Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@21:33:19 GMT

افزایش گرایش زنان گیلانی به زنبورداری

تاریخ انتشار: ۱۶ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۳۸۲۹۹

افزایش گرایش زنان گیلانی به زنبورداری

ایسنا/گیلان معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: زنبورداری در گیلان اخیرا به شدت مورد استقبال بانوان قرار گرفته است.

میرحجت علی‌اکبرنژاد در گفت و گو با خبرنگاران در سازمان جهاد کشاورزی گیلان، گفت: با توجه به شرایط خوب آب و هوایی پیش‌بینی می‌شود امسال تولید عسل بهاره در گیلان ۸ تا ۱۰ درصد افزایش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه از روزهای گذشته ۴۷۷۵ زنبوردار گیلانی برداشت عسل بهاره را از ۳۳۴ هزار و ۶۰۰ کندو آغاز کردند، افزود: شرایط خوب آب و هوایی از یک سو و تنوع پوشش گیاهان شهدزا در فصل بهار از سوی دیگر شرایط لازم برای افزایش تولید عسل را فراهم کرده است.

علی‌اکبرنژاد کوچ بسیاری از زنبورداران پس از برداشت عسل با کندوهای خود به مناطق ییلاقی واقع در رودسر، ماسال، سیاهکل و رودبار و مناطق کوهستانی سبلان در استان اردبیل را مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: زنبورداران با این کار تلاش می‌کنند تا محصول تابستانه را در مناطق خوش آب و هوا تولید کنند.

وی به برداشت عسل تابستانه از نیمه شهریور تا اوایل مهر اشاره کرد و با تاکید بر اینکه میزان برداشت عسل در این ایام به شرایط آب و هوایی وابسته است، خاطرنشان کرد: سازمان جهاد کشاورزی گیلان برای بهبود کیفیت تولید عسل و افزایش آن برنامه‌های خوبی را اجرایی کرده و از فعالان این حوزه حمایت‌های لازم را به عمل می‌آورد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان حمایت از فعالیت زنبورداری را از اولویت‌های این دستگاه عنوان کرد و افزود: پشتیبانی از زنبورداران با اعطای تسهیلات بانکی و ارائه آموزش‌های مرتبط برای افزایش و بهبود کیفیت تولید عسل از جمله اقدامات این دستگاه است.

علی‌اکبرنژاد مهم‌ترین مناطق و مراکزی که در این استان به امر تولید عسل هستند را شهرستان‌های تالش، آستارا، رضوانشهر، ماسال، روسر، املش و لنگرود در استان گیلان عنوان کرد.

وی ضمن تاکید بر این نکته که عدد دقیق میزان تولید عسل در گیلان در پایان فصل برداشت مشخص می‌شود خاطرنشان کرد: زنبورداران استان گیلان علاوه بر عسل، محصولات جانبی دیگری نظیر گرده گل، ژل رویال، موم و برموم نیز از زنبورهای عسل به دست می آورند که ارزش اقتصادی بسیار زیادی را نصیب آنان می‌کند.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان شغل زنبورداری را برای بانوان حرفه‌ای مناسب و پردرآمد دانست و عنوان کرد: زنبورداری، تولید عسل و سایر فرآورده‌های آن از جمله مشاغلی است که در گیلان اخیرا به شدت مورد استقبال بانوان قرار گرفته و به همین دلیل جهاد کشاورزی با توجه به تقاضاهای فراوان، اعطای تسهیلات بانکی را در دستور کار قرار داده است.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی زنبورداری زنان سازمان جهاد کشاورزی گیلان برداشت عسل تولید عسل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۳۸۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تداخل ۹۰۰ پلاک از اراضی لرستان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان از رفع تداخل ۹۰۰پلاک کشاورزی در این استان طی دو سال اخیر خبر داد. - اخبار استانها -

سید عماد شاهرخی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در خرم‌آباد با اشاره به وجود 800هزار هکتار اراضی کشاورزی در لرستان، گفت: تولیدات کشاورزی در این استان به بیش از سه میلیون تن رسیده‌است.

او با بیان اینکه مساحت گلخانه‌های لرستان تا پیش از دولت سیزدهم 78هتکار بوده‌است، اضافه کرد: این میزان اکنون به بیش از 115هکتار رسیده‌است.

بازگشت 6هزار مترمربع از اراضی لرستان به چرخۀ تولید

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان اعلام کرد: تولید گندم این استان در ابتدای دولت سیزدهم 123هزار تن بود، اما این میزان به رشد چهاربرابری و حدود 530هزار تن در دو سال اخیر رسیده‌است.

شاهرخی با تأکید به اینکه پروژۀ رفع تداخلات کشاورزی از سال 1394 آغاز شده‌است، بیان کرد: 900پلاک از اراضی لرستان طی دو سال اخیر رفع تداخل شده‌است.

او با بیان اینکه حدود 45 میلیون قطعه جوجه‌ریزی در لرستان انجام شده‌است، مطرح کرد: این میزان 30درصد بیشتر از نیاز مصرف در این استان است.

شاهرخی با اعلام اینکه لرستان جزو سه استان برتر در ذخیره‌سازی مرغ است، خاطرنشان کرد: حدود1200تن از ابتدای فروردین تاکنون در این استان منجمد شده‌است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به افزایش 50درصدی تولید تخم‌مرغ در لرستان، اضافه کرد: برنامه داریم که این میزان را به 18هزار تن تا پایان 1404 برسانیم.

انتهای پیام/‌644/.

دیگر خبرها

  • سالانه ۳۰ هزار تن کشمش در خنداب تولید می شود
  • اجرای هفت پروژه باغات مدرن در آذربایجان شرقی
  • میدان عرضه دام در چهارمحال‌وبختیاری احداث می‌شود
  • واحد‌های بزرگ پرورش مرغ گوشتی در قم احداث می‌شود
  • برداشت گل محمدی از ۵۰۰ هکتار از گلزار‌های خراسان شمالی
  • حج عظمت و ابهت امت اسلام است
  • افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد
  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ ها
  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ها
  • رفع تداخل ۹۰۰ پلاک از اراضی لرستان