Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون عمران روستایی بنیاد مسکن کشور گفت: 4 هزار میلیارد تومان برای طرح‌های هادی اعتبار نیاز داریم که دولت 20 تا 30 درصد از این اعتبار را می‌تواند تامین کند.

محمدرضا شاملو در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اراک در حاشیه بازدید از روستاهای استان مرکزی اظهار کرد: در خصوص اجرا و تهیه طرح هادی نسبت به میانگین کشوری وضعیت مناسبی دارد که نشان دهنده اهمیت و اهتمام مسوولین استان در این خصوص است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به این نکته که در استان مرکزی 861 روستا با جمعیت بالای 20 خانوار موجود است، گفت: 99 درصد این روستاها دارای طرح هادی هستند و در 63 درصد روستاها اجرای طرح هادی و بهسازی محیط روستا انجام شده یا روند تکمیل را طی می‌کنند.

معاون عمران روستایی بنیاد مسکن کشور گفت: استان مرکزی در بخش تهیه طرح حدود دو درصد و در زمینه اجرا نیز حدود 13 درصد از میانگین کشوری پیشرفت بیشتری داشته است که نشان می‌دهد مسوولین استان نسبت به اجرای طرح در روستاها اهتمام ویژه‌ای داشته‌اند.

 39 هزار و 465 روستا در کشور بالای 20 خانوار موجود است که از این تعداد 39 هزار روستا دارای طرح هادی مصوب هستند

شاملو با بیان اینکه 39 هزار و 465 روستا در کشور بالای 20 خانوار موجود است که از این تعداد 39 هزار روستا دارای طرح هادی مصوب هستند، افزود: باتوجه به اینکه دوره طرح هادی 10 ساله است در صورتی که طبق این دوره بازنگری در نظر گرفته شود سالانه حدود 3900 روستا مشمول بازنگری طرح هادی است که باتوجه به شرایط اقتصادی به ویژه در سال‌های اخیر ممکن نیست.

وی ادامه داد: بر اساس شرایط و نیاز، طرح هادی در بیش از 10 هزار و 50 روستا مورد بازنگری قرار گرفته و در بودجه سالانه هم باتوجه به شرایط اقتصادی برای بازنگری طرح هادی حدود هزار و 500 تا دو هزار روستا در نظر گرفته می‌شود.

وی بیان کرد: حدود 8هزار و 500 روستا در نوبت بازنگری طرح هادی قرار دارند اما باید در نظر داشت که در برخی از روستاها به دلیل اینکه اتفاقات و تغییرات ویژه‌ای رخ نداده است نیاز به بازنگری وجود ندارد.

 حدود 8هزار و 500 روستا در نوبت بازنگری طرح هادی قرار دارند

معاون عمران روستایی بنیاد مسکن کشور با تاکید بر این نکته که مهم‌ترین هدف تعریف طرح هادی جلوگیری از مهاجرت روستاییان و حتی حرکت معکوس یعنی بازگشت جمعیت به روستاها بوده است، گفت: یکی از مشکلات و نقاط ضعف در روستاها جزیره‌ای عمل کردن دستگاه‌ها و نهادهای دخیل است که گاها نگاه بخشی دارند در صورتی که ایجاد هماهنگی زمینه تحقق اهداف را بیشتر فراهم می‌کند.

شاملو خاطر نشان کرد: 4 هزار میلیارد تومان برای طرح‌های هادی اعتبار نیاز داریم که دولت 20 تا 30 درصد از این اعتبار را می‌تواند تامین  کند.

وی در خصوص تعیین تکلیف سند مالکیت املاک واقع در روستاها اظهار کرد: حدود 92 هزار و 500 ملک در روستاهای استان مرکزی سنددار شده است.

حدود 5 هزار و 300 واحد روستایی استان مرکزی به دلیل وقوع سیل و بارندگی در سال گذشته با آسیب مواجه شدند که از این تعداد 500 واحد تعمیر و 4800 واحد احداثی است

 

شاملو با اشاره به این که بخش قابل توجهی از املاک واقع در محدوده روستاها سند دار شده‌اند، در خصوص مقاوم سازی مسکن روستایی تصریح کرد: حدود 5 هزار و 300 واحد روستایی استان مرکزی به دلیل وقوع سیل و بارندگی در سال گذشته با آسیب مواجه شدند که از این تعداد 500 واحد تعمیر و 4800 واحد احداثی است.

وی ادامه داد: در بخش تعمیر اقدامات در استان انجام و تکمیل شده است و در بخش ساخت و ساز حدود 85 درصد پیشرفت فیزیکی را شاهد هستیم، برای این بازسازی و ساخت و ساز 4 میلیارد تومان از منابع ردیف منابع ملی در نظر گرفته شد.

انتهای  پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: معاون عمران روستایی بنیاد مسکن کشور طرح هادي بازسازي بازنگری طرح هادی میلیارد تومان استان مرکزی هزار و 500

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۳۴۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۵ هزار هکتار از شالیزارهای شمال یکپارچه سازی می شود

به گزارش خبرنگار مهر، نادر علیزاده بعدازظهر شنبه در حاشیه بازدید از طرح یکپارچه سازی شالیزارهای بزمینان آمل از اجرای طرح یکپارچه سازی حدود ۶۵ هزار هکتار از زمین‌های شمال کشور با سرمایه گذاری چینی‌ها خبر داد.

وی گفت: مدت زمان اجرای این طرح کلان حوزه زیربنایی و آب وخاک کشور حدود ۳ سال است و پیش بینی‌های لازم انجام و طرح‌های مورد نیاز این طرح نیز تهیه شده است.

مازندران ۲۱۳ هزار هکتار شالیزار دارد.

کد خبر 6096483

دیگر خبرها

  • شوراهای اسلامی نماد خرد جمعی و وحدت هستند
  • تکمیل طرح چهارخطه شدن محور دره شهر ، پلدختر نیازمند اعتبار
  • صدور بیش از ۶ میلیون جلد سند مالکیت روستایی
  • راه‌ و شهرسازی لرستان در اجرای طرح‌های جامع بازنگری کند
  • اجرای نوبت‌دهی الکترونیکی در پایانه‌های بار سراسر کشور در راستای توزیع عادلانه
  • اختصاص ۱۸۰ میلیارد تومان اعتبار در بودجه امسال برای انسداد مرز
  • برخورداری ۹۳ درصدی روستاهای شهرستان آزادشهر از طرح هادی
  • بازنگری طرح هادی روستایی از اولویت‌های بنیاد مسکن بوشهر است
  • ۶۵ هزار هکتار از شالیزارهای شمال یکپارچه سازی می شود
  • سهم ۲۴ درصدی آبخیزداری از کل حوزه‌های سیل خیز کشور/ اعتبار کافی نیست