Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-26@04:35:13 GMT

افزایش گرایش زنان گیلانی به زنبورداری

تاریخ انتشار: ۱۶ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۳۸۹۲۲

افزایش گرایش زنان گیلانی به زنبورداری

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: زنبورداری در گیلان اخیرا به شدت مورد استقبال بانوان قرار گرفته است.

به گزارش جماران، میرحجت علی‌اکبرنژاد در گفت و گو با خبرنگاران در سازمان جهاد کشاورزی گیلان، گفت: با توجه به شرایط خوب آب و هوایی پیش‌بینی می‌شود امسال تولید عسل بهاره در گیلان ۸ تا ۱۰ درصد افزایش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه از روزهای گذشته ۴۷۷۵ زنبوردار گیلانی برداشت عسل بهاره را از ۳۳۴ هزار و ۶۰۰ کندو آغاز کردند، افزود: شرایط خوب آب و هوایی از یک سو و تنوع پوشش گیاهان شهدزا در فصل بهار از سوی دیگر شرایط لازم برای افزایش تولید عسل را فراهم کرده است.

علی‌اکبرنژاد کوچ بسیاری از زنبورداران پس از برداشت عسل با کندوهای خود به مناطق ییلاقی واقع در رودسر، ماسال، سیاهکل و رودبار و مناطق کوهستانی سبلان در استان اردبیل را مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: زنبورداران با این کار تلاش می‌کنند تا محصول تابستانه را در مناطق خوش آب و هوا تولید کنند.

وی به برداشت عسل تابستانه از نیمه شهریور تا اوایل مهر اشاره کرد و با تاکید بر اینکه میزان برداشت عسل در این ایام به شرایط آب و هوایی وابسته است، خاطرنشان کرد: سازمان جهاد کشاورزی گیلان برای بهبود کیفیت تولید عسل و افزایش آن برنامه‌های خوبی را اجرایی کرده و از فعالان این حوزه حمایت‌های لازم را به عمل می‌آورد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان حمایت از فعالیت زنبورداری را از اولویت‌های این دستگاه عنوان کرد و افزود: پشتیبانی از زنبورداران با اعطای تسهیلات بانکی و ارائه آموزش‌های مرتبط برای افزایش و بهبود کیفیت تولید عسل از جمله اقدامات این دستگاه است.

علی‌اکبرنژاد مهم‌ترین مناطق و مراکزی که در این استان به امر تولید عسل هستند را شهرستان‌های تالش، آستارا، رضوانشهر، ماسال، روسر، املش و لنگرود در استان گیلان عنوان کرد.

وی ضمن تاکید بر این نکته که عدد دقیق میزان تولید عسل در گیلان در پایان فصل برداشت مشخص می‌شود خاطرنشان کرد: زنبورداران استان گیلان علاوه بر عسل، محصولات جانبی دیگری نظیر گرده گل، ژل رویال، موم و برموم نیز از زنبورهای عسل به دست می آورند که ارزش اقتصادی بسیار زیادی را نصیب آنان می‌کند.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان شغل زنبورداری را برای بانوان حرفه‌ای مناسب و پردرآمد دانست و عنوان کرد: زنبورداری، تولید عسل و سایر فرآورده‌های آن از جمله مشاغلی است که در گیلان اخیرا به شدت مورد استقبال بانوان قرار گرفته و به همین دلیل جهاد کشاورزی با توجه به تقاضاهای فراوان، اعطای تسهیلات بانکی را در دستور کار قرار داده است.

اخبار مرتبط رشد 6 برابری مرغداری و زنبورداری بوشهر سفیر اسلونی: علاقمند به تقویت همکاری‌ها با ایران در زمینه زنبورداری هستیم برگزاری دوره های زنبورداری و تولید نوغان در شهرستان های گیلان زنبورداری کام 5712 بهره بردار کردستانی را شیرین کرد ساماندهی زنبورستان ها در خوزستان

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا زنبورداری سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان برداشت عسل تولید عسل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۳۸۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت جهاد کشاورزی نرخ جدید شکر را سریع‌تر اعلام کند

مدیر عامل شرکت قند بیستون گفت: با وجود اینکه خرید تضمینی چغندر از ۱۰ روز گذشته و کارخانجات اقدام به خرید و تولید شکر کرده اند اما نرخ جدید شکر اعلام نشده است و کارخانجات نمی دانند به چه قیمت محصول خود را به بازار عرضه کنند. - اخبار اقتصادی -

بهرام رمضانی مدیر عامل شرکت قند بیستون در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: حدود 2 میلیون و 400 هزار تن شکر در کشور مصرف می شود که حدود یک میلیون و 400 هزار تن تا یک میلیون و 500 هزار تن در داخل کشور تولید و مابقی وارد می‌شود.

وی افزود: برای سال جاری نیز تا به امروز ارز 28 هزار و 500 تومانی برای واردات شکر اختصاص داده شده است که عمده این محصولات نیز توسط بخش خصوصی وارد می شود.

آغاز پرداخت ارز کالاهای اساسی از 2 روز دیگر

مدیر عامل شرکت قند بیستون ادامه داد: برای بهره برداری و استحصال شکر داخلی و فروش آن در بازار مشکل داریم و وزارت جهاد کشاورزی همواره نرخ جدید فروش این محصول را با تاخیر اعلام می کند.

وی تصریح کرد: با وجود اینکه خرید تضمینی چغندر از 10 روز گذشته آغاز شده و کارخانجات اقدام به خرید چغندر و تولید شکر کرده اند اما نرخ جدید شکر برای فروش به بازار اعلام نشده است و کارخانجات نمی‌دانند به چه قیمت محصول خود را عرضه کنند.

رمضانی گفت: تعلل در عرضه شکر به بازار شوک وارد می کند و لازم است که وزارت جهاد کشاورزی به سرعت نرخ جدید شکر را اعلام کند.

رمضانی گفت: نرخ خرید تضمینی چغندر از کشاورزان در سال جاری از 2 هزار 800 تومان به 3 هزار و 330 تومان تغییر کرده است.

مدیر عامل شرکت قند بیستون گفت: نرخ شکر در سال قبل 25 هزار و 550 تومان تومان درب کارخانه بوده است اما در سال جاری هنوز قیمت جدید اعلام نشده است.

وی اظهار داشت: در صورتی که شکر وارداتی با ارز 28 هزار تومان وارد شود اما عوارض گمرکی بیشتری برای آن اعمال نشود، نرخ آن از شکر داخلی ارزان تر می‌شود و با توجه اینکه با محصول داخلی قابل تفکیک نیست، امکان اختلاط وجود دارد؛ راهکار دیگر تغییر نرخ ارز واردات شکر از تالار اول به تالار دوم  یا پرداخت مابه التفاوت محصول داخلی با وارداتی به کارخانجات است.

وی افزود: با توجه به تاخیر دولت در پرداخت مطالبات به کارخانه‌های تولید شکر، پیشنهاد می‌شود که دولت از از دو روش اول برای ایجاد تعادل در تعیین نرخ شکر اقدام کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اجرای طرح ایجاد باغچه‌های خانگی کاشت سبزیجات سالم در شهرستان کرمان
  • طرح «زنان کارآمد؛ روستای سرآمد» طرحی برای کمک به اقتصاد روستا
  • خانه‌های روستایی باید به کارگاه تولیدی تبدیل شود
  • ضرورت تبدیل هر خانه روستایی به یک کارگاه تولیدی
  • درخواست سازمان جهاد کشاورزی از شالیکاران گیلانی
  • صنایع کوچک روستایی در استان همدان توسعه می‌یابد
  • گیلان، تأمین کننده جوجه یکروزه کشور 
  • وزارت جهاد کشاورزی نرخ جدید شکر را سریع‌تر اعلام کند
  • آغاز طرح پرورش مرغ بومی ویژه زنان روستایی در مهاباد
  • تولید سالانه ۲۰۷ کیلو گرم ژل رویال در کهگیلویه و بویراحمد