Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-07@03:24:22 GMT

برداشت جو در خرم بید ادامه دارد

تاریخ انتشار: ۱۵ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۲۶۰۳۶

برداشت جو در خرم بید ادامه دارد

خسروانی گفت: برداشت جو از نیمه خرداد ماه در این شهرستان آغاز و تا پایان مرداد ماه ادامه دارد و پیش بینی می شود از سطح سه هزار ۴۰۰ هکتار از اراضی زیر کشت جو ۱۳ هزار تن جو برداشت شود.

«آرش خسروانی» با اشاره به اینکه برداشت جو از نیمه خرداد ماه در این شهرستان آغاز و تا پایان مرداد ماه ادامه دارد، به خبرنگار خبرگزاری شبستان در شیراز، گفت: پیش بینی می شود از سطح سه هزار 400 هکتار از اراضی زیر کشت جو 13 هزار تن جو برداشت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خرم بید با اشاره به مشکل کمبود کمباین در سال گذشته، ابراز کرد: با هماهنگی انجام شده با اتحادیه کمباین داران دو دستگاه کمباین غیر بومی به جمع ناوگان این شهرستان اضافه و در کار برداشت مشارکت دارند.

وی با اشاره به رفع مشکل خرید جو مازاد بر مصرف کشاورزان بیان کرد : کشاورزان می‌توانند جوی مازاد بر مصرف خود را به مرکز خرید که در بخش مرکزی و در بخش قادرآباد آماده فعالیت هستند تحویل دهند.

شناسایی تغییر کاربری غیرمجاز در خرم بید

خسروانی گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون 26 مورد تغییر کاربری غیر مجاز در اراضی این شهرستان شناسایی شده است. 

وی تصریح کرد: در پی تماس‌های مردمی با سامانه ۱۳۱ و گشت‌زنی انجام شده توسط گشت حفظ کاربری در اراضی زراعی و باغی پلاک موات شرق «دهبید» و گرداب مشهور به «قال گرگی» این تخلفات مشاهده و متوقف شد.

به گفته خسروانی؛ عمده این تغییر کاربری ها شامل ساخت و ساز اتاق کارگری و نگهبانی، ساخت استخر، و محوطه سازی بوده است.

وی هدف از اجرای قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی را حفظ حقوق مردم و دولت دانست و اظهار کرد: مردم باید نسبت به موضوع حفظ زمین های کشاورزی و بهره‌برداری اصولی و صحیح از اراضی کشاورزی آگاه باشند و با جهادکشاورزی همکاری لازم را داشته باشند.

این مقام مسئول از تمامی مالکان زمین های کشاورزی درخواست کرد تا قبل از هرگونه تغییر کاربری برای اخذ مشاوره و مجوزهای قانونی به واحد امور اراضی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان خرم بید مراجعه کنند.

پایان پیام/130

منبع: شبستان

کلیدواژه: خرمبید رفع تصرف جهاد کشاورزی فارس تغییر کاربری خرم بید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۲۶۰۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت ۳۲۰ تن گیاهان دارویی از مزارع نهاوند برای نخستین‌بار

ایسنا/همدان مدیر جهادکشاورزی شهرستان نهاوند گفت: امسال برای نخستین‌بار ۳۲۰ تن گیاهان دارویی از مزارع آبی و دیم شهرستان نهاوند برداشت می‌شود.

توکل آبشناس در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: برای نخستین‌بار ۳۵۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی آبی و دیم شهرستان نهاوند، امسال به کشت هفت نوع گیاه دارویی اختصاص یافته است.

وی تصریح کرد: بیش از ۳۲۰ تن انواع گیاهان دارویی در مزارع آبی و دیم این شهرستان برداشت می‌شود که همه این محصولات ارزش صادرات دارند و پیش‌بینی می‌شود بیش از یک میلیون دلار ارزآوری به استان و شهرستان داشته باشد.

آبشناس اضافه کرد: به منظور جلوگیری از تعرض به عرصه‌های منابع طبیعی، مصرف بی‌رویه آب در بخش کشاورزی و ترویج کاشت محصولات کم‌آب‌بر، امسال برای نخستین بار برخی از کشاورزان نهاوندی گیاهان دارویی کاشته‌اند.

وی در ادامه به افزایش ۱۰۰ درصدی کشت کلزا در شهرستان نهاوند اشاره کرد و گفت: کشت دانه‌های روغنی کلزا به عنوان گیاهی دارویی، کم‌آب‌بر و ضروری برای تولید روغن امسال در شهرستان نهاوند دو برابر شده است.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان نهاوند تأکید کرد: امسال ۶۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان به کشت کلزا اختصاص یافته که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۰۰ درصد افزایش داشته است.

وی کم‌آب‌بر بودن، قرار گرفتن در تناوب با کشت گندم، داشتن قیمت تضمینی خرید از سوی دولت و مفید بودن برای تغذیه زنبورعسل را از جمله مزایای کشت کلزا عنوان کرد.

آبشناس با اشاره به اینکه محصول کلزا همه ساله در پاییز کشت و در خرداد برداشت می‌شود، یادآور شد: از سیاست‌های اصولی جهادکشاورزی ترویج کشت محصولات کم‌آب‌بر مانند کلزا است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • صدوراخطار توقف عملیات برای ۱۰ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در تنگستان
  • آزاد سازی ۳۵ هزار مترمربع از اراضی کشاورزی در اسلامشهر
  • صادرات سیر پارس‌آباد به روسیه و آذربایجان
  • برداشت ۳۲۰ تن گیاهان دارویی از مزارع نهاوند برای نخستین‌بار
  • ۱۷۵هکتار اراضی کشاورزی چهارباغ آزاد سازی شد
  • قلع و قمع ۱۲ فقره تغییر کاربری غیرمجاز در آمل
  • برای جلوگیری به موقع از تغییر کاربری نیاز به کمک مردم داریم + ویدئو
  • قلع و قمع 12 فقره تغییر کاربری غیرمجاز در آمل
  • ۴۵ پرونده امور اراضی استان تهران تعیین تکلیف شد
  • تخریب جاده‌های بین مزارع و عشایری شهرستان آبدانان بر اثر سیلاب