Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشکده علوم پزشکی آبادان در خصوص کلیپ منتشر شده از سوی همسر بیمار کرونایی فوت شده در بیمارستان طالقانی آبادان، واکنش نشان داد.

به گزارش خبرنگار برنا از آبادان، روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی آبادان توضیحاتی را در خصوص انتشار کلیپی از سوی همسر بیمار فوت شده زن در بیمارستان طالقانی مبنی بر عدم تحویل جسد همسرش به دلیل انجام تسویه حساب هزینه های بیمارستاند(طالقانی)، ارایه داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن توضیح روابط عمومی دانشکده به شرح ذیل است:

در پی انتشار کلیپی در فضای مجازی توسط همسر بیمار متوفی کرونایی و ادعای گرو گرفتن جسد متوفی در قبال پرداخت هزینه درمان در بیمارستان آیت‌الله طالقانی آبادان ضمن عرض تسلیت به این خانواده، لازم است مطالبی را برای روشن شدن موضوع به اطلاع شهروندان فهیم برسانیم:

 بر اساس دستورالعمل پذیرش بیماران مبتلا به کووید ۱۹ صادره از سوی وزارت بهداشت و درمان، بیمار در بدو ورود به بیمارستان در واحد پذیرش تشکیل پرونده بستری داده و در همان زمان به همراه بیمار اطلاع داده می‌شود که بیمه پوشش دهنده ی بیمار(بیمه تکمیلی ایران) فاقد قرارداد با بیمارستان می باشد و برای جلوگیری از محاسبه و پرداخت هزینه به صورت آزاد می بایستی پیگیر موضوع از سوی بیمه متبوع باشند که متاسفانه این مسیله از سوی همراه بیمار نادیده گرفته شده است.

 بیمار در تاریخ ۹۹/۲/۳۱ پذیرش شده و به مدت(شش روز) در بخش داخلی زنان اتاق دو تخته و پس از آن به مدت(۱۱ روز) در اتاق ایزوله بخش آی سی یو بستری شده و تمامی خدمات مشاوره پزشکی و اقدامات درمانی اعم از: عفونی، داخلی، قلب و بیهوشی توسط متخصصان مربوطه صورت گرفته و داروهای مورد نیاز برای بیمار تجویز و به مصرف وی رسیده است.

دلیل بالا بودن صورتحساب بیمار به علت محاسبه خدمات درمانی به صورت آزاد است(که در بدو ورود به اطلاع همراه بیمار رسانده شده بود) شایان ذکر است که این هزینه ها بر اساس کتاب تعرفه ارزش گذاری مبتنی بر خدمات و مراقبتهای درمانی جمهوری اسلامی ایران تدوین شده توسط وزارت بهداشت و درمان صادر گردیده و هیچگونه هزینه مازاد و اضافی از بیمار اخذ نشده است و مستندات مربوط به صورتحساب صادره مبین این موضوع بوده و قابل ارائه در مراجع حقوقی ذیصلاح می باشد.

در زمان اخذ رسید صندوق با توجه به بالا بودن مبلغ، هزینه ای از همراه متوفی دریافت نگردیده و صرفاً برای ترخیص جسد، یک جلد سند ملکی به عنوان ضمانت نزد واحد ترخیص تحویل شده است.

بیمار متاسفانه در تاریخ ۹۹/۳/۱۶ در ساعت ۲۳ و ۴۸ دقیقه فوت کرده و در ساعت پنج دقیقه بامداد مورخ ۹۹/۳/۱۷ جسد وی به سردخانه بیمارستان منتقل شده و در همان روز تمامی امور اداری پرونده بستری تکمیل و برای ترخیص به واحد درآمد ارسال شده است.

علت تاخیر در تحویل جسد به دلیل تعلل خانواده متوفی در خصوص ارایه ضمانت نامه و یا پرداخت هزینه بوده است و جسد دو روز بعد در مورخ ۹۹/۳/۱۹ ساعت ۱۰:۳۰ از سردخانه بیمارستان به محل آرامستان امام رضا(ع) منتقل شده است.

 لازم به ذکر است مطابق همین دستورالعمل، در سازمان های درمانگر دولتی، ترخیص بیمار یا متوفی از بیمارستان صرفا پس از تسویه حساب کامل صورت می پذیرد اما این بیمارستان به منظور همکاری با خانواده متوفی هیچ گونه وجهی از این خانواده ی داغدار دریافت نکرده است و برای همکاری مضاعف با ایشان فرم صورتحساب بیمار به لحاظ رعایت سیستم ارجاع، به اداره بیمه متبوع تحویل شده است.

 لذا با توجه به توضیحات ارایه شده توسط آقای دکتر کوتی مدیریت بیمارستان که در متن فیلم به کرات مورد اتهام قرار گرفته است به استحضار می رساند هیچ گونه تخلف مالی در خصوص فرآیند پذیرش، درمان و تحویل جسد متوفی صورت نپذیرفته و این بیمارستان با توجه به تهمت و افترای نسبت داده شده و همچنین نادیده گرفتن زحمات تیم درمانی برای بیمار متوفی با هماهنگی اداره امورحقوقی دانشکده علوم پزشکی آبادان دادخواست اعاده حیثیت از سوی دادستانی محترم شهرستان را خواهد داشت.

مدیریت روابط عمومی این دانشکده نیز همچون گذشته از شهروندان عزیز تقاضا دارد که به مطالب و کلیپ‌های منتشره در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی که موجب تشویش اذهان عمومی و جریحه دار کردن احساسات همشهریان عزیز می شوند، توجه نکنند و عنایت داشته باشند با توجه به اینکه دانشکده علوم پزشکی آبادان و به تبع آن بیمارستان های تابعه کاملاً دولتی بوده و تمام قوانین دولتی بر آن حاکم است لذا محاسبه تمام هزینه های صادره در صورتحساب بیماران بر اساس تعرفه های دولتی خواهد بود.

 

روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی آبادان

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: وزارت بهداشت منطقه آزاد اروند دانشکده علوم پزشکی آبادان کرونا ویروس بیمار کرونایی فوت بیمار کرونایی دانشکده علوم پزشکی آبادان روابط عمومی دانشکده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۲۹۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت بیش از ۱۲ هزار و ۷۳۰ میلیارد ریال به مراکز درمانی

رضا تحویلیان مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه به مناسبت هفته سلامت گفت : یکی از سیاست‌های این سازمان بحث پیشگیری از بروز بیماری‌ها در جهت کاهش هزینه‌های درمانی است.

وی با تاکید بر اینکه موضوع سلامت باید به دغدغه همگانی تبدیل شود، افزود: مردمی سازی سلامت و حفظ سلامت یک موضوع با اهمیت است که دولت سیزدهم نیز به دنبال آن است.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه با اشاره به جمعیت ۲ میلیونی استان کرمانشاه، خاطر نشان کرد: یک میلیون و ۱۶۴ هزار نفر از این تعداد معادل بیش از ۵۸ درصد جمعیت این استان تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند.

تحویلیان با بیان اینکه درصد بالای از بیمه شدگان این سازمان به‌صورت رایگان بیمه شده‌اند، توضیح داد: دهک‌های درآمدی یک تا پنج، روستاییان، سایر اقشار و بیمه شده برخی از صندوق‌های بیمه‌ای خاص به‌صورت رایگان و بدون پرداخت هیچ گونه وجهی تحت پوشش بیمه سلامت قرار می‌گیرند.

به گفته وی، بالغ بر ۹۸۹ هزار و ۴۵۰ نفر معادل حدود ۸۵ درصد از جمعیت بیمه شده استان کرمانشاه بیمه شده رایگان این سازمان هستند.

دریافت وجه از بیمه شدگان رایگان در مراکز درمانی دولتی غیرقانونی است

تحویلیان تصریح کرد: دهک‌های یک تا پنج درآمدی جامعه بر اساس قانون از سال گذشته علاوه بر بیمه رایگان، در مراکز درمانی دولتی شامل بیمارستان‌های دولتی و دانشگاهی و کلینیک‌های ویژه دانشگاه نیز به صورت رایگان خدماتی از قبیل معالجه، دارو و… دریافت می‌کنند.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه در خصوص ارائه خدمات به روستاییان نیز گفت: روستاییان می‌توانند از طریق نظام ارجاع به صورت رایگان و یا حداکثر با پرداخت پنج درصد فرانشیز از خدمات درمانی در بیمارستان‌های دولتی بهره‌مند شوند.

هزینه ۱۳ میلیارد ریالی درمان بیمه شدگان کرمانشاهی طی سال گذشته

وی درخواست هرگونه وجهی از بیمه شدگان رایگان و یا دریافت مبالغ خارج از عرف توسط مراکز درمانی دولتی را غیرقانونی دانست و تاکید کرد: بیمه شدگان می‌بایستی گزارش این تخلف را سریعاً با شماره تلفن ۱۶۶۶ در میان بگذارند تا با همکاری تیم بازرسی دانشگاه علوم پزشکی موضوع رسیدگی شود و یقیناً با خاطیان برخورد خواهد شد.

تحویلیان با تاکید بر اینکه مردم بهترین ناظر و بازرس بر کیفیت خدمات ارائه شده به خود هستند، تصریح کرد: حق بیمار است که دلیل منطقی ارائه هر گونه خدمات درمانی را بداند، بنابراین باید از پزشک خود در مطب و داروساز در داروخانه سوال کند و آنها نیز طبیعتاً پاسخگو خواهند بود چرا که با این کار اعتماد بیمار را بیشتر و دستور پزشک نیز بهتر انجام خواهد شد.

جذب ۱،۱۰۰ میلیارد ریال برای بیماران خاص و صعب‌العلاج در کرمانشاه

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه مهمترین خدمت ارزشمند و شاهکار دولت سیزدهم به بیماران را ایجاد صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج در سال ۱۴۰۱ دانست و گفت: تا پیش از ایجاد این صندوق تنها هزینه‌های درمانی پنج نوع بیماری از جمله دیالیزی، هموفیلی و ام‌اس تحت پوشش بیمه قرار داشت؛ و با بیان اینکه با ایجاد این صندوق تعداد بیماری‌های تحت پوشش از پنج به ۱۰۷ نوع افزایش یافته است، افزود: این بیماری‌ها شامل انواع سرطان‌ها، ژنتیکی، فلج مغزی، معلولیت، اوتیسم، آلزایمر، پارکینسون، قلبی و عروقی، دیابت، سوختگی‌ها، مزمن اعصاب و روان و… است.

به گفته وی، لیست کامل بیماری‌هایی که تحت پوشش صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج قرار گرفته‌اند در پرتال بیمه سلامت به آدرس https://ks.ihio.gov.ir قابل مشاهده است و این بیماران می‌توانند با مراجعه به دفاتر بیمه سلامت در مرکز استان و شهرستان‌ها نسبت به ثبت نام و نشان‌دار شدن خود اقدام کند.

تحویلیان از نشان‌دار شدن ۳۳ هزار و ۱۰۰ بیمار خاص و صعب‌العلاج در کرمانشاه از زمان ایجاد این صندوق تا کنون خبر داد و گفت: این بیماران خدمات ویژه‌ای دریافت می‌کند.

هزینه ۱۳ میلیارد ریالی درمان بیمه شدگان کرمانشاهی طی سال گذشته

به گفته وی، از محل صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج تا کنون به ۹ هزار بیمار در این استان تسهیلات پرداخت شده است.

تحویلیان خاطر نشان کرد: از زمان ایجاد صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج در نیمه دوم سال ۱۴۰۱ تا پایان سال ۱۴۰۲ دولت ۱۴۰ هزار میلیارد ریال اعتبار به این صندوق اختصاص داده که سهم استان کرمانشاه از جذب این اعتبار حدود یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال بوده است و در این زمینه کرمانشاه جز استان‌های برتر در جذب اعتبار و هزینه کرد آن برای بیماران است.

طرح رایگان پوشش بیمه‌ای کودکان زیر هفت سال سن

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه در ادامه سخنانش به طرح‌های تشویقی دولت در جهت فرزند آوری و جوانی جمعیت اشاره کرد و گفت: از ابتدای سال جاری طرح پوشش بیمه‌ای کودکان زیر هفت سال سن به صورت رایگان توسط بیمه سلامت انجام می‌شود و خدمات و هزینه‌های درمانی ارائه شده به این کودکان در تمام مراکز دولتی رایگان است.

وی ادامه داد: یکی دیگر از این طرح‌های تشویقی تحت پوشش قرار گرفتن هزینه‌های درمانی زوج‌های نابارور در قالب قانون جوانی جمعیت مورد تاکید مقام معظم رهبری است.

تحویلیان افزود: از زمان اجرای این طرح در سال ۱۴۰۰ تاکنون حدود ۲ هزار زوج نابارور در استان کرمانشاه شناسایی و نشان‌دار شده و تحت پوشش خدمات درمانی این سازمان قرار گرفته‌اند.

وی گفت: تا پایان سال ۱۴۰۲ حدود ۱۲۴ هزار و ۸۵۰ میلیارد ریال برای هزینه‌های درمانی این زوجین به مراکز درمانی پرداخت شده است.

به گفته تحویلیان، تعداد مراجعه این زوجین به مراکز درمانی استان کرمانشاه ۱۱ هزار و ۵۵۹ بار بوده است.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه تاکید کرد: هر زوج ناباروری تا چهار بار در سال می‌تواند اقدام به درمان کند و هزینه‌های آن را از این سازمان دریافت کند.

هزینه ۱۳ میلیارد ریالی درمان بیمه شدگان کرمانشاهی طی سال گذشته

وی خاطر نشان کرد: بیش از ۹۰ درصد از هزینه‌های درمانی این زوجین شامل هزینه‌های درمانی ناباروری به صورت سرپایی و بستری توسط بیمه سلامت پرداخت می‌شود.

پرداخت ماهانه ۱،۰۶۰ میلیارد ریال هزینه درمانی بیمه شدگان

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه گفت: طی سال گذشته در مجموع بیش از ۱۲ هزار و ۷۳۰ میلیارد ریال به مراکز درمانی طرف قرارداد بابت هزینه‌های درمانی بیمه شدگان این سازمان در استان کرمانشاه پرداخت شده است.

تحویلیان افزود: بیمه سلامت در حال حاضر ماهانه حدود یک هزار و ۶۰ میلیارد ریال به مراکز درمانی و شرکای کاری طرف قرارداد در این استان پرداخت می‌کند.

وی با بیان یک هزار و ۲۱۰ مرکز درمانی در این استان با بیمه سلامت طرف قرارداد هستند، تاکید کرد: اکثر مطالبات این مراکز شامل داروخانه‌ها، بیمارستان‌ها، پزشکان و مراکز دولتی تا پایان بهمن ماه واریز شده و مابقی نیز تا پایان هفته جاری پرداخت می‌شود.

تحویلیان از الکترونیکی شدن همه قرارداد‌های این سازمان خبر داد و گفت: مراکز درمانی، داروخانه‌ها و پزشکان می‌توانند از طریق سامانه درخواست داده و این درخواست به صورت الکترونیکی امضا و برای پزشکان ارسال می‌شود.

وی با بیان اینکه بر اساس قانون الزام است همه مراکز درمانی با بیمه سلامت قرارداد منعقد کنند، تاکید کرد: هیچ مرکز درمانی حق اینکه به بیمار بگوید طرف قرارداد با بیمه سلامت نیست، ندارد چرا که در صورت عدم پذیرش بیمه سلامت، بیمه شده می‌توانند با تلفن ۱۶۶۶ تماس برقرار کرده و مورد را گزارش بدهد .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی بخش «آنژیوگرافی» در منطقه آزاد اروند
  • بیماران اروندی در منطقه آنژیوگرافی می شوند
  • کاشت الکترود در مغز یک زن برای درمان سندروم لی + فیلم
  • سازمان مدیریت اعتبار پروژه بیمارستانی کوهدشت را پرداخت نکرده است
  • همایش تبیین دستاورد‌های عرصه سلامت و تجلیل از فعالان بخش سلامت در شهرستان خوی
  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور
  • تخصیص ۲۷۰ میلیارد ریال اعتبار به شبکه‌های بهداشت چابهار
  • پرداخت بیش از ۱۲ هزار و ۷۳۰ میلیارد ریال به مراکز درمانی
  • اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد جان ۴ را نفر را نجات داد
  • همایش تبین دستاوردهای حوزه سلامت در خوی