Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دبیرخانه جذب نخبگان در دانشگاه ها در بنیاد ملی نخبگان گفت: دانشگاه ها و نخبگان با هدف توسعه صنعت خودرو و داخلي سازي قطعات، علاقه مند به همكاري با شركت هاي خودروسازي هستند.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از سایپانیوز، «سعید سهراب پور» درباره همكاري دانشگاه ها و نخبگان با خودروسازان تصريح كرد: سال هاي متمادي است كه دانشگاه ها خواهان همكاري با صنايع و به خصوص صنعت خودرو هستند، اما اين مهم محقق نشده، اين در شرايطي است كه در صورت همكاري صنعت خودرو با نخبگان و دانش بنيان ها مي توان به پيشرفت هاي خوبي دست يافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دبیرخانه جذب نخبگان در دانشگاه ها در بنیاد ملی نخبگان با بيان اينكه برخي از پيشرفت ها كه در صنعت اتفاق افتاده مديون دانشگاه ها و نخبگان است، افزود: دانشگاه ها و نخبگان از هر گونه همكاري با خودروسازان و قطعه سازان استقبال مي كنند و مراكز علمي به دنبال فرصت هستند تا سطح همكاري ها افزايش پيدا كند.

دانشگاه ها ايده هاي مناسبي دارند

رئیس دبیرخانه جذب نخبگان در دانشگاه ها در بنیاد ملی نخبگان گفت: دانشگاه ها ايده هاي مناسب و اقتصادي در طراحي خودرو، ساخت قطعات و ساير الزامات توسعه اي صنعت خودرو دارند، كه اميدوارند در شرايطي كه اخيرا به خودروسازان تكليف شده، بتوانند به شركت هاي خودروسازي ارايه دهند و همكاري مشترك داشته باشند.

وي خاطرنشان كرد: نخبگان آماده همكاري و ساخت قطعات استراتژيك خودرو هستند و چنين امري را هم در ساير صنايع به سرانجام رساندند، لذا با تكيه بر توان جامعه دانشگاهي خيلي راحت تر مي توان مشكلات به وجود آمده از تحريم ها را بي اثر كرد.

بي نيازي از واردات قطعات

سهراب پور با بيان اينكه همكاري با دانشگاه ها مي تواند خودروسازان را از واردات قطعات حساس خودرو بي نياز كند، افزود: اگر صنعت خودرو مي خواهد از ايده ها و خلاقيت نخبگان و جامعه دانشگاهي بهره ببرد باید به سرعت به سمت تعريف پروژه هاي مشخص و عملياتي حرکت کنیم.

وي گفت: همه به اين موضوع باور و اعتقاد دارند كه همكاري بين صنعت و دانشگاه بايد تقويت شود ولي در عمل چنين اتفاقي نمي افتد، اما به نظر مي رسد به جهت تحريم هاي صورت گرفته بتوان سطح همكاري ها را افزايش داد.

براي جبران گذشته همكاري كنيم

رئيس اسبق دانشگاه شريف افزود: به دلایل مختلف صنعت خودرو کشور نتوانسته است همپای پیشرفت های جهانی در این حوزه حرکت کند. براي جبران گذشته، بهترين راهكار اين است كه خودروسازان از جامعه دانشگاهي و نخبگان بهره بيشتري ببرند. ما دانشگاه هاي متعددي داريم كه در حوزه خودرو پروژه هاي خوبي تعريف كردند، با بهره گيري از تجربه و دانش آنها مي توان به نتايج خوبي دست يافت.

رئیس دبیرخانه جذب نخبگان در دانشگاه ها در بنیاد ملی نخبگان گفت: تنها خواسته ما اين است كه خودروسازان هم مانند جامعه دانشگاهي علاقه مند به همكاري مشترك شوند، براي موفقيت در اين حوزه بايد مذاكرات جدي صورت گيرد./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: خودروسازی خودرو دانشگاه ها و نخبگان جامعه دانشگاهی صنعت خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۳۷۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایرانول با دانشگاه شریف هم پیمان شد

تفاهم نامه همکاری فناورانه و دانش بنیان در صنعت روانکار بین مدیر عامل شرکت نفت ایرانول و رئیس دانشگاه صنعتی شریف به امضا رسید. - اخبار بازار -

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شرکت نفت ایرانول، در جلسه امضا این تفاهم نامه که با حضور رئیس دانشگاه صنعتی شریف، معاون پژوهشی و برخی اعضای هیات علمی دانشگاه از یکسو و مدیر عامل شرکت نفت ایرانول و جمعی از معاونین و مدیران از سوی دیگر برگزار شد، دکتر سید عباس موسوی رییس دانشگاه شریف گفت:شرکت نفت ایرانول یکی از بزرگترین شرکت های فعال در صنعت روانکار است و با توجه به ظرفیت بالقوه و بالفعلی که دانشگاه صنعتی شریف دارد امیدواریم بتوانیم با همکاری موثر در حوزه های مختلف فناورانه و دانش بنیان، در بومی سازی ملزومات وارداتی، ارتقا کیفیت و ایجاد ارزش افزوده بالاتر از محصولات پالایشی و تحولات آینده نزدیک باتوجه به تغییر روندهای جهانی در فراگیری خودروهای الکتریکی، گام اساسی در پیشرفت راهبردی این صنعت داشته باشیم.

وی افزود: «با توجه به اینکه صنعت روانکار فقط اختصاص به خودرو ندارد و نقش اساسی در تمامی صنایع کشور ایفا میکند، امیدواریم با برنامه هایی که در زمینه داخلی سازی مواد اولیه و استفاده از فناوری های نوین در تولید محصولات شرکت نفت ایرانول داریم، بتوانیم با حداکثر توان موجود در این دانشگاه، در راستای ارتقای این شرکت در بازارهای داخل و خارج از کشور همکاری داشته باشیم.

در  این جلسه مهندس اسحاقی مدیر عامل شرکت نفت ایرانول نیز ضمن معرفی توانمندی های شرکت نفت ایرانول گفت: شرکت نفت ایرانول با سابقه ترین شرکت در صنعت روانکار کشور است که با دارا بودن دو پالایشگاه تهران و آبادان، ظرفیت بالایی در حوزه پیشرفت های دانش بنیان دارد. ما بدنبال تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت و اجرایی شدن پروژه هایی در زمینه توسعه و ارتقا کیفیت محصولات، ایجاد ارزش افزوده در محصولات جانبی، بهبود و تحول در فرایندها، بومی سازی مواد اولیه، به کارگیری فناوری های دیجیتال و هوش مصنوعی و توسعه سرمایه انسانی متخصص هستیم.

وی افزود: با توجه به آینده صنعت روانکار و ورود خودروهای برقی در سال های آینده باید از هم اکنون تحقیقات و پژوهش در راستای محصولات این حوزه مانند انواع روغنهای دارای عمر روانکاری بالا و گریسهای خاص را شروع کنیم.

در این جلسه دکتر حدادپور معاون پژوهش و فناری دانشگاه، دکتر فراهانی مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه، دکتر جمشیدی رئیس دانشکده مهندسی شیمی و نفت و دکتر عینی معاون پژوهشی دانشکده در خصوص ظرفیتهای همکاری و سوابق همکاری های موثر دانشگاه با سایر صنایع صحبت کردند.

همینطور در این جلسه جناب آقای تولیت معاون مالی و اقتصادی، جناب آقای دکتر کامیار معاون و جناب آقای تدین مدیر طرح و توسعه(R&D) و جناب آقای صدقی مدیر کنترل کیفی شرکت نفت ایرانول، به بیان دیدگاه ها و نقاط مشترک همکاری موثر با دانشگاه پرداختند.

در پایان این جلسه تفاهم نامه توسط مهندس عیسی اسحاقی مدیر عامل شرکت نفت ایرانول و دکتر سید عباس موسوی رئیس دانشگاه صنعتی شریف به امضا رسید. پس از تبادل تفاهم نامه مقرر شد طی جلسات مشترک ماهانه در خصوص پیشرفت مفاد تفاهم نامه، اقدامات لازم در دستور کار قرار گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۹۵ درصد قطعات نیروگاهی کشور ساخت داخل است/ آمادگی برای فصل گرما
  • خودروسازان؛ متهم ردیف اول ناترازی بنزین
  • جذب نخبگان «کانکت» در دانشگاه‌ها/وزارت علوم همکاری می‌کند
  • امروز نیروی هوایی ارتش، نیرویی آماده و با اقتدار برای حفاظت از کیان کشور است
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه صنعتی شریف و شرکت ایرانول
  • ایرانول با دانشگاه شریف هم پیمان شد
  • تحقق رویای چین؛ خیابان ها در سیطره خودروسازان اژدهای سرخ!
  • بازی معوقه هفته ۱۲ لیگ برتر هندبال؛ دیدار صدرنشین با خودروسازان
  • وزارت صنعت بین تامین مواد اولیه با قیمت مناسب برای خودروساز تعادل برقرار کند
  • بررسی بحران بورس در «ناامیدی سم است»/ ساخت مجموعه مستندی درباره صنعت خودرو در ایران