Web Analytics Made Easy - Statcounter

متخصص بیماری های عفونی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: : خطر بیماری کرونا در بیمارانی که مبتلا به انواع بیماری های زمینه ای مثل فشار خون و دیابت هستند بیشتر است و باید با دقت بیشتری موارد بهداشتی را رعایت کنند.

به گزارش خبرگزاری برنا استان البرز، دکتر علیرضا سلیمانی اظهار کرد : هم اکنون حدود 400 بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان های استان البرز بستری هستند و طی ماه اخیر تعداد مبتلایان به شدت رو به افزایش است و ما باید مجددا توصیه های بهداشتی را به شکل جدی رعایت کنیم تا بتوانیم زنجیره انتقال ویروس را بشکنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

وی افزود: ۳ گام  اساسی در کنترل این بیماری استفاده از ماسک، رعایت بهداشت دست و اجتناب از حضور در تجمعات و رعایت فاصله اجتماعی است.

وی با بیان اینکه در خصوص استفاده از ماسک باید نکات بهداشتی رعایت شود و هنگام استفاده از ماسک حتما دست ها ضد عفونی شود گفت: لایه خارجی ماسک دارای آلودگی است و نباید لمس شود.

این متخصص بیماری های عفونی تصریح کرد: پس از درآوردن ماسک را داخل کیسه و درون سطل در بسته قرار دهید ضمن آنکه پراکنده شدن ماسک و دستکش آلوده در محیط موجب گسترش عفونت می شود.

دکتر سلیمانی با تاکید براینکه  ماسک های سه لایه پس از سه الی چهار ساعت مرطوب می شوند و حتما باید تعویض شوند گفت:پس از برداشتن ماسک دست ها حتما ضد عفونی شود.

وی گفت: شست و شوی دست ها  به فاصله هر یک ساعت متناسب با آلودگی دست ها شست و شو یا ضد عفونی انجام شود و برای ضدعفونی با مواد ضدعفونی کننده حتما باید به مدت 20 ثانیه و برای  تمام قسمت های دست استفاده شود.

دکتر سلیمانی در پایان بیان کرد: خواب کافی، استفاده از میوه و سبزیجات و مایعات فراوان از مواردی هستند که موجب تقویت سیستم ایمنی می شوند و از ابتلا به کرونا جلوگیری می کنند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: البرز پیشگیری کرونا کووید 19 دست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۲۹۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا فنلاند شادترین کشور دنیاست؟

دانشکده روانشناسی دانشگاه کلمبیا اخیراً مطالعه میدانی در کشور‌های مختلف انجام داده است که نتیجه آن ایجاد یک شاخص به نام «نردبان ثروت و قدرت» است که نشان می‌دهد مردم جهان بر اساس این شاخص دارای درجات مختلفی از شادی هستند.

به گزارش اطلاعات آنلاین، کشور فنلاند در چند سال اخیر همواره در بین بالاترین کشور‌های این نردبان معرفی شده است که یکی از شادترین کشور‌های جهان است و در هشت سال اخیر رتبه اول این نردبان را حفظ کرده است.

آگوست نیلسون، عضو جامعه روانشناسی این دانشگاه همراه تیمش تحقیقات مفصلی درباره این نردبان صورت داده و می‌گوید مطالعات تجربی نشان می‌دهد که مردم کشور‌های بالای این نردبان به جای قدرت و ثروت در زندگی روزمره بیشتر به خانواده و روابط شخصی فکر می‌کنند.

در سال ۲۰۲۴ کشور فنلاند برای هفتمین سال متوالی به عنوان شادترین کشور جهان در رتبه‌بندی سازمان‌های بین‌المللی قرار گرفت و مطالعات دانشگاه کلمبیا نیز همین موضوع را نشان می‌دهد که بیشتر مردم این کشور به جای رتبه‌های اداری و رسمی و مدیر شدن و رسیدن به قدرت و ثروت به زندگی روزمره خود فکر می‌کنند.

نیلسون می‌نویسد: من اخیراً رهبری گروهی از محققان کشور‌های سوئد، آمریکا و انگلیس را بر عهده داشتم و این سوالات را در بین ۱۶۰۰ نفر از بزرگسالان این کشور‌ها مطرح کردیم. مطالعه ما نشان داد که استعاره نردبان باعث می‌شود مردم بیشتر به قدرت و ثروت فکر کنند و کمتر به خانواده، دوستان و سلامت روان فکر کنند. وقتی استعاره نردبان حذف شد، مردم همچنان به پول فکر می‌کردند، اما بیشتر از نظر «امنیت مالی» به جای عباراتی مانند «ثروت»، «ثروتمند» یا «طبقه بالا».

افراد در گروه‌های شاد و هماهنگی در مقایسه با سایر گروه‌ها کمتر به قدرت و ثروت و بیشتر به اشکال گسترده‌تر رفاه مانند روابط، تعادل بین کار و زندگی و سلامت روان فکر می‌کردند. به گزارش «اطلاعات آنلاین»، تحقیقات نشان داده است که وقتی افراد خوشبختی را تعریف می‌کنند، فقط به میزان کمی به ثروت و موقعیت اشاره می‌کنند. به عبارتی ثابت شده است که پول با رفاه ارتباط مستقیم دارد، اما اثر پول ضعیف‌تر از بسیاری از عوامل شادی دیگر است، جایی که روابط اجتماعی با کیفیت خوب، قوی‌ترین اثر را دارند.

تحقیقات اخیر دانشگاه آکسفورد نشان می‌دهد که شادی در واقع باعث بهره‌وری بیشتر افراد می‌شود و مهم‌ترین عامل برای شادی در کار، تعلق خاطر است. از سوی دیگر، اعتقاد بر این است که دستمزد مهمترین عامل برای شادی در کار است، اما معلوم می‌شود که محرک بسیار ضعیف تری برای شادی در کار نسبت به تعلق خاطر است. این با پیام کلی علم شادکامی همخوانی دارد که روابط اجتماعی مهمترین عامل برای شادی افراد است.

دیگر خبرها

  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • حقایق مهم و جذاب درباره سلامتی بدن
  • چند ساعت در شبانه‌روز بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟
  • دیابت نوع یک و دو چه تفاوتی با هم دارند؟
  • روزانه چند ساعت بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • راه کار‌های اساسی در زمینه حفظ سلامت دهان و دندان در جامعه/ برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دندان چیست؟
  • چرا فنلاند شادترین کشور دنیاست؟
  • با این ۸ روش طول عمرتان بیشتر می‌شود