Web Analytics Made Easy - Statcounter

با شیوع بیماری کووید_۱۹، مردم یا کارمندان در معرض تماس با ارباب‌رجوع، کادر درمان بویژه در بیمارستان‌ها و... دچار چالش‌های پرشماری شدند. چالش‌هایی که هم ابعاد جسمانی و هم ابعاد روانی افراد را تحت تاثیر قرار می‌دهد. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، بنابر اعلام دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، نوشیدنی‌ها مختلفی وجود دارند که می‌توانند به کاهش آسیب‌های جسمی و روانی افراد کمک کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آبمیوه‌ها، شربت‌ها، دمنوش‌ها، شیره مغز‌ها و دانه‌های روغنی گوناگونی وجود دارد که نحوه تهیه و مصرف آن‌ها در پی می‌آید.

آبمیوه‌ها

آبمیوه‌هایی شامل: آب سیب، آب سیب و هویج همراه قدری از پورە آن‌ها و آب کامل پرتقال همراه با بخش سفید آن

شربت‌ها

شربت‌هایی مثل شربت تخم بالنگو یا تخم شربتی همراه با گلاب، شربت گلاب و زعفران و شربت

عسل‌آب ساده و شربت عسل‌آب نارَنجی

_ شربت عسل‌آب ساده: یک استکان آب حدود ۱۵۰ سی‌سی را همراه با یک قاشق مرباخوری عسل می‌توانید تهیه کنید.

_ شربت گلاب و زعفران: شربت عسل‌آب ساده به همراه ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری گلاب و حدود ۱۵ میلی‌گرم زعفران (به اندازه‌ای که رنگ و بوی زعفران به طور ملایم محسوس باشد.) تهیه کنید.

_ شربت تخم بالنگو یا تخم شربتی همراه با گلاب: شربت عسل‌آب ساده + ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری گلاب + ۱ قاشق چایخوری تخم بالنگو را تهیه کنید و حدود ۲۰ دقیقه پس از آمیختن، هم زده و بنوشید.

_ شربت عسل‌آب نارَنجی: شربت عسل‌آب ساده + ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری آب نارنج تازە صاف نشده تهیه کنید.

شیره مغز‌ها و دانه‌های روغنی

شیرە بادام به صورت تنها یا ترکیبی: ۱۰ تا ۱۲ عدد مغز بادام درختی شیرین را یک شب در آب بخیسانید، صبح روز بعد آن‌ها را پوست بگیرید و همراه با یک لیوان آب ولرم در مخلوط کن به صورت همگن درآورید و سپس یک قاشق مرباخوری عسل به آن اضافه کنید و تازه بنوشید. می‌توانید تعداد ۵ تا ۷ عدد مغز پسته، یا یک قاشق مرباخوری پودر نارگیل هم به این مخلوط اضافه کنید.

دمنوش‌ها

دمنوش‌هایی مثل دمنوش بهارنارنج و گل محمدی، دمنوش گل گاوزبان و لیمو و زعفران، دمنوش برگ بادرنگبویە اصلی، دمنوش نعنا، دمنوش لیموعمانی و نعنا، دمنوش بِه و سیب، دمنوش سیب و دارچین، دمنوش هل و

دارچین

_ روش تهیه و مصرف دمنوش برگ بادرنگبویه اصلی: نخست مطمئن شوید که برگ بادرنگبویه اصلی در دست دارید: راه تشخیص ساده، ادراک بوی لیمویی از برگ کفمال شدە بادرنگبویە اصلی است. روزی دو بار، هر بار حدود ۳ گرم از برگ بادرنگبویه را در قوری چینی ریخته، با یک لیوان آب جوش به مدت ۱۵ دقیقه روی بخار دم کنید. سپس تا گرم است آن را صاف کرده با کمی عسل یا نبات زرد، یک ساعت پیش از غذا یا دو ساعت پس از غذا بنوشید.

موارد منع و احتیاط مصرف: مصرف مداوم برگ بادرنگبویه در مبتلایان به کم کاری تیروئید مجاز شمرده نمی‌شود. همچنین در بارداری نیز به خاطر اثرات منقبض کنندە رحمی و اثرات ضدتیروئیدی بر روی جنین، نباید مصرف شود.

_ روش تهیه و مصرف دمنوش گل گاوزبان و لیمو و زعفران: برای مقدار مصرف روزانه برای یک فرد بالغ، حدود ۵ گرم گل گاوزبان به همراه یک لیموعمانی خشک خردشده و حدود ۱۵۰ میلی‌گرم زعفران تهیه کنید. سپس ابتدا گل گاوزبان را در حجم حدود ۲۵۰ سی‌سی آب جوش به مدت ۱۵ دقیقه آرام و ملایم بجوشانید. سپس لیموعمانی خشک و خردشده به آن بیفزایید و اجازه بدهید ۵ دقیقه دیگر به طور ملایم بجوشد. در آخر زعفران را بیفزایید و شعله را خاموش کنید و ۱۰ دقیقه به حال خود بگذارید و سرانجام پس از صاف کردن، گرم بنوشید. لیمو هم دمنوش را خوشرنگ و خوشگوار می‌کند و هم برای تپش قلب اضطرابی همراه با داغی بدن و سینه و صورت سودمندتر است. افزودن مقدار اندکی عسل یا نبات به این جوشانده اشکالی ندارد، ولی این شیرینی باید ملایم باشد.

موارد احتیاط مصرف: مصرف جوشانده گل گاوزبان در پرفشاری خون بویژه در مواردی که فشارخون بالا در افراد تنومند و پرخون رخ داده باشد، ملاحظاتی دارد و گاه می‌تواند بحران کریز (پرفشاری خون) ایجاد کند؛ بنابراین آن را یک داروی گیاهی ایمن برای کاهش فشار خون بالا نمی‌شناسیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نوشیدنی دارچین بحران کرونا دمنوش گل گاوزبان تهیه کنید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۳۵۹۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی بحران بورس در «ناامیدی سم است»/ ساخت مجموعه مستندی درباره صنعت خودرو در ایران

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مستند «ناامیدی سم است» به کارگردانی رضا پردل و محصول مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی که تا چندی پیش با نام «روبورس» شناخته می‌شد و داستان بحران سازمان بورس در سال‌های ۱۳۹۸ تا ۱۳۹۹ را روایت می‌کند. آریان عطارپور تهیه‌کننده این اثر در گفت‌وگو با خبرنگار آنا درباره این تغییر نام گفت: زمان که اسم فیلم را انتخاب می‌کردیم «ناامیدی سم است» را مدنظر داشتیم اما «روبورس» را، به‌صورت موقت، در زمان عقد قرارداد روی آن نهادیم.

او ادامه داد: «روبورس» اسم دم ‌دستی که در لحظه انتخاب شده بود تا پروژه فقط یک نام داشته باشد اما «ناامیدی سم است» نماینده فضایی‌ست که فیلم می‌خواهد به مخاطب عرضه کند و ارتباط تماتیک با مستند دارد.

 برنامه‌ریزی برای «ناامیدی سم است»

این تهیه‌کننده درباره برنامه خود برای نمایش این مستند بیان کرد: احتمالا با هماهنگی بخش بازرگانی مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی، افتتاحیه‌ای برای فیلم برگزار شود و سپس در جشنواره‌های پیش رو مثل فیلم کوتاه تهران و هر جای دیگری که دوستان مرکز پیشنهاد کنند، شرکت خواهیم کرد. همچنین درنظر داریم تعدادی اکران خصوصی در جمع‌هایی که به مبلحث اقتصادی مثل بحران بورس علاقه‌مند هستند، برگزار کنیم.

کارگردان «مرجان» در بخش دیگری از صحبت‌هایش درباره فعالیت‌های مستندسازی آینده خود مطرح کرد: مشغول فیلمبرداری مجموعه مستندی درباره صنعت خودرو برای شبکه مستند هستیم که تا ۲ یا سه ماه آینده چند قسمت آن برای پخش آماده می‌شود. تهیه‌کنندگی و کارگردانی این اثر برعهده خودم است.

عطارپور در پایان خاطرنشان کرد: این مجموعه مستند، روایتی چند لایه از تاریخ شکل‌گیری صنعت خودرو در ایران، آسیب‌شناسی وضعیت فعلی و مطالعه تطبیقی درباره صنعت خودرو در ایران و کشورهای صاحب صنعت دیگر مثل کره جنوبی، هند، برزیل و... است.

«ناامید سم است» با نام قبلی «روبورس»، به بحران‌های سازمان بورس در سال‌های ۱۳۹۸ تا ۱۳۹۹ می‌پردازد که این بحران‌ها در بازار سرمایه باعث از دست رفتن بخش زیادی از سرمایه مردم سهامدار شد. این مستند ۲۳ دقیقه‌ای پیامدهای این اتفاق و درگیری مردم با این موضوع را تا امروز بررسی می‌کند.

عوامل این مستند عبارتند از نویسنده و کارگردان: رضا پُردل، تهیه‌کننده: آریان عطارپور، تدوین: آریان عطارپور، فیلمبردار: رضا تیموری، راوی: شهرام درخشان، آهنگساز: نیما پورکریمی، صداگذار: هیراد علوی‌فرد، مشاور علمی: علی شهبازی، تصویرساز پوستر: شادی یوسفی، طراح پوستر: هانا بیات، تولید شده در مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استفاده از درس آموخته‌های سیل ۱۴۰۳ در بحران‌های احتمالی ناشی از آب در پایتخت
  • طرز تهیه کباب ترش تابه‌ای، یک غذای فوق‌العاده خوشمزه
  • طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی + مواد لازم و نکات کلیدی آموزشی
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • دمنوشی که موجب جلوگیری از اضافه وزن می‌شود
  • برداشت حدود ۶۰ هزار تن چغندر قند از مزارع خوزستان
  • درباره شیر شتر، نوشیدنی محبوب این‌روزها
  • بررسی بحران بورس در «ناامیدی سم است»/ ساخت مجموعه مستندی درباره صنعت خودرو در ایران
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • فقط ۳ درصد از پسماند‌های خانگی تفکیک می‌شوند