Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-30@14:18:14 GMT

ساماندهی خطرناکترین منطقه شهری گناوه

تاریخ انتشار: ۱۶ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۳۸۳۴۸

ساماندهی خطرناکترین منطقه شهری گناوه

شهردار بندرگناوه گفت: بهره برداری از میدان امام علی (ع)، خطرناک‌ترین نقطه ترافیکی این بندر که به دلیل تلاقی محورهای خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد با استان بوشهر عامل بروز حوادث و سوانح رانندگی متعددی شده بود پس از ده‌ها سال ساماندهی شد.

به گزارش ایمنا، سیدجواد حسینی حقیقی اظهار کرد: با اتمام عملیات عمرانی میدان امام علی (ع)، مبلمان ورودی بندر گناوه به طرز چشمگیری بهبود یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یادآور شد: جهش چشمگیر فعالیت‌های این شهرداری در راستای بهبود سیما و منظر شهری که از مردادماه ۹۸ آغاز شده و همچنان تداوم دارد بارقه امید را در میان شهروندان صبور و قدرشناس این بندر کهن ایجاد و روشن کرده است.

شهردار گناوه بدون اشاره به میزان اعتبار هزینه شده برای اجرای شهرداری بندر گناوه، گفت: پیشرفت چشمگیر فعالیت‌های شهرداری نویدبخش روزهای خوب برای این بندر و مردم قدرشناس است و در این راستا پروژه‌های بزرگی که خواسته‌ای به حق بود و اجرایی نشده بود، با همراهی مؤثر شهروندان و فعالیت‌های هدفمند و بی وقفه شهرداری، یکی پس از دیگری آغاز شده و با سرعت و کیفیت مناسب به بهره برداری می‌رسد.

حسینی به مهم‌ترین پروژه‌های شهرداری گناوه اشاره کرد و افزود: پروژه مهم پل سردار شهید سلیمانی گناوه که بنا به دلایل متعددی مدت‌ها متوقف شده بود، با نظارت و پیگیری‌های جدی شهرداری فعال شد و در ظرف مدت شش ماه به بهره برداری کامل رسید.

وی عنوان کرد: با بهره برداری از این پل در کنار ایجاد مسیرهای ارتباطی و گسترش خیابان ساحلی، چشم اندازی کم نظیر پیش روی شهروندان و گردشگران فراهم شده است.

شهردار گناوه ادامه داد: عملیات احداث پل ورودی توسط شهرداری یکی از دیگر پروژه‌های مهم عمرانی بوده است.

حسینی اضافه کرد: پل فلزی قدیمی که ۱۴ سال پیش به صورت موقت نصب شده بود به دلیل آسیب دیدگی‌های فراوان، خطری بالقوه محسوب می‌شد که شهرداری از اسفندماه ۹۸ عملیات احداث پل جدید را آغاز کرده و در تلاش است ضمن رعایت کلیه اصول فنی، در سریع‌ترین زمان ممکن به بهره برداری برساند.

وی گفت: این شهرداری در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی، عملیات احداث دهکده گردشگری خلیج فارس را در فضایی به وسعت ۱۲ هکتار آغاز کرده است.

شهردار گناوه عنوان کرد: با اجرای این پروژه، در کنار توسعه جاذبه‌های توریستی بندر گناوه، بستری بی نظیر برای سرمایه گذاری بخش خصوصی فراهم خواهد شد.

حسینی افزود: این مجموعه شامل پارک آبی، پلاژ، رستوران، اقامتگاه‌های کپری، کافی شاپ، پارک کودک و بازی‌های الکترونیکی است.

وی گفت: عملیات ساماندهی حاشیه خور و احداث مجموعه گردشگری سردار شهید سلیمانی بندر گناوه از دیگر پروژه‌های مهم در دست اجرا شهرداری است.

شهردار گناوه گفت: این مجموعه که با طراحی کم نظیر شامل جداره سازی، اجرای سنگفرش، فضای سبز، ساخت آلاچیق، کافی شاپ، رستوران و نیز احداث مجموعه تفریحات ساحلی و دریایی ضمن رفع وضعیت نامناسب منطقه، نقشی چشم گیر در بهبود سیمای شهری خواهد داشت.

حسینی تصریح کرد: پیاده راه سلامت بندر گناوه در مجاورت رودخانه دره گپ، ضمن بهبود مبلمان شهری، بستری مناسب و زیبا را برای پیاده روی و استراحت شهروندان ایجاد کرده که هم اکنون فازهای سه، چهار و پنج در خیابان‌های بندر، بهار و ارشاد اسلامی در حال گسترش است.

وی گفت: اتصال خیابان ساحلی گناوه به روستای مال خلیفه‌، ضمن ایجاد مسیر ارتباطی جدید برای روستاهای ساحلی با مرکز شهرستان، چشم اندازی جدید و چشم‌نواز از زیبایی‌های ساحل این بندر را پیش روی شهروندان و گردشگران قرار داده است.

وی افزود: احداث پیاده راه ولی عصر (عج) در ورودی شهر، میدان بزرگ لنگر، تکمیل رفیوژ، تأمین روشنایی و تعریض بلوار بندر، بهسازی پیاده راه جمهوری اسلامی، احداث خیابان سپهر، آسفالت گسترده معابر سطح شهر در ۱۲ فاز جدید، احداث کانال آب‌های سطحی در نقاط مختلف، تکمیل بلوار و تأمین روشنایی خیابان حرم به حرم، آغاز عملیات تعریض خیابان کمربندی، نصب المان‌های متعدد در نقاط مختلف شهر و اجرای دیوارنگاری به میزان سه هزار متر مربع از عمده طرح‌های در دست اجرای شهرداری گناوه است.

منبع: ایرنا

کد خبر 432290

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهروند شهرداری شهرهاي ايران مدیریت شهری حقوق شهروندی شهر مشارکت شهروندان پروژه هاي عمراني شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شهردار گناوه بهره برداری بندر گناوه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۳۸۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خیابان پشتیبان بلوار پیامبر اعظم (ص) قم احداث می‌شود

به نقل از شهرداری قم،محمدحسین علی‌اکبری،مدیر منطقه یک شهرداری قم اظهار کرد: هزار و ۵۰ میلیارد تومان پیش‌بینی بودجه منطقه یک شهرداری قم در سال ۱۴۰۳ است که ۶۵۰ میلیارد تومان به اقدامات عمرانی اختصاص پیدا کرده و از این مقدار ۳۶۰ میلیارد تومان مربوط به تملک اراضی است. 

وی با اشاره به وجود پروژه‌های متعدد تملکی در این منطقه، افزود: در حیطه اقدامات اجرایی، تملک یکی از دشوارترین کار‌ها است، چراکه کسب رضایت شهروندان و رعایت قانون در آن بسیار اهمیت دارد.

 مدیر منطقه یک شهرداری قم با بیان اینکه سه ایستگاه مترو در فاز دو خط A متروی قم برای این منطقه تعریف‌شده است، خاطرنشان کرد: ابتدای میدان پلیس، نزدیکی بیمارستان نکویی و ابتدای کوی درخت پیر مکان‌هایی است که برای ایستگاه مترو تعریف‌شده است. 

علی‌اکبری با تأکید بر اینکه تملک معبر ۱۶ متری پشتیبان بلوار پیامبر اعظم (ص) برای سال ۱۴۰۳ تعریف‌شده است، اضافه کرد: ابتدای بلوار پیامبر اعظم (ص) حدود ۶ یا ۷ پلاک از سنوات قبل تملک باقی‌مانده که در دستور کار امسال است.

 وی با اشاره به پیش‌بینی تملک در بلوار نوبهار و محتشم کاشانی، اذعان کرد: تملک باغ اشراقی از دیگر مسائلی است که باید پیگیری شود، همچنین یک پارکینگ در خیابان شهید فاطمی بین کوچه ۲۱ و ۲۳ پیش‌بینی‌شده است که برای تملک آن اقدام خواهیم کرد. 

مدیر منطقه یک شهرداری قم در خصوص بحث عملکرد این منطقه در تملک در سال ۱۴۰۲، گفت: حدود ۷۶۰ میلیارد تومان کل بودجه منطقه برای سال ۱۴۰۲ بود که ۴۰۰ میلیارد بودجه عمرانی بود و قسمت اعظم آن یعنی ۲۶۰ میلیارد به تملکات اختصاص داشت.

 علی‌اکبری افزود: سرآمد این موضوع آزادسازی خیابان شهدای دروازه ری بود که ۳۴ پلاک در این پروژه تملک و آزادسازی شد و اواخر سال به‌موازات تسریع کار عملیات عمرانی و جدول‌گذاری آغاز شد.

 وی با اشاره به تلاش شهرداری برای تسریع پروژه ساماندهی محله دروازه ری یادآور شد: برای سال جدید تلاش ما تملک باقی پلاک‌ها است تا حلاوت کار با بهره‌برداری برای مردم حفظ شود.

 

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • عملیات اجرایی احداث کمربندی شهر مهاباد آغاز شد
  • معرفی دستاوردها و زندگی مشاهیر هدف مهم احداث باغ مشاهیر است
  • پیشرفت ۸ درصدی عملیات اجرایی احداث باغ مشاهیر
  • منطقه پردیسان قم صاحب مجتمع نانوایی می‌شود
  • خیابان پشتیبان بلوار پیامبر اعظم (ص) قم احداث می‌شود
  • پیشرفت ۴۰ درصدی رمپ خروجی پل امام خمینی (ره)
  • پیشرفت ۸۵ درصدی عملیات احداث پل عابر پیاده خیابان آبشار + فیلم
  • اراک با مدیریت تعاملی به سمت توسعه و تعالی پیش می‌رود
  • احداث مخزن ۱۶۰ هزار مترمکعبی سیل‌بند پارک کوهستان در یزد + فیلم
  • پلمب ۱۷ انبار غیرمجاز جمع‌آوری و فروش ضایعات در شیراز