Web Analytics Made Easy - Statcounter

بانوی ووشوکار ایران گفت: امیدوارم شرایط کرونا در کشورمان زودتر درست شود چون ما ورزشکاران تمرین می‌کنیم اما هیچ مسابقه ‌ای نداریم و عمر ورزشی‌مان می‌گذرد.

به گزارش ایسنا، الهه منصوریان در حاشیه مجمع انتخاباتی فدراسیون ووشو در مورد حمایت او و خواهرش از دو کاندیدای متفاوت گفت: دلیل اینکه نظراتمان  متفاوت بود این نیست که همسو با فدراسیون ووشو نیستیم یا مخالفت‌هایی داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تنها دلیلش این بود که کاندیداها خیلی خوب بودند و این امکان فراهم بود که هر کسی آزادانه انتخاب کند. ما هم انتخاب کردیم. به هر حال باید به نظر هم احترام بگذاریم. آقای صدیقی می‌تواند تلاش کند و با افرادی که حتی مخالفش بودند، همسو شود تا فدراسیون ووشو را روی سکوی قهرمانی نگه داریم. ووشو الان جایگاه بزرگی دارد و حفظ قهرمانی سخت‌تر از به دست آوردن آن است.

او در مورد اینکه شهربانو در صفحه شخصی خود عنوان کرده بود با حمایت از یک کاندیدا  شاید آینده ورزشی‌ام به خطر بیفتد، گفت: وقتی آقای علی‌نژاد که ما را بزرگ کرده و فدراسیون را به ثمر رسانده تلاش دارد تا این اتفاق نیفتد و آقای صدیقی هم  این نظر را دارد، چنین موضوعی پیش نمی‌آید. من فکر می‌کنم آقای صدیقی حتما با شهربانو صحبت می‌کند. همه دور یک میز جمع می‌شویم و برای موفقیت ووشو برنامه‌ریزی و تلاش می‌کنیم.

منصوریان در مورد قراردادش با باشگاه چینی گفت: یک مسابقه مهم در "وان چمپیون‌شیپ" با یک بازیکن تایلندی سر کمربند داشتم. برای این مسابقه خیلی برنامه ریزی شد و باشگاه تا دو ماه پیش  حقوقم را واریز می‌کرد که مشکل مالی و تمرینی نداشته باشم اما به دلیل شیوع کرونا این مسابقه لغو شد چون سازمان وان چمپیون‌شیپ اجازه حضور خارجی‌ها را نمی‌دهد چون مبارزه تن به تن است. اگر ما کرونا بگیریم ممکن است عمر ورزشی‌مان به خطر بیفتد. امیدوارم شرایط کشورمان زودتر درست شود چون ما ورزشکاران تمرین می‌کنیم اما هیچ مسابقه ‌ای نداریم و عمر ورزشی‌مان می‌گذرد، بنابراین بخاطر این موضوع خیلی ناراحت هستیم.

او افزود: یک سال بدون هیچ مسابقه و درآمدی هستیم. آینده شغلی نداریم. نمی‌خواهم گله کنم اما جوایز ما هنوز داده نشده و امیدوارم شرایط درست شود تا از توانایی خودمان درآمد بدست بیاوریم. من هنوز با باشگاه شانگهای قرارداد دارم و آنها موظف هستند که حقوقم را پرداخت کنند اما هیچ مسابقه‌ای نداشته ایم که آنها پرداخت کنند و من هم دوست ندارم برای کاری که نکرده‌ام پول بگیرم. اگر باشگاه دوست داشته باشد قرارداد من را پرداخت می‌کند، در غیر این صورت می‌بخشم.

او در مورد اخباری مبنی بر خداحافظی خواهران منصوریان از تیم ملی ووشو گفت: مردم ایران ما را خیلی دوست دارند و تا زمانی که بتوانیم برای آنها تلاش می‌کنیم تا مدال بگیریم. دوست داشتیم که در قهرمانی جهان هر سه خواهر کنار هم باشیم، برای این مسابقات سه سهمیه داشتیم و ما سه نفر انتخاب شده بودیم اما به دلایلی یکی از ما خط خورد و این ناراحتی‌هایی پیش آورد. با این حال در تیم ملی هستیم و خبر خوبی هم هست که اگر باشگاهم را عوض کنم اتفاقات خوبی برای ایران می‌افتد چون به عنوان یک ایرانی در یکی از بزرگترین سازمان‌های جهان مسابقه می‌دهم و تلاش می‌کنم تا پرچم‌ایران را بالا ببرم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: الهه منصوريان هیچ مسابقه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۲۶۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشورهایی با ماهرترین نیروی کار

آلمان، کره‌جنوبی، ژاپن و چین کشورهایی با ماهرترین نیروی کار در سراسر جهان هستند که موقعیت پیشرفته اقتصادی خود را به‌واسطه تلاش‌های این نیروی کار به‌دست آورده‌اند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، پشت ثروت و موفقیت یک کشور، سیاست‌هایی است که فرصت‌ها را ایجاد می‌کنند، افرادی است که تلاش‌ها را هدایت می‌کنند و تاریخی است که محیط و چشم‌انداز را شکل می‌دهند اما نقش چشمگیر نیروی کار را در این پیشرفت نمی‌توان نادیده گرفت. در تعیین کشورهای دارای ماهرترین نیروی کار، مجموعه‌ای از ۷۳ ویژگی با مشارکت بیش از ۱۷ هزار نفر در سراسر جهان مورد نظرسنجی قرار گرفت. به هر کشور برای هر یک از این ویژگی‌ها بر اساس مجموعه‌ای از پاسخ‌های نظرسنجی فردی امتیاز داده شد.

آلمان

آلمان، پرجمعیت‌ترین کشور اتحادیه اروپا، دارای یکی از بزرگ‌ترین اقتصادهای جهان است و از زمان اتحاد مجدد شاهد رشد پیوسته نقش خود در جامعه بین‌المللی بوده است. آلمان یکی از واردکنندگان و صادرکنندگان پیشرو در جهان محسوب می‌شود و خدماتی شامل صنایعی مانند مخابرات، مراقبت‌های بهداشتی و گردشگری، بیشترین سهم را در اقتصاد آن دارد. صنعت و کشاورزی از دیگر بخش‌های مهم اقتصادی این کشور هستند.

آلمان دارای نیروی کار بسیار ماهر، اما جمعیت آن در حال پیر شدن است، با این حال سطح بالایی از خدمات اجتماعی را ارائه می‌کند. این کشور از محبوب‌ترین مقاصد مهاجرتی در جهان و از نظر فرهنگی، خانه تعدادی از چهره‌های برجسته جهان در علوم طبیعی و اجتماعی، همچنین هنر، ادبیات، موسیقی و فلسفه است.

کره‌جنوبی

اقتصاد پیشرفته و مبتنی بر خدمات کره‌جنوبی یک موفقیت سرمایه‌گذاری خارجی است. کره اولین دریافت‌کننده بودجه کمیته کمک به توسعه OECD (سازمان توسعه و همکاری) بود که بعدها به اهداکننده این بودجه تبدیل شد. این کشور از دهه ۱۹۶۰ شاهد رشد مداوم و کاهش فقر بود و اکنون به‌طور کلی در میان بزرگ‌ترین اقتصادهای جهان قرار دارد. دفاتر سامسونگ، هیوندای و کیا در پایتخت این کشور قرار دارد که دو مورد از صادرات مهم کره‌جنوبی یعنی فناوری و خودرو را نمایندگی می‌کنند.

کره‌جنوبی یکی از بزرگ‌ترین پس‌اندازهای ناخالص ملی و ذخایر سرمایه‌گذاری خارجی در جهان را دارد. درآمد یک‌بار مصرف خانوارهای آن در سال‌های اخیر افزایش داشته است و ثروتمندان آن مایلند پول خود را برای اقلام و محصولات برند خرج کنند. کره‌جنوبی عضو بسیاری از سازمان‌های بین‌المللی از جمله سازمان ملل متحد، گروه ۲۰، انجمن منطقه‌ای کشورهای جنوب شرق آسیا و سازمان تجارت جهانی، اما با چالش پیری جمعیت مواجه است.

ژاپن

سومین اقتصاد بزرگ جهان، ژاپن، از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان وسایل‌نقلیه موتوری، تجهیزات الکترونیکی و فولاد در جهان است و بخش خدمات آن بالاترین درصد اقتصاد را از نظر تولید ناخالص داخلی و اشتغال تشکیل می‌دهد. با این حال این کشور با پیامدهای اقتصادی ناشی از پیرترین جمعیت جهان و کاهش نرخ زادوولد دست‌وپنجه نرم می‌کند. ژاپن عضو چندین سازمان بین‌المللی از جمله سازمان ملل متحد، بانک توسعه آسیایی و بانک جهانی است.

چین

چین یکی از قدیمی‌ترین تمدن‌های جهان را در خود جای داده، پرجمعیت‌ترین کشور جهان است و از نظر وجود زمین دومین کشور بزرگ محسوب می‌شود. چین از سال ۱۹۷۸، یکی از سریع‌ترین اقتصادهای بزرگ جهان بوده و از اقتصاد متمرکز به یک اقتصاد مبتنی بر بازار تبدیل شده است.

اقتصاد این کشور، پس از ایالات متحده در رتبه دوم قرار دارد اما توسعه سریع اقتصادی آن چندین چالش داخلی از جمله از بین رفتن تعادل میان رشد جمعیت و منابع طبیعی، افزایش نابرابری درآمد و افزایش قابل‌توجه آلودگی در سراسر کشور را به همراه داشته است. این کشور بزرگ‌ترین تولید کننده دی‌اکسیدکربن در جهان، اما یک سرمایه‌گذار عمده در انرژی‌های تجدیدپذیر است و از سال ۱۹۷۱ عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل متحد، همچنین عضو چندین سازمان بین‌المللی و منطقه‌ای از جمله سازمان تجارت جهانی و همکاری اقتصادی آسیا و اقیانوسیه است.

کد خبر 749938

دیگر خبرها

  • یوروویژن ۲۰۲۴ زیر سایه تهدیدات تروریستی؛ همه آنچه باید درباره بزرگترین رویداد موسیقی زنده جهان دانست
  • گزارش تصویری از همایش بزرگ تای چی ووشو در بوستان ملت
  • آمریکا بزرگترین طاغوت جهان است
  • تجلیل از دختران مدال‌آور ‌رشته‌های‌ ووشو و کاراته در مشهد
  • تلاش دشمنان برای دین زدایی در جهان اسلام
  • پیش‌بینی صعودی رشد اقتصادی جهان
  • دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است
  • تلاش برای پخش سریال سلمان فارسی در سال ۱۴۰۵
  • کشورهایی با ماهرترین نیروی کار
  • معتبرترین مسابقات ریاضی دانشجویی جهان در دانشگاه تبریز آغاز شد