Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-07@02:27:13 GMT

بانکداری امن اینترنتی را تجربه کنید

تاریخ انتشار: ۱۶ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۳۹۴۵۰

سرویس بانکداری اینترنتی بانک تجارت یکی از خدمات نوین بانکی است که انجام امور مالی را برای کاربران اقشار مختلف ساده کرده است. حالا برای استفاده امن از این سرویس بانکی، نگاهی به برخی توصیه‌های امنیتی داریم.

برای استفاده از بانکداری اینترنتی هرگز از طریق لینک‌های موجود در سایت‌های دیگر، ایمیل، شبکه های اجتماعی و برنامه‌های پیام رسان تلفن همراه به سایت بانک مراجعه نکنید بلکه آدرس سایت بانک را در قسمت نوار آدرس مرورگر خود تایپ کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 به صحت نشانی URL صفحه بانکداری اینترنتی https://ib.tejaratbank.ir  توجه کنید و از وجود قفل امنیتی سبز رنگ و عبارت https بر روی نوار آدرس مطمئن شده و در صورت عدم وجود آن از ورود اطلاعات خوداری کنید.

هرگاه مرورگر هشدار عدم اعتبار گواهینامه (Certification Error) را نمایش داد از ادامه کار خودداری کنید.

از سیستم عامل، آنتی ویروس و مرورگر بروز استفاده کنید.

برای جلوگیری از نفوذ بدافزارها به رایانه خود حتما فایروال سیستم عامل را در وضعیت فعال نگه دارید.

هنگام دریافت پاکت رمز عبور خدمات نوین از شعبه به سلامت و عدم پارگی پاکت دقت کرده و در اولین زمان ممکن آن را تغییر دهید.

 از رمز عبور پیچیده استفاده کنید. رمز عبور پیچیده شامل حروف بزرگ، کوچک، عدد، و کاراکتر ویژه مانند @#%&* است که طول آن نباید کمتر از 8 کاراکتر باشد.

رمز عبور و رمز دوم خود را در بازه های زمانی مشخص تغییر دهید و هرگز شناسه ورود و رمز عبور خود را در اختیار دیگران قرار ندهید.

 نام کاربری و کلمه عبور خود را به‌خاطر بسپارید و درصورت نیاز آن‌را در محل امن و دور از دسترس دیگران یاداشت کنید.

 بانک تجارت هرگز اطلاعات محرمانه و بانکی شما را از طریق تلفن، پیامک، ایمیل، .. درخواست نمی کند. بنابراین از ارائه اطلاعات شامل رمزعبور و رمز دوم از طریق کانال‌های فوق خوداری کنید.

پس از اتمام کار، برای خروج از سامانه از دکمه خروج استفاده کنید.

2121

کد خبر 1407180

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: بانك تجارت رمز عبور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۳۹۴۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری کلاه‌بردار اینترنتی خریدار احشام در کرمانشاه

سرهنگ علی عباسی کسانی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با مراجعه یکی از شهروندان به مأموران انتظامی سنقر و کلیایی مبنی بر اینکه در بازار احشام این شهرستان مشغول فروش احشام بوده و شخصی با مراجعه به وی و نمایش رسید بانکی ۲ رأس گوسفند از وی خریداری کرده است اما پس از ساعتی متوجه شده است پولی به حسابش واریز نشده و مورد کلاه‌برداری قرار گرفته است، رسیدگی به موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت.

وی افزود: با بررسی‌های اولیه و اقدامات تخصصی، مشخص شد که فرد کلاه‌بردار با ایجاد یک رسید جعلی توسط برنامه‌های موبایلی و با نشان دادن یک رسید بانکی جعلی پس از دریافت احشام، بازار را ترک کرده است.

رئیس پلیس فتا استان کرمانشاه ادامه داد: مأموران پلیس فتا اقدامات تخصصی خود را آغاز کردند و پس از تحقیقات گسترده و همه‌جانبه ردپای مجرم را شناسایی کردند.

سرهنگ کسانی افزود: پس از هماهنگی با مرجع قضائی، متهم در اقدامی غافلگیرانه در مرکز استان دستگیر و به پلیس فتا انتقال داده شد و در بازجویی‌ها به کلاه‌برداری اعتراف کرد.

وی گفت: فروشندگان طعمه‌های مناسبی برای کلاه‌برداری با رسید جعلی هستند، لذا اگر قصد فروش کالایی را دارند تا زمان دریافت پیامک واریز وجه از سر شماره اصلی بانک عامل و مطابقت با میزان موجودی حساب خود، از ارائه کالا به خریدار خودداری کرده و مواظب شگرد کلاه‌برداری با ساخت رسیدهای اینترنتی جعلی باشند.

کد خبر 6097193

دیگر خبرها

  • سقف روزانه تراکنش های بانکی در سال ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستگیری کلاه‌بردار اینترنتی خریدار احشام در کرمانشاه
  • اولین واکنش رسمی به خرید پرسپولیس توسط بانک شهر
  • شناسایی و دستگیری کلاهبردار اینترنتی رسید جعلی بانک
  • مخالفت با مالیات ارزش افزوده تاکسی‌های اینترنتی
  • افزایش سهم بازار هدف غایی صنعت بانکداری است
  • سقف روزانه تراکنش‌های بانکی چقدر است؟
  • بهترین سایت سفارش آنلاین کتاب در ایران
  • انهدام ۲۰ باند جرایم سایبری در مازندران
  • حمایت‌ های بانک رفاه کارگران از ساخت مسکن کارگری شتاب می‌ گیرد