهرداری قالیباف را در کارنامه دارد و عضو گروه مشاوران جوان مرحوم آیت‌الله هاشمی‌شاهرودی در دوره ریاست قوه قضائیه بوده است.
حجت‌الاسلام، غلامرضا قاسمیان، رئیس کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس:او دانش‌آموخته دانشگاه صنعتی شریف است و پیش از این معاون اسبق پژوهش حوزه‌های علمیه استان تهران، استاد دروس عالی حوزه و دوره‌های دکترای دانشگاه و پژوهشگر در حوزه‌های قرآنی، فقهی، اصولی نیز بوده است. قاسمیان همچنین مؤسس طرح حوزوی و تحولی «مدارس علمیه مشکات» نیز بوده و سابقه تأسیس قرارگاه جهادی امام رضا(ع) را در کارنامه دارد. او از وعاظ معروف تهران محسوب می‌شود.
مهدی محمدی، مشاور در امور راهبردی:او در زمانی که سعید جلیلی در شورای عالی امنیت ملی بود در کنار جلیلی بود و به‌عنوان تحلیلگر مسائل راهبردی و استراتژیک شناخته می‌شود. محمدی با برخی رسانه‌ها ازجمله روزنامه وطن امروز، روزنامه کیهان و خبرگزاری فارس همکاری کرده است.
محمدباقر قالیباف همچنین، احسان عسکری را به‌عنوان مشاور و مدیرکل دفتر حوزه ریاست، محسن مکیان را به ریاست مرکز حراست قوه مقننه و بهزاد پورسید را به‌عنوان معاون قوانین مجلس، انتخاب کرده است.
برچسب ها: قالیباف

منبع: خرداد

کلیدواژه: قالیباف مجلس یازدهم تهران نیز رئیس مجلس مجلس او

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۲۵۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۲ حکم رئیس دانشگاه تهران برای بزرگداشت سنت دانشگاهی ایران صادر شد

رئیس دانشگاه تهران در پی مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی دبیران علمی و اجرایی و مسئولان کمیته‌های این آیین را که همزمان با نود سالگی دانشگاه تهران برگزار می‌شود، منصوب کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، آیین بزرگداشت ۱۷۵۷ سالگی سنت دانشگاهی ایران همزمان با نودمین سالگرد تاسیس دانشگاه تهران «نماد آموزش عالی ایران» در خرداد ماه ۱۴۰۳ با شعار «ایران آغازگر سنت دانشگاهی ۱۷۵۷ ساله در جهان و دانشگاه تهران نماد این فخر ملی در ۹۰ سالگی» افتتاح و در طول این سال دنبال می‌شود.

دکتر سید محمد مقیمی، رئیس دانشگاه تهران با صدور احکام مسئولان ستاد بزرگداشت این فخر ملی، دکتر مهدی شهبازی رئیس مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه تهران را به عنوان دبیر شورای علمی ستاد آئین بزرگداشت ۱۷۵۷ سالگی سنت دانشگاهی ایران در نودمین سالگی تأسیس دانشگاه تهران، محمدحسین حاج ابراهیمی معاون مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه تهران را به عنوان دبیر شورای اجرایی این ستاد و حسین رضایی دبیر نظام پیشنهاد‌های دانشگاه تهران را به عنوان رئیس دبیرخانه و کنترل پروژه این ستاد منصوب کرد.

رئیس دانشگاه تهران در احکام دیگری، روسای کمیته‌های این ستاد را نیز منصوب نمود که بر اساس آن، دکتر الهام امین‌زاده معاون بین‌الملل دانشگاه تهران به عنوان رئیس کمیته امور بین‌الملل، دکتر فرزاد زیویار مشاور رئیس دانشگاه به عنوان رئیس کمیته فرهنگی و سیاسی، دکتر مهدی قربانی رئیس دانشکده منابع طبیعی به عنوان رئیس کمیته ذی‌نفعان، ابراهیم حسن‌زاده کلیشمی مدیرکل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه تهران به عنوان رئیس کمیته تدارکات و پشتیبانی، مهدی تجلی معاون ستاد مسئولیت‌پذیری اجتماعی (سمات) دانشگاه تهران به عنوان رئیس کمیته هنری، دکتر ناصر غلامی مدیرعامل بنیاد حامیان دانشگاه تهران به عنوان رئیس کمیته مشارکت‌های مردمی، محمدرضا تقی‌دخت رهقی رئیس اداره روابط عمومی دانشکدگان فنی به عنوان رئیس کمیته تولید محتوا و مدیریت دانش، ابراهیم پاک رئیس اداره تشریفات و مراسم‌های مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه تهران به عنوان رئیس کمیته تشریفات و نیما شایان مدیر ارتباطات و رسانه دانشگاه تهران به عنوان رئیس کمیته روابط عمومی و رسانه ستاد آئین بزرگداشت ۱۷۵۷ سالگی سنت دانشگاهی ایران در نودمین سالگی تأسیس دانشگاه تهران منصوب شدند.

دکتر مقیمی همچنین دکتر رقیه قاسم‌پور مدیر اجرایی مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه تهران را به عنوان قائم‌مقام دبیر نشان عالی دانش دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی تهران که دومین دوره اعطای این نشان در آیینی ویژه در هشتم خرداد ماه ۱۴۰۳ برگزار می‌شود و از برنامه‌های ویژه دانشگاه تهران است، منصوب کرد.

پیشنهاد منضم نمودن سابقه ۹۰ ساله دانشگاه تهران با قدمت بیش از ۱۷ قرن آموزش عالی در ایران و برگزاری بزرگداشت ۱۷۵۷ سال قدمت آموزش عالی در ایران به عنوان یک فخر ملی، در سال ۱۴۰۲ از سوی دکتر سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه شد و این پیشنهاد در اسفند ماه ۱۴۰۲ در شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسید. در نهایت، اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی در جلسه ۸۹۸ این شورا که ۲۸ فروردین ماه ۱۴۰۳ به ریاست آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی برگزار شد، واگذاری مأموریت بزرگداشت سنت دانشگاهی به دانشگاه تهران را تصویب کردند.

بررسی سیر تکامل نماد‌های آموزش عالی ایران را می‌توان به پنج دوره شامل تاسیس دانشگاه جندی شاپور در سال ۲۷۱ میلادی، تاسیس نظامیه‌ها در سال ۱۰۶۵ میلادی، تاسیس ربع رشیدی در سال ۱۲۷۵ میلادی، تاسیس دارالفنون در دسامبر سال ۱۸۱۴ میلادی و شکل‌گیری دانشگاه نوین، دانشگاه تهران در سال ۱۹۳۴ میلادی تقسیم‌بندی نمود.

در سی و نهمین اجلاس کنفرانس عمومی یونسکو که در نوامبر سال ۲۰۱۷ میلادی برگزار شد، سابقه طولانی دانش و آموزش در تمدن ایران باستان مورد توجه قرار گرفت. یونسکو در این اجلاس، قدمت تاسیس دانشگاه جندی شاپور را ۱۷۵۰ سال ثبت و آن را کهن‌ترین دانشگاه جهان اعلام کرد. پیش از این رویداد، دانشگاه‌های بزرگ و نام‌آشنایی، چون بولونیا، آکسفورد، کمبریج و سوربون، با قدمت نزدیک به ۱۲۰۰ سال را آغازگر سنت دانشگاهی در جهان می‌دانستند. ثبت پیشینه تاریخی جندی شاپور، بر قدمت آموزش عالی در جهان افزود و کانون آن را از مغرب زمین به مشرق و دیار کهن ایران انتقال داد.

معرفی جندی شاپور به عنوان قدیمی‌ترین دانشگاه جهان افتخاری است که نصیب کشور ایران شده است و این امر سابقه طولانی و قدیمی آموزش و علم‌اندوزی در کشور را به همگان اثبات می‌کند لذا اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی با تصویب «واگذاری مأموریت بزرگداشت سنت دانشگاهی و نظام آموزش عالی ایران به دانشگاه تهران» ماموریتی خطیر به دانشگاه تهران نماد آموزش عالی ایران واگذار کرد.

دیگر خبرها

  • قالیباف: از تمام تصمیماتی که گرفته‌ام دفاع می‌کنم/ از اینکه مشکلات کشور همچنان باقی مانده، ناراحت می‌شویم
  • قالیباف: از تمام تصمیماتی که گرفته‌ام دفاع می‌کنم
  • قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟
  • قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟ /متفکرآزاد: دعوا بر سر صندلی را دوست ندارم/یوسفی: تصمیمات باید در درون مجلس گرفته شود
  • ضرب‌الاجل قالیباف به دولت ربطی به کرسی ریاست در مجلس دوازدهم دارد؟
  • یکدست یا تضارب آرا/ ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس دوازدهم چگونه خواهد بود؟
  • دوراهی قالیباف برای رسیدن به صندلی ریاست
  • نمک‌گیری نمایندگان مجلس به سبک قالیباف؛ بریز بپاش در هتل گرانقیمت برای حفظ ریاست؟!
  • ۱۲ حکم رئیس دانشگاه تهران برای بزرگداشت سنت دانشگاهی ایران صادر شد
  • مانور لاکچری قالیباف در هتل بزرگ تهران