Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، «حمید ملانوری» دبیر کمیسیون ۱۰ ماده قانون نحوه فعالیت احزاب و گروههای سیاسی با اشاره به این نکته که مدت چهار سال از اجرای قانون نحوه فعالیت احزاب و گروه‌های سیاسی می‌گذرد و طی این مدت، تعداد ۱۱۹ حزب و گروه سیاسی و نیز ۱۴ جبهه حزبی براساس قانون جدید سازماندهی شده‌اند، اظهار داشت: بنا بر ضرورت‌های موجود، دفتر امور سیاسی وزارت کشور و دبیرخانه کمیسیون ماده ۱۰ قانون احزاب در راستای شناخت نواقص و اصلاح قانون، آسیب شناسی و تهیه پیش نویس لایحه اصلاح قانون مزبور  را در دستور کار قرار داده است

مدیرکل دفتر سیاسی وزارت کشور افزود: احزاب و گروه‌های سیاسی، صاحب‌نظران و فعالان سیاسی می‌توانند نقطه نظرات خود را با رویکرد آسیب شناسی قانون نحوه فعالیت احزاب و گروه‌های سیاسی مصوب برای وزارت کشور ارسال کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ملانوری به اهمیت و ضرورت پیگیری رفع خلأ قانونی مربوط به تشکل‌ها و انجمن‌های صنفی پرداخت و ضمن اشاره به این که بر اساس قانون جدید نحوه فعالیت احزاب و گروه‌های سیاسی  و با توجه به نسخ قانون احزاب مصوب ۱۳۶۰، مرجع نحوه رسیدگی به تقاضاهای تأسیس و صدور پروانه فعالیت انجمن‌های صنفی و نیز تمدید پروانه فعالیت انجمن‌هایی که به موجب قانون قبلی از کمیسیون ماده ۱۰ احزاب مجوز فعالیت دارند، در هاله‌ای از ابهام قرار دارد، اظهار داشت: با توجه با مطالبات ویژه و متنوع انجمن‌های مذکور، دفتر امور سیاسی وزارت کشور ضمن تشکیل جلسات درون سازمانی، پیگیری این موضوع را در دستور کار و پیگیری قرار داده است.

وی افزود: وزارت کشور اردیبهشت ماه امسال در این باره لایحه استفساریه را برای معاون اول رییس جمهوری ارسال کرده و با توجه به فعالیت حدود ۶۰۰ تشکل در این زمینه، انتظار می‌رود مجلس شورای اسلامی با قید فوریت موضوع را در دستور کار خود قرار دهد.

ملانوری اظهار داشت: رصد و پایش فعالیت‌های سیاسی و انتخاباتی مربوط به  انتخابات ریاست جمهوری دوره سیزدهم از سوی دفتر سیاسی وزارت کشور در نشست‌های اخیر این دفتر  مورد توجه قرار گرفته است.

ملانوری با اشاره به تمهید مقدمات برگزاری مجامع عمومی احزاب به‌شکل الکترونیک، اظهار داشت: بر اساس بند۷ ماده یک قانون نحوه فعالیت احزاب و گروه‌های سیاسی مصوب ۱۳۹۴، «مجمع عمومی، بالاترین رکن حزب است که طبق مرامنامه و اساسنامه از اجتماع اعضای حزب تشکیل می‌شود» و تصمیمات مهم احزاب و تشکل‌های سیاسی از قبیل انتخاب شورای مرکزی و کادر رهبری احزاب، تصویب  اساسنامه و مرامنامه  احزاب و... در مجمع عمومی صورت می‌گیرد.

دبیر کمیسیون ۱۰ ماده قانون نحوه فعالیت احزاب و گروههای سیاسی افزود: براین اساس، تشکیل مجامع امری ضروری است اما از سوی دیگر گسترش بیماری کووید ۱۹ و لزوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی هم موضوعی حیاتی است و می‌طلبد در روش‌های سنتی برگزاری کنگره‌های حزبی تجدیدنظر شود.

ملانوری تأکید کرد: در همین ارتباط دفتر سیاسی وزارت کشور با همکاری مرکز توسعه دولت الکترونیک این وزارتخانه، فراهم کردن زمینه‌ها و مقدمات برگزاری انتخابات مجامع عمومی مذکور را به صورت الکترونیک در دست بررسی و اقدام دارد.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی اساسنامه وزارت کشور خانه احزاب ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی اساسنامه وزارت کشور خانه احزاب ایران مجلس شورای اسلامی اساسنامه وزارت کشور خانه احزاب ایران نحوه فعالیت احزاب و گروه های سیاسی قانون نحوه فعالیت احزاب و گروه سیاسی وزارت کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۳۱۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جدیدترین موضع گیری حماس درباره مذاکرات آتش بس غزه

مشاور رئیس دفتر سیاسی حماس بر خواسته های این جنبش تاکید کرد.

به گزارش مشرق، طاهر النونو مشاور رئیس دفتر سیاسی حماس به روند جاری مربوط به مذاکرات توافق آتش بس غزه واکنش نشان داد.

وی افزود: هرگونه توافقی باید دربرگیرنده برقراری آتش بس، خروج نظامیان صهیونیست و شروع بازسازی غزه باشد.

النونو بیان کرد: افزوده شدن کشورهای ترکیه و روسیه به کشورهای ضامن توافق نکته بسیار مهمی است.

این در حالی است که مقامات صهیونیست مدعی شدند: نمی خواهیم که قبل از هرگونه نرمش حماس هیاتی بفرستیم.

گفتنی است که دقایقی قبل برخی منابع از پیشرفته های حاصل شده در روند مذاکرات مربوط به آتش بس خبر داده بودند.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • شکایت آموزش و پرورش از یک سریال‌ نمایش خانگی
  • شکایت آموزش و پرورش علیه یک سریال نمایش خانگی
  • دبیران احزاب در رقابت انتخاباتی کمیسیون ماده ۱۰ حضور دارند
  • جزئیات نام آزمون جهش تحصیلی دانش‌آموزان + شرایط و نحوه بررسی صلاحیت‌های هوشی
  • بررسی وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه
  • برگزاری جلسه شورای فرهنگ عمومی بناب
  • طرحی برای اخذ مالیات از دلالی‌های مخرب در بازارهای مختلف
  • ۷۴۴ هزار شرکت غیرفعال در کشور/فعالیت شرکت‌های صوری متوقف می‌شود
  • جدیدترین موضع گیری حماس درباره مذاکرات آتش بس غزه
  • احتمال بازنگری قانون ممنوعیت مسابقات ملی در خارج از کشور