Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، رسولی مدیرعامل شرکت راه آهن در برنامه گفت و گوی ۱۸:۳۰ شبکه خبر بر اساس مصوبات ستاد ملی کرونا از وقتی پروتکل های بهداشتی در حوزه حمل و نقل جاده ای، ریلی و هوایی ابلاغ شد ما آن را عینا عملیاتی کردیم .

او افزود: در سامانه فروش بلیت قطار این پروتکل های بهداشتی را به نحوی تعریف کردیم که اکنون موقع خرید به طور هوشمند در هر کوپه ۴ نفره تنها ۲ نفر جانمایی می شود  البته درصورتی که خانواده باشند این اجازه داده می شود که ۴ بلیت فروخته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رسولی بیان کرد: در خصوص استفاده از ماسک هم در مبادی ورودی ضمن غربالگری، ماسک در اختیار مسافران قرار داده می‌شود و از مراجعه کنندگان خواسته می‌شود که ماسک بزنند و موارد بهداشتی را رعایت کنند.

بیشتر بخوانید پرداخت هزینه فاصله‌گذاری اجتماعی در هواپیما از جیب مسافران!

در ادامه جعفرزاده سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری تصریح کرد: مشکل فاصله گذاری اجتماعی در هواپیما حل شده است و به صورت تکنیکی تهویه هوای داخل هواپیما هر سه دقیقه یکبار انجام می شود.

او افزود: همچنین در اتوبوس هایی که مسافران را از ترمینال تا هواپیما جابجا می کنند  از ۴۰ درصد ظرفیت  استفاده می شود تا فاصله گذاری رعایت شود اما برخی مسافران به واسطه آشنا بودن با هم فاصله را رعایت نمی کنند.

در ادامه ترفّع مدیرعامل شرکت اتوبوسرانی هم با ابراز رضایت از وضع استفاده از ماسک گفت: حدود ۹۸ درصد مسافران امروز از ماسک استفاده می‌کردند.

او با اشاره به نظارت کارکنان اتوبوسرانی بر موضوع استفاده از ماسک گفت: از سوار اتوبوس شدن مسافرانی که اصرار بر نزدن ماسک داشتند جلوگیری می‌شد.

انتهای پیام/

 

 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قطار هواپیما پروتکل های بهداشتی فاصله گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۳۱۹۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع مشکل حوزه دامپزشکی پس از نیم قرن

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس مصوبه هشتادمین نشست هیات مقررات زدایی در پایان سال گذشته، دبیرخانه این هیأت موظف بود تا موارد اصلاحی میزان حرایم تعیین شده در دستورالعمل مربوط به رعایت حرایم بهداشتی بین واحدهای دام، طیور، آبزیان و صنایع وابسته را با همکاری وزارت جهاد کشاورزی تا تاریخ ٣۱ فروردین ۱۴۰۳ تعیین و در درگاه ملی مجوزها اعمال کند و بر این اساس از اول اردیبهشت ۱۴۰۳ ابلاغیه رییس سازمان دامپزشکی درباره حرایم بهداشتی دامی برای فعالان اقتصادی لازم الاجرا نیست.

به دنبال این مصوبه بود که در پایان فروردین ماه مجتبی نوروزی، اعلام کرد که سازمان دامپزشکی حذف قانون سابق فواصل و حرایم بهداشتی اعلام و آن را به استان‌ها ابلاغ کرده است.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور همچنین اعلام کرد که از امروز، مجوز کسب و کارهای حوزه دامپزشکی بر اساس دستورالعمل جدید فواصل بهداشتی، صادر خواهد شد.

به گفته وی بعد از ۵۰ سال قانون فواصل بهداشتی بازنگری شد و تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار در این حوزه به سرانجام رسید.

بر اساس آمارها، بیش از ۴ هزارو ۴۰۰ متقاضی مجوز کسب و کار تولیدات دامی به دلیل آنچه فواصل و حرایم بهداشتی اعلام می‌شد، بلاتکلیف مانده بودند.

محمدمهدی صفری، کارشناس مرکز پایش و بهبود فضای کسب و کار در خصوص ورود این مرکز به موضوع حرایم و فواصل بهداشتی دامپزشکی می‌گوید، آغاز مطالعه و بررسی این موضوع مرکز پایش محیط کسب و کار ابتدا با گزارش‌ها و شکایت مردمی بود؛ مردم تماس می‌گرفتند، نامه می‌فرستادند و گلایه داشتند که می‌خواهیم مجوز بگیریم اما سازمان دامپزشکی مانع مجوز می‌شود، می‌گوید حریم را رعایت نکردید.

به گفته وی بر اساس بررسی های این مرکز، ۴ هزار و ۴۰۰ مجوز کسب و کار در طول ۵ سال یعنی سال های ۹۷ تا ۱۴۰۱ فقط به دلیل عدم رعایت حریم بهداشتی رد شدند؛ یعنی ۴ هزار و ۴۰۰ فعال حوزه دام، طیور، آبزیان و صنایع وابسته به اینها با انگیزه می خواستند کسب و کاری را شروع کنند اما به در بسته خوردند.

وی با اشاره به چند نوبت نامه نگاری با وزارت جهاد کشاورزی از سوی مرکز و سپس نامه وزیر اقتصاد به وزیر وقت کشاورزی و طرح این مشکل و درخواست اصلاح آن یادآور شد: بالاخره در آبان ماه سال گذشته جلسه‌ای تشکیل شد و قول اصلاح در این خصوص داده شد.

گفتنی است در خصوص حرایم و فواصل بهداشتی ماده ۱۹ قانونی که مصوب ۵۳ سال پیش یعنی سال ۱۳۵۰ است الزاماتی تعیین و در سال ۱۳۵۱ آیین نامه آن در هیأت وزیران وقت مصوب می‌شود اما در سال ۱۳۸۸ در قانون نظام جامع دامپروری مقرر می‌شود که وزارت جهاد کشاورزی دستورالعمل دیگری را تدوین کند اما این دستورالعمل گرچه در سال های بعد نوشته شد اما به تایید هیات وزیران نرسید و لذا مبنا همان قانون بیش از ۵۰ سال پیش بود.

کد خبر 6092493

دیگر خبرها

  • رفع یک مشکل حوزه دامپزشکی پس از نیم قرن
  • رفع مشکل حوزه دامپزشکی پس از نیم قرن
  • دستور رییسی باز هم ناممکن از آب درآمد!/ ساخت هواپیما فعلا شدنی نیست/ تکلیف یک میلیون دلار پولی که صرف شد چه می‌شود؟ (فیلم)
  • توقف اعزام قطار‌های تندروی خط ۵ مترو تهران در عصر امروز
  • بلیط لحظه آخری، برگه شانس مسافران همیشه آماده ! +توضیحات کامل
  • دستورالعمل فواصل بین کسب و کار‌های کشاورزی اصلاح می‌شود
  • چگونه در قطار خوابی آسوده داشته باشیم؟
  • ایستگاه راه‌ آهن همدان کجاست؟
  • بلیط قطار و هواپیما برای این افراد نیم بهاست
  • فرزام: باید شرایط آمادگی استاندارد را در روئینگ داشته باشیم