Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@17:02:35 GMT

دست تولید زیر تیغ بانک‌ها

تاریخ انتشار: ۱۵ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۲۷۸۸۴

دست تولید زیر تیغ بانک‌ها

ایسنا/کرمانشاه فعالان اقتصادی کرمانشاه به مناسبت هفته صنعت و معدن به بیان مشکلات و درددل‌های خود با نماینده ولی فقیه در استان پرداختند که عدم حمایت بانک‌ها برای تامین منابع مالی از مهمترین آنها بود.

جهانبخش شکری رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه در نشست فعالان بخش تولید استان با نماینده ولی فقیه در کرمانشاه که امروز (15 تیر) برگزار شد، خواستار حمایت بیشتر بانک‌ها از فعالان اقتصادی برای تامین منابع مالی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه عوامل متعدد اقتصادی باعث شده امروز تولیدکنندگان نیاز بیشتری به منابع مالی داشته باشند، افزود: این منابع باید با کمک بانک‌ها تامین شود، اما بانک‌ها سخت‌گیری زیادی دارند و تسهیلات را با بهره بالا در اختیار بخش تولید می‌گذارند، بگونه‌ای که با این وضعیت سود تسهیلات، گاهی تولید دیگر توجیه اقتصادی ندارد و تولیدکننده از پس پرداخت اقساط برنمی‌آید.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: این شرایط تولیدکنندگان را حتی برای پرداخت حقوق و مزایای کارگران با چالش مواجه کرده است.

به گفته شکری، تولیدکنندگان در حالی تحت این همه فشار هستند که در هر رویداد و ماجرایی از جمله مشکلات اجتماعی، کارهای خیر و... هم از تولیدکننده توقع دارند.

وی ابراز امیدواری کرد، در سالی که با نام جهش تولید مزین شده، شرایط برای بنگاه‌های اقتصادی تا حدودی تسهیل شود.

گران شدن سبد غذایی مردم

خلیل تنها رییس انجمن صنایع غذایی و عضو هیات مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه نیز در ادامه از کمبود سرمایه در گردش به عنوان یکی از مهمترین مشکلات بخش تولید یاد کرد و ادامه داد: وضعیت پرداخت تسهیلات از سوی بانک‌ها بگونه‌ای است تولیدکنندگان ترجیح می‌دهند از اعتبار خود در بازار برای تامین منابع مالی استفاده کنند تا اینکه سراغ بانک بروند.

وی اظهار کرد: البته مشکلات اقتصادی باعث شده اعتبار و اطمینانی که در گذشته در بازار وجود داشته و همه با آن معامله می‌کردند تا حدودی کمرنگ شوند.

تنها سپس به مشکلات صنایع غذایی هم اشاره کرد و ادامه داد: امروز مشکل اصلی این بخش بالا رفتن قیمت‌ها است که فشار زیادی به سبد غذایی مردم وارد کرده و باعث شده حتی قشر متوسط نیز به سمت فقیر شدن بروند.

وی تاکید کرد: پنج قلم کالای اساسی مردم شامل برنج، روغن، قند، شکر و چای با افزایش قیمت قابل توجه مواجه بوده، بگونه‌ای که قیمت برنج خارجی و شکر تا دو برابر هم بالا رفته است.

وی از عدم تخصیص ارز دولتی به تجار شهرستان‌ها برای واردات کالا علی رغم پیگیری‌های فراوان هم گلایه کرد و ادامه داد: متاسفانه عمده این ارز در اختیار مرکز قرار می‌گیرد.

مشکل کرمانشاه، فرهنگ کار است

سهیل شادابی نایب رئیس انجمن صنایع فلزی و عضو هیات مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه نیز مهمترین مشکل کنونی استان کرمانشاه را پایین بودن فرهنگ کار دانست و از امام جمعه کرمانشاه خواست در خطبه‌های نماز جمعه در این زمینه با مردم صبحت کند.

وی افزود: در کرمانشاه برای کسی که واقعا بخواهد کار کند به اندازه کافی فرصت شغلی هست، اما خود جوانان چندان رقبتی در این زمینه ندارنید.

شادابی اظهار کرد: نیروی کار حتی با وجود انکه برای بیشتر کار کردن دستمزد اضافه دریافت می‌کند، باز هم حاضر نیست چند ساعت بیشتر در کارگاه بماند.

وی با انتقاد از اینکه گاهی برخی از جوانان کرمانشاهی کار را عار می‌دانند، گفت: این فرهنگ با فرهنگ کار شهرهای صنعتی مانند تبریز، اصفهان و ... بسیار متفاوت است.

تجلیل از 43 واحد تولیدی برتر

در ادامه فرهاد مرزی دبیرخانه صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه نیز از برنامه تجلیل از تولیدکنندگان برتر استان خبر داد که روز 18 اردیبهشت در سالن شهدای دولت استانداری برگزار خواهد شد.

وی اظهار کرد: در این مراسم از 34 واحد صنعتی و معدنی برتر استان تجلیل خواهد شد و همچنین از 9 واحد تولیدی که در ایام شیوع کرونا با تغییر خط تولید خود در زمینه تولید محصولات بهداشتی پای کار آمدند، قدردانی می‌شود.

دبیر خانه صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه یادآور شد: به دلیل شیوع بیماری کرونا، مراسم تجلیل از صنعتگران و معدنکاران استان با حضور محدود افراد برگزار می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی سال جهش تولید كرمانشاه صنعت و معدن معدن و تجارت استان کرمانشاه منابع مالی خانه صنعت بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۲۷۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روابط‌عمومی‌ها برند سازمان را حفظ می‌کنند

امتداد - رییس هیات مدیره بانک تجارت با اشاره به نقش حساس حوزه روابط‌عمومی در مدیریت فضای رسانه‌ای تاکید کرد: روابط‌عمومی به‌عنوان مدیریت‌کننده افکارعمومی و اذهان مخاطبان باید با نقش‌آفرینی فعالانه در اقدامات درون و برون‌سازمانی، حافظ حقوق ذینفعان سازمان باشند.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، مرتضی ترک تبریزی در دوازدهمین جلسه شورای اطلاع‌رسانی وزارت امور اقتصادی و دارایی که به میزبانی بانک تجارت، با حضور مشاور وزیر و رییس مرکز اطلاع‌رسانی و روابط‌عمومی وزارتخانه امور اقتصادی و دارایی و مدیران روابط‌عمومی بانک‌ها و سازمان‌های زیرمجموعه‌ی این وزارتخانه برگزار شد، با تاکید بر اینکه وزارت امور اقتصادی و دارایی اهداف بزرگی را دنبال می‌کند، همگرایی ایجاد شده در نشست‌های شورای اطلاع‌رسانی را زمینه‌ساز به‌وجود آمدن راهکارها و تحقق اهداف عالی این وزارتخانه عنوان کرد و گفت: سیستم بانکی در شرایط خاص و بعضاً دشواری به سر می‌برد که بخشی از این شرایط به جهت تحریم‌هاست و بخشی دیگر به‌واسطه ظهور شبکه‌های اجتماعی در سال‌های اخیر؛ تحریم‌ها سیاست‌گذاری در حوزه عملکرد بانک‌ها را مورد هجوم قرار داده‌اند و ظهور شبکه‌های اجتماعی هم باعث شده تا هیچ موردی از نگاه کسی دور نماند.

مرتضی ترک‌تبریزی تصریح کرد: به‌رغم این شرایط، همه کارکنان نظام بانکی در کنار هم تلاش کردند تا با همه محدویت‌ها، سیستم بانکی به‌عنوان یکی از تاثیرگذارترین بخش‌های حوزه اقتصاد به نقش‌آفرینی خود ادامه دهد.

وی خاطرنشان کرد: از اوایل دهه ۹۰، با ظهور شبکه‌های اجتماعی، تغییرات زیادی در کسب‌وکار بانک‌ها ایجاد شد. شبکه اجتماعی همانند یک روابط‌عمومی و ابزار اطلاع‌رسانی عمل می‌کند و همین دلیل ضرورت داشته و دارد تا بانک‌ها در این بخش ماهرانه‌تر عمل کرده تا در معرض آسیب قرار نگیرند.

ترک‌تبریزی به نقش حساس حوزه روابط‌عمومی و حراست سازمان‌ها برای مدیریت فضای رسانه‌ای اشاره کرد و افزود: روابط‌عمومی به‌عنوان مدیریت‌کننده افکارعمومی و اذهان مخاطب و حوزه حراست به‌عنوان پشتیبان در این بخش نقش‌آفرینی می‌کنند و هر دو باید در خدمت سازمان باشند.

رییس هیات‌مدیره بانک تجارت تاکید کرد: در حال حاضر بانک‌ها بیشتر از آنکه از اختلال در سیستم یا سامانه خدمت‌رسانی دچار مشکل شوند، ممکن است از اظهارنظرهایی که افراد در شبکه‌های اجتماعی دارند، دچار ضربه شوند و در چنین شرایطی نیازمند یک روابط‌عمومی متخصص، فنی و با اطلاع کامل هستیم.

وی با ابراز تاسف از اینکه در سال‌های گذشته، بیشتر، اخبار منفی بانک‌ها بازنشر شده و به اخبار مثبت کمتر پرداخته می‌شود افزود: ما در بانک تجارت با یک تیم، متشکل از روابط‌عمومی و حوزه IT، دائماً اخبار را رصد می‌کنیم و در مقابل آنها عکس‌العمل نشان می‌دهیم.

رییس هیات‌مدیره بانک تجارت تلاش برای دفاع غیرمستقیم از عملکرد بانک‌ها را ضروری دانست و گفت: انتشار اخبار منفی، ریسک‌پذیری بانک‌ها پایین را می‌آورد، این در حالی است که بانکها باید دائماً درصدد طراحی محصول جدید و سودسازی برای سهامداران وذینفعان خود باشند.

ترک تبریزی در پایان تصریح کرد: برند سازمان‌ را روابط‌عمومی‌ها حفظ می‌کنند و کار در این حوزه به صورت شبانه‌روزی است؛ باید شرایطی را فراهم کنیم که بانک‌ها با کمترین آسیب مواجه باشند و برای این منظور، روابط‌عمومی‌ بانک‌ها باید همسو با بانکداری دیجیتال به سمت دیجیتالی شدن حرکت کنند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • منع بکارگیری مشمولان غایب در واحد‌های صنعتی، معدنی و صنفی
  • برنامه ریزی برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • هدف‌گذاری برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • بانک تجارت اولین برات الکترونیک سپامی را صادر کرد
  • شناسایی ۲۸۹ محدوده معدنی راکد و غیرفعال در آذربایجان‌غربی
  • سابقه چندساله رشد تولید با مشارکت مردم در صنعت نفت
  • بازدید هیات تجاری هرمزگان از نمایشگاه لاستیک و پلاستیک چین
  • افتتاح نمایشگاه بین‌المللی افغان-قزاق در کابل
  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • روابط‌عمومی‌ها برند سازمان را حفظ می‌کنند