Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- کارشناس حوزه پتروشیمی گفت: کاهش نرخ خوراک پتروشمی برای تولید کنندگان افزایش صادرات و از سوی دیگر انعطاف پذیری این بخش برای فروش رقابت در بازار‌های جهانی را افزایش دهد. تاریخ انتشار: 14:49 - 15 تير 1399 - کد خبر: ۶۳۴۸۴۹ عبدالرسول دشتی در گفت‌وگو با میزان با اشاره به تخفیف خوراک به واحد‌های پتروشیمی اظهار کرد: کاهش ۱۰ درصدی کف قیمت اتان از سوی وزارت نیرو به تولیدکنندگان بخش خصوصی در قیمت نهایی محصول تاثیر گذار است و باعث افزایش حاشیه سود مجتمع پتروشیمی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کارشناس حوزه پتروشیمی تصریح کرد: حاشیه سود مناسب مجتمع‌های پتروشیمی می‌تواند شرایط را برای افزایش صادرات و از سوی دیگر انعطاف پذیری این بخش برای فروش رقابت در بازار‌های جهانی را افزایش دهد.
وی افزود: بازار‌های مناسبی در کشور‌های همسایه وجود دارد که می‌توان با اندکی انعطاف و تقویت بخش خصوصی زمینه را برای حفظ آن فراهم کرد. بیشتر بخوانید: عرضه نفت سفید در بورس انرژی دشتی بیان کرد: کاهش ۱۰ درصدی کف قیمت اتان به تنهایی برای رقابت در بازار‌های جهانی کافی نیست و باید هزینه انرژی مصرفی، مدیریت تولید و تجهیزات مورد نیاز و تولید با ظرفیت بالا را در پیش بگیریم تا در کنار این کاهش قیمت خوراک از تولید موجود بالاترین بهره را ببریم.
این کارشناس حوزه انرژی با اشاره به تحریم صنعت پتروشیمی بیان کرد: تحریم صنعت پتروشیمی مانند نفت خام نیست و اصولا جایگزین کردن محصولات پتروشیمی به سختی صورت می‌گیرد و در مقایسه با نفت خام کمتر از تحریم‌ها بین المللی تاثیر گذار خواهد بود.
وی ادامه داد: نفت محصول استراتژیکی در کشور است و پس از انقلاب سیاست‌ها پرهیز از خام فروشی و رسیدن به تولید محصولات زنجیره نفت با ارزش افزوده بالاتر است و تولیدات پتروشیمی همیشه بالاترین ارزش افزوده نسبت به پارافین، گازوئیل و نفت سفید داشته است.
دشتی ادامه داد: طی دو دهه گذشته صنعت پتروشیمی با عبور از تحریم‌های بین المللی نقش مهمی در تامین ارز مورد نیاز کشور داشته است، ما باید هرچه بیشتر به شرکت‌های خصوصی داخلی اتکا و اطمینان بیشتری داشته باشیم و در همین خصوص وزارت نفت نقش تسهیل کننده در مقرارت و قوانین برای افزایش صادرات به بازار‌های بین المللی است.
این کارشناس حوزه پتروشیمی بیان کرد: گام بعدی نیاز به اقدامات وزارت صمت برای ایجاد صنایع پایین دستی برای تولید محصولات با ارزش افزوده بالاتری را دارد و در احداث آن‌ها نسبت به مجتمع‌های پتروشیمی دارد.
وی افزود: در مجموع این تعامل سه گانه و اتکا به تولیدکنندگان داخلی صنعت پتروشیمی جواب مثبتی خواهد داشت، اما متاسفانه در سال‌های گذشته توجه کمی به توان داخلی شده است.   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی وزارت نفت صنعت پتروشیمی کارشناس حوزه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۲۸۶۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش اوجی از سوددهی خیره‌کننده پالایشگاه آبادان و افزایش تولید مجتمع‌های پتروشیمی

وزیر نفت درباره حجم سوددهی پالایشگاه آبادان و روند توسعه آن، همچنین افزایش تولیدات مجتمع‌های پتروشیمی به رئیس‌جمهوری و هیئت وزیران گزارش داد.

به گزارش شانا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، جواد اوجی بعدازظهر امروز (یکشنبه، ۱۶ اردیبهشت) در نشست هیئت دولت در گزارشی از فعالیت‌های پالایشگاه آبادان، با اشاره به اینکه در سال ۱۳۹۴ وزیر نفت وقت با اعلام زیان‌ده بودن این پالایشگاه گفته بود، دولت حاضر است آن را رایگان واگذار کند، گفت: با اقدام‌هایی که در دولت مردمی با تکیه بر توان سازندگان، متخصصان و پیمانکاران داخلی و به بهره‌برداری رساندن فاز دوم این پالایشگاه انجام شد، پالایشگاه آبادان امروز یکی از سودده‌ترین واحدهای تولیدی است که پارسال ۱۲ همت سودآوری داشته است.

وی با اشاره به رسیدن تولید بنزین در این پالایشگاه از روزانه ۸ میلیون لیتر در ابتدای دولت سیزدهم به ۱۵ میلیون لیتر در روز، تولید گازوئیل از روزانه ۱۵ میلیون لیتر به ۱۹ میلیون لیتر و کسب رتبه نخست صادرات در بورس کالا و انرژی در سال ۱۴۰۲، تصریح کرد: تا ۲ ماه آینده واحد هیدروکراکر این پالایشگاه نیز به بهره‌برداری می‌رسد و مابه‌ازای ارزی تولید گازوئیل یورو ۵ آن ۳ میلیون یورو دیگر افزایش خواهد یافت.

وزیر نفت همچنین با اشاره به افزایش ۲۱۰ هزار بشکه‌ای تولیدات و تأمین خوراک مجتمع‌های پتروشیمی تبریز، شازند، بندرامام، بوعلی و رازی، افزود: در طول فعالیت دولت سیزدهم، تعداد محصولات تولیدی این پالایشگاه از ۲۱ محصول در سال ۱۴۰۰ به ۳۴ محصول رسیده و با اقدام‌های انجام‌شده تنها در سال گذشته، ۱۳۰۰ فرصت شغلی ثابت و غیرثابت در این مجتمع ایجاد شد که امسال نیز ۶۰۰ نفر به نیروهای شاغل در پالایشگاه افزوده می‌شود و حداقل هزار نفر نیز در پیمانکاری‌های توسعه فاز ۳ آن مشغول فعالیت خواهند شد.

دیگر خبرها

  • بازگشت بنزین پتروشیمی به چرخه سوخت
  • از خرداد ماه، قیمت حبوبات کاهش می‌یابد
  • کارگران پیش قراولان جهش تولید هستند
  • چالش ناترازی بنزین با «متانول» برطرف می‌شود؟
  • گزارش اوجی از سوددهی خیره‌کننده پالایشگاه آبادان و افزایش تولید مجتمع‌های پتروشیمی
  • افزایش ۵۹۳ درصدی قیمت کره حیوانی از سال ۱۳۹۹/ پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال/ انتقاد وزیر صمت از مافیای واردات خودرو/ صف میلیونی برای دریافت وام اجاره
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت!
  • بازار رمزارز‌ها / زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد
  • آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان/ زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد
  • صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین