Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر برنامه ریزی و مدیریت توسعه روستایی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور با تشریح آخرین وضعیت درجه‌بندی دهیاری‌های کشور اعلام کرد: تاکنون ۲۷ هزار و ۷۱۰ دهیاری از مجموع ۳۷ هزار و۸۰ دهیاری، درجه‌بندی شده‌اند که نزدیک به ۷۵درصد از دهیاری‌های کل کشور را شامل می‌شود.

به گزارش ایسنا، سید مجتبی شفیعی با بیان این مطلب، درجه‌بندی دهیاری‌ها را عامل مهمی در ساماندهی و نظام‌بخشی دهیاری‌ها ذکر کرد که می‌تواند نحوه فعالیت دهیاری‌ها، نحوه جذب نیرو، شاخصه‌های انتخاب دهیار، ساختار سازمانی و تشکیلاتی این نهاد، نحوه توزیع منابع و اعتبارات و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

. . را نظام بخشد.

وی افزود: درجه‌بندی دهیاری‌ها از سال ۱۳۸۶ بر اساس "دستورالعمل درجه‌بندی دهیاری‌ها" آغاز شد و به موجب آن هر دهیاری از درجه یک تا شش درجه‌بندی می‌شود و تاکنون۲۷ هزار و ۷۱۰ دهیاری درجه‌بندی شده‌اند.

وی اضافه کرد: درحال حاضر ۴۲ درصد از دهیاری‌ها درجه یک، ۲۹ درصد درجه دو، ۱۳ درصد درجه سه، ۸.۵ درصد درجه چهار، ۷درصد درجه پنج ونیم درصد نیز درجه شش دارند.

مدیرکل دفتر برنامه ریزی و مدیریت توسعه روستایی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور همچنین اظهار کرد: در دی ماه سال گذشته دستور العمل نحوه درجه‌بندی دهیاری‌های کشور به استناد اصلاحیه "ماده ۴۸ مکرر آیین‌نامه اجرایی تشکیلات، انتخابات داخلی و امور مالی شوراهای اسلامی روستا و نحوه انتخاب دهیار"،مصوب شهریور ۹۸ اصلاح و توسط وزیر محترم کشور به استانداری‌ها ابلاغ شد.

شفیعی ادامه داد: در این دستورالعمل، علاوه بر تغییر امتیازدهی شاخص‌های پیشین، دو شاخص "مرکزیت دهستان یا بخش، قبل از ایجاد شهرداری در مرکز بخش،" و "دارا بودن ظرفیت گردشگری روستا" به شاخص‌های درجه‌بندی دهیاری‌های کشور اضافه شده است که بر این اساس، درجه دهیاری‌های کشور با دقت و واقعیت بیشتری تعیین خواهد شد.

وی افزود: پس از ابلاغ دستورالعمل جدید نحوه درجه‌بندی دهیاری‌های کشور، دفاتر امور روستایی و شوراهای استانداری‌ها،‌ اطلاعات دهیاری‌های واجد شرایط خود را که شامل تعیین و یا ارتقاء درجه می‌باشند بررسی و پس از تأیید کمیسیون استانی به سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور ارسال کردده‌اند.

بر اساس گزارش روابط عمومی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور، شفیعی یادآور شد: از تاریخ ابلاغ دستورالعمل جدید درجه‌بندی دهیاری‌های کشور تاکنون درجه ۱۳۰۰ دهیاری در کمیسیون ملی تعیین درجه‌ دهیاری‌ها تعیین و توسط رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور به استانداران ‌ابلاغ شده است.

انتهای پیام
 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان دهیاری های وزارت کشور سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور درجه بندی دهیاری های کشور درجه بندی دهیاری ها درصد درجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۲۸۷۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رکورد شاخص‌های آب و هوایی جهان در سال ۲۰۲۳ شکسته شد

به گزارش خبرگزاری مهر، احد وظیفه نماینده رسمی سازمان هواشناسی کشور، گفت: دگرگونی‌های بی سابقه در زمین در حال وقوع است. محتوای گرمای اقیانوس‌ها و سطح دریاها به بالاترین حد مشاهده شده رسیده و وسعت یخچال‌های قطب جنوب نیز به کمترین حد مشاهده شده تا کنون رسیده است

وی با بیان اینکه بحران آب و هوا بزرگترین چالش بشریت است، ادامه داد: گرمای شدید، سیل، خشکسالی، آتش سوزی جنگل‌ها و طوفان‌های حاره‌ای ویرانی‌های زیادی به بار آورده و سبب بروز خسارت‌های اقتصادی و اجتماعی هنگفتی شده است.

نماینده رسمی سازمان هواشناسی کشور در تدوین گزارش اقلیمی سال ۲۰۲۳ قاره آسیا تصریح کرد: سازمان جهانی هواشناسی با هدف افزایش آگاهی بخشی آحاد جامعه نسبت به تغییرات در حال وقوع روی زمین، یک گزارش سالانه اقلیمی با مشارکت سازمان‌های هواشناسی سراسر جهان تهیه و تدوین می‌کند که بخشی از گزارش امسال با مشارکت سازمان هواشناسی ایران تدوین شده است.

وظیفه خاطرنشان کرد: بخشی از این گزارش به تغییرات گسترده در پارامترهای اقلیمی ایران به ویژه در حوزه بارش و دما اشاره شده است که پیامدهای زیادی داشته است. با توجه به اینکه غلظت گازهای گلخانه‌ای همچنان در حال افزایش، باید منتظر تکرار رویدادهای شدید آب و هوایی در اکثر مناطق جهان و ایران بود.

نماینده رسمی سازمان هواشناسی کشور در پایان عنوان کرد: سازمان هواشناسی و آب و هواشناسی کشورها برای مقابله با وسعت و بزرگی این چالش همکاری‌های خود با جامعه بین‌المللی را افزایش دادند.

کد خبر 6097913 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • خزعلی: تصمیم ورود بانوان به ورزشگاه‌ها با نظام بود | ممنوعیت جدید در راه؟
  • افزایش ۹ برابری توزیع عوارض بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان یزد
  • چین بهاره برگ سبز چای در باغ‌های شمال
  • نحوه تعویض پکینگ برج خنک کننده
  • رکورد شاخص‌های آب و هوایی جهان در سال ۲۰۲۳ شکسته شد
  • ایستادگی بر سر ارزش‌ها عامل پایداری نظام در مقابل توطئه‌ است
  • کرایه تاکسی در اهواز ۳۵ درصد گرانتر شد
  • انتخاب شهردار نمونه بر اساس ایجاد درگاه ارتباطی، بازرسی و ارزیابی عملکرد
  • توضیحات معاون فرماندار زنجان درباره نحوه تقسیم‌بندی فضای تبلیغی شهری
  • دبیرکل جمعیت مبارزه با دخانیات: مالیات مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف دخانیات است