Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار سمنان گفت: بنیادهای توسعه‌ای برای رفع مشکلات زیرساختی و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق محروم استان سمنان سرمایه‌گذاری کنند.

به گزارش خبرگزاری برنا از سمنان؛ علیرضا آشناگر روز یکشنبه در جلسه شورای برنامه‌ریزی، توسعه و ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان سمنان در سالن یادگار امام (ره) استانداری افزود: بنیادهای توسعه‌ای ظرفیت خوبی برای گره گشایی از مشکلات زیرساختی و عمرانی در استان دارند و با رایزنی‌های انجام شده این بنیادها طرح های خوبی را برای گره گشایی از مشکلات اقتصادی در نقاط محروم استان آغاز کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی خاطر نشان کرد: دستگاه‌های اجرایی استان در انجام طرح‌های هشت گانه توسعه‌ای و اولویت‌دار استان در سال‌های گذشته خوب عمل کردند که این رویه مثبت در سال جاری با تمام توان ادامه یابد.
استاندار سمنان گفت: باپیگیری‌های مسئولان مربوط در کمترین زمان ممکن در ارتباط با تفاهم نامه هایی که با بنیادهای توسعه ای انعقاد شد، جلسات پیگیری و مستمر برای تکمیل طرح ها برگزار شود.
آشناگر اضافه کرد: شرایط مالی دولت در سال جاری محدود است و بسیاری از منابع درآمدی مانند فروش نفت، دریافت مالیات و صادرات غیرنفتی با مشکلاتی مواجه شده است.
استاندار سمنان ادامه داد: دستگاه‌های اجرایی استان با در نظر گرفتن این مشکلات اقتصادی، از گشاده دستی در هزینه های جاری به طور جد پرهیز کنند.
آشناگر ادامه داد: سهم بازارهای سرمایه در رونق اقتصادی و ورود به بخش تولید به نسبت بانک های عامل ۱۰ در ۹۰ درصد است که براساس چشم انداز دولت ، سهام بازار سرمایه می بایست به ۵۰ درصد در این بخش فزایش یابد.
استاندار سمنان گفت: ۶۵ درصد جمعیت استان سمنان کارگری است و باید به این نکته توجه داشت که پویایی استان به پویایی صنعت بستگی دارد.
استاندار سمنان در ادامه افزود: روند شیوع کرونا ویروس در استان سمنان در روزهای گذشته مقداری افزایش یافته است و براساس آمار روز گذشته وضعیت شهرستان گرمسار از نظر شیوع این ویروس، نارنجی، مهدیشهر قرمز، شاهرود، میامی، سرخه و آرادان سفید و سمنان و دامغان زرد است.
به گزارش روابط عمومی، تشریفات و امور بین الملل استانداری سمنان، در جلسه شورای برنامه ریزی، توسعه و ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان سمنان سه دستور کار با عناوین نقش شرکت و نهادهای توسعه در افزایش رونق و آبادانی استان سمنان با محوریت هشت اولویت مهم اقتصادی، تصویب مصوبه بند الف ماده ۲۷ برنامه ششم توسعه در ارتباط با اسناد توسعه ای روستاها و نحوه اعتبارات عمرانی و هزینه ای دستگاه های اجرایی استان بحث و تبادل نظر شد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استاندار سمنان استان سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۲۹۸۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد دبیرخانه دائمی اقتصادی ایران و آفریقا

  عباس علی‌آبادی، وزیر صنعت، معدم و تجارت دیروز در دومین اجلاس ایران و آفریقا اظهار کرد: این دبیرخانه دائمی گام مهمی است تا مسیر توسعه همکاری‌های تجاری و اقتصادی بین ایران و آفریقا هموار شود. وی افزود: تلاش برای اصلاح تعرفه‌های گمرکی در جهت توسعه روابط برد -برد با کشورهای آفریقایی یکی از مسائل مهمی است که از طریق این دبیرخانه پیگیری خواهد شد. وزیر صمت با بیان این‌که رفع موانع تجارت و صادرات در اولویت کاری ما قرار دارد، گفت: اطلاعات کاملی از ظرفیت کشورهای آفریقایی از تولید و امکان صادرات انواع سنگ‌های معدنی، قیمتی و صنایع دستی وجود دارد و بر این باور هستیم که با توسعه معادن و خطوط محصولات فرآوری به کمک توانمندی‌های یکدیگر و واردات بخش عمده نیازهای ایران از قاره آفریقا را از طریق روابط برد -*برد توسعه دهیم. وی ادامه داد: برنامه‌های ما برای توسعه تجارت شامل توسعه زیرساخت‌های فیزیکی، رفع مشکلات مربوط به نقل و انتقالات بانکی و افزایش تعاملات برای حل مشکلات به صورت دوره‌ای است. علی آبادی به توسعه زیرساخت‌های فیزیکی بین ایران و آفریقا اشاره کرد و گفت: ایران درصدد است با توسعه خطوط کشتیرانی به غرب و جنوب آفریقا و سرویس‌دهی منظم و خطوط هوایی با اولویت یک یا دو کشور در هر منطقه با استفاده از ظرفیت خطوط حمل و نقل مبادلات تجاری را توسعه بخشد. وی تاکید کرد: رفع مشکلات مربوط به نقل و انتقالات بانکی از طریق استفاده از ارز محلی و تهاتر کالا یکی از مسائل در توسعه تجارت است، یکی از ابزارهای مهم برقراری روابط مالی و بانکی بین ایران و منطقه تبادل کالاست. وزیر صنعت، معدن و تجارت بیان کرد: در این اجلاس فرصت بسیار خوبی فراهم شده است تا نهادهای مالی مهم و پشتیبان صادرات و سرمایه گذاری با یکدیگر مذاکره و ملاقات 
داشته باشند تا نتیجه آن در تعمیق روابط بانکی طرفین را مشاهده کنیم. 
وی ادامه داد: همه تلاش ما در این چند روزه این بوده که این اجلاس از جنبه تشریفاتی خارج و به یک رویداد کاری تبدیل شود از این‌که امروز شاهد حضور بیش از ۲۰۰ بازرگان برجسته آفریقایی در این نشست هستیم بسیار خوشحالیم و تقاضا می‌کنم در نشست‌هایی که از نزدیک بین بازرگانان برگزار می‌شود همه تلاش کنیم تا این اجلاس را از سطح یک اجلاس صرفا تشریفاتی به یک اجلاس کاری تبدیل کنیم. 

دیگر خبرها

  • بازدید معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی از دو واحد تولیدی در ارومیه
  • مولدسازی دارایی‌ها سیاستی کارآمد برای حل مشکلات محلات کم‌برخوردار ارومیه
  • رشد اقتصادی کشور در گرو بهبود شرایط زندگی کارگر است
  • ۳ برابر شدن سرمایه‌گذاری در مناطق آزاد/ ۲۰۰ بسته سرمایه‌گذاری فردا رونمایی می‌شود
  • دعوت معاون استاندار فارس از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی
  • رفع مشکلات اقتصادی بدون مشارکت مردم ممکن نیست
  • حفظ سرمایه اجتماعی با برگزاری مطلوب کنگره بزرگداشت ۳ هزار شهید سمنان
  • تسهیل گری برای سرمایه گذاران داخلی و خارجی از وظایف مناطق آزاد است
  • ایجاد دبیرخانه دائمی اقتصادی ایران و آفریقا
  • استاندار مازندران؛ گره کور طرح توسعه نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی برقِ نیروگاه شهید سلیمی نکا را باز کرد