Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ای‌بی‌سی نیوز، سازمان‌دهندگان جشنواره بین‌المللی بعلبک امسال تصمیم گرفتند نخستین‌بار از ۱۹۵۶ به بعد جشنواره را بدون حضور تماشاگر برگزار کنند و به جای ویروس، یکپارچگی و امید بین مردم لبنان بپراکنند. برنامه‌های این دوره همزمان از شبکه‌های تلویزیونی محلی و منطقه‌ای پخش می‌شود و زنده و مستقیم از شبکه‌های اجتماعی به گوش و چشم مخاطبان می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نیلا دو فریج، رئیس جشنواره موسیقی بعلبک به شبکه تلویزیونی ال‌بی‌سی لبنان گفت: «از آنجا که نمی‌توانیم به دلیل شیوع ویروس کرونا هر روز دو تا سه هزار نفر را به محل برگزاری جشنواره بیاوریم، تصمیم گرفتیم بعلبک را به خانه‌های مردم ببریم.» ۱۵۰ نوازنده و خواننده ارکستر فیلارمونیک لبنان رویداد امسال را با اجرای سرود ملی لبنان آغاز و سپس قطعه کارمینا بورانا را از کارل ارف اجرا کردند.

میلیون‌ها نفر از خانه این اجرای ۵۵ دقیقه‌ای را تماشا کردند و احساس خود را از روزهای رفته در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشتند؛ روزهایی شاد و پرامید که با آمدن کرونا و بحران اقتصادی با فقر و گرسنگی روزافزون جایگزین شده است. سایت جشنواره رویداد امسال را «آوای تاب‌آوری» نام نهاده و مدعی شده است جشنواره بعلبک نخستین رویداد مهم هنری در منطقه خاورمیانه در دوران کروناست.

هر چند نبودن تماشاگر نخستین بار است که در جشنواره بعلبک رخ می‌دهد اما این رویداد فرهنگی هنری ۲۳ سال به دلیل درگیر بودن لبنان در جنگ‌های داخلی برگزار نشد و از ۱۹۹۷ دوباره از سر گرفته شد. در این سال‌ها چهره‌های نامدار موسیقی جهان از جمله استینگ، جانی هالیدی، شارل آزناوور و پلاسیدو دومینگو در آن برنامه اجرا کرده‌اند.

جشنواره موسیقی بعلبک یک بار هم در سال ۲۰۰۶ به دلیل جنگ حزب‌الله لبنان با اشغالگران صهیونیست برگزار نشد. بعلبک از مهم‌ترین پایگاه‌های شیعیان لبنان و حزب‌الله است اما با داشتن جاذبه‌های فراوان گردشگری همچنان به جذب گردشگران داخلی و خارجی ادامه می‌دهد.

کد خبر 528393 برچسب‌ها لبنان موسیقی‌‌ جهانی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: لبنان موسیقی جهانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۳۶۰۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیراز میزبان ۲۰۰ هنرمند گروه‌های کُر سراسر ایران می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، سید رسول موسوی‌نژادیان در تشریح جزئیات برگزاری جشنواره سراسری موسیقی کرال به میزبانی شیراز در هفته آتی بیان کرد: نخستین دوره جشنواره گروه‌های کر ایران مرداد ۱۳۹۷ از شیراز کلید خورد و دومین دوره نیز آذر ماه ۱۳۹۸ به میزبان شیراز برگزار شد.

معاون هنری سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس افزود: با شیوع کرونا شاهد برگزاری یک دوره مجازی جشنواره گروه‌های کر در سال ۱۳۹۹ بودیم و اینک به منظور تداوم این مسیر، «سومین دوره جشنواره گروه‌های کر ایران» به میزبانی شهر شیراز با مدیریت اجرایی حسام هوشیار و دبیری هنری طیب فقیه ۲۲ و ۲۳ اردیبهشت ماه جاری برگزار خواهد شد.

وی افزود: این رویداد هنری با مجوز و همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس به همت مؤسسه مفاخر و نواندیشان هنر پارس و با همکاری شرکت نوازندگان سرزمین آفتاب (بنیان‌گذار جشنواره گروه‌های کر ایران)، با مشارکت بیش از ۲۰۰ نفر از هنرمندان عرصه موسیقی آوازی در قالب گروه‌های کرال (آوازی) از سراسر کشور برنامه‌ریزی گردیده است.

موسوی‌نژادیان گفت: جشنواره پیش روی بر بنیان شناسایی، ظرفیت‌سازی و حمایت از فعالیت‌های خلاقانه هنرمندان و گروه‌های موسیقی فعال در زمینه موسیقی آوازی سراسر کشور و نگاه ویژه به فرهنگ متنوع و ارزشمند اقوام و آداب و سنن مرتبط با این شاخه از هنر، برنامه‌ریزی و اجرا خواهد شد و در همین راستا، دبیرخانه جشنواره بدینوسیله از کلیه فرهیختگان، هنرمندان و علاقه‌مندان به عرصه موسیقی آوازی به منظور بازدید از این دوره از جشنواره دعوت می‌نماید.

معاون هنری فرهنگ و ارشاد فارس گفت: در روز اول از ساعت ۱۱ صبح به ترتیب گروه‌های آیریک، مهر وطن، فیلارمونیک، آوای ماهان، وندا، آزرمان و آداک تا ساعت ۲۰:۳۰ به اجرای صحنه‌ای در تالار حافظ می‌پردازند و در ادامه در بخش اجرای خیابانی، گذر هنر حافظ میزبان گروه‌های وندا، آزرمان، مهر وطن و فیلارمونیک می‌شود و همچنین بخش پژوهشی نیز با عنوان «نشست پژوهشی با حضور سهند شکرزاده» در تالار غزل ساعت ۱۱ برگزار می‌شود.

وی در پایان گفت: یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ماه که روز دوم جشنواره است نیز از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۸:۳۰ تالار حافظ در بخش صحنه‌ای به استقبال گروه‌های، آزرمان، آوای ماهان، پارسه، وندا، آیریک، آداک، فیلارمونیک و مهر وطن خواهد رفت و در بخش خیابانی نیز پذیرای گروه‌هایی همچون آیریک، آداک، آوای ماهان و پارسه می‌گردد.

موسویان نژاد در پایان گفت: نشست پژوهشی نیز با حضور دکتر علی رادمان در تالار غزل ساعت ۱۵:۳۰ برپا است و آئین پایانی نیز ساعت ۲۰ یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ماه جاری در تالار حافظ اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس برگزار می‌شود.

کد خبر 6099791

دیگر خبرها

  • رویداد رسانه‌ای «جام امید» در البرز برگزار می‌شود
  • سامان علیپور موسیقی منطقه زاگرس را به تالار وحدت می‌آورد
  • هشدار برای شیوع آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در گاو شیری
  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران شیوع کرونا هستیم
  • شیراز میزبان ۲۰۰ هنرمند گروه‌های کُر سراسر ایران می‌شود
  • تشریح جزئیات برگزاری جشنواره سرود فجر/ سرود تقویت می‌شود
  • نشست خبری جشنواره سرود فجر
  • نوای خوشِ هزار دف؛ از کردستان تا سراسر ایران
  • ماجرای مخفیانه زنان یک روستا که سوژه شد
  • «نجوای عشق» در تالار وحدت می‌پیچد