Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پارلمان آلمان بحران کرونا را فرصت مناسبی دانست که اقدامات لازم برای گسترش اتحادیه ارزی اروپایی به اتحادیه اقتصادی شکل گیرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، "وولفگانگ شایبله"، رئیس پارلمان آلمان در مقاله‌ای که در روزنامه "فرانکفورتر آلگماینه سایتونگ" منتشر شده است درخواست کرد که از بحران کرونا به منظور تبدیل کردن و توسعه اتحادیه ارزی اروپایی به یک اتحادیه اقتصادی استفاده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امروز ما به شجاعت بیشتری که در دوران بحران سال 2010 آن را نداشتیم نیاز داریم تا به ادغام و هماهنگی بیشتری در منطقه یورو دست یابیم.

شایبله تاکید کرد: برای این منظور باید اتحادیه ارزی اروپا از طریق صندوق بازسازی دوباره اتحادیه اروپا به یک اتحادیه اقتصادی گسترش یابد.

شایبله همچنین این انتقاد را به کمیسیون اروپایی وارد کرد که پیشنهادات این کمیسیون برای استفاده از پول ها ی صندوق بازسازی دوباره اتحادیه اروپا کافی نیست.

وی افزود: به جای تمرکز بر جنبه های مالی باید بحث آزاد در سطح اروپا برگزار شود که این پول ها در کدام پروژه های مشترک اروپایی در کشورهای عضو این اتحادیه باید به کار برده شود و چگونه با استفاده از دستورالعمل های دقیق استفاده موثر از این بودجه باید تضمین شود.

شایبله در بخش دیگری از این گفتگو خواستار نزدیک شدن بیشتر کشورهای اروپایی به هم شده و تاکید کرد: ما از این بحران یاد می گیریم که برای پایدار نگه داشتن دائم ارز اروپایی به یک سیاست اقتصادی و مالی مشترک نیاز داریم.

وی همچنین گفت که اروپا باید از بحران کرونا درس بگیرد و وابستگی های جهانی خود را کاهش دهد. وی افزود: اکنون ما این فرصت را داریم که مدل اقتصادی خود را با انتقاد جدی بررسی کنیم و زیاده روی ها در روند جهانی سازی را تصحیح کنیم.

رئیس پارلمان آلمان در بخش دیگری از این مقاله تصریح کرد: اتحادیه اروپا برای اینکه در بحران ها بتواند شایسته عمل تر و مستقل تر عمل کند باید اقدامات بیشتر و بهتری انجام دهد.

اصلاح قانون پناهندگی اروپا در دستور کار ریاست دوره‌ای آلمان بر اتحادیه اروپاچاووش اوغلو: رفتار اتحادیه اروپا با ترکیه نابحق است"شرودر" خواستار تحریم‌های متقابل اتحادیه اروپا علیه آمریکا شد

وی تاکید کرد که باید استقلال اروپا به ویژه در بخش بهداشت و سلامت بیشترشود.

شایبله در بخش دیگری از این مقاله به مسئله مهاجرت در اروپا پرداخته و خواستار تاسیس مراکز نجات و پناهندگی خارج از اتحادیه اروپا شد.

وی تاکید کرد که این طرح باید تحت نظارت سازمان ملل و همچنین عملیات نظامی و غیر نظامی اتحادیه اروپا کنترل شود. به گفته وی همه کشورهایی که تا به حال از مشارکت در طرح تقسیم پناهندگان اتحادیه اروپا اجتناب کرده اند باید در این طرح مشارکت کنند.

وی تاکید کرد که اروپا به یک سیاست پناهندگی مشترک با استانداردهای واحد اروپایی نیاز دارد.

انتهای پیام/

R31356/P/S8,89/CT10 واژه های کاربردی مرتبط کشور آلمان ویروس کرونا اتحادیه اروپا بیشتر بخوانید... اصلاح قانون پناهندگی اروپا در دستور کار ریاست دوره‌ای آلمان بر اتحادیه اروپا گزارش| نگاهی به موضع کشورهای قفقاز درباره پروژه "شراکت شرقی" اتحادیه اروپا "شرودر" خواستار تحریم‌های متقابل اتحادیه اروپا علیه آمریکا شد

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کشور آلمان ویروس کرونا اتحادیه اروپا اخبار آلمان ویروس کرونا اتحادیه اروپا اتحادیه ارزی اروپا اتحادیه اقتصادی اتحادیه اروپا پارلمان آلمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۳۹۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‏افزایش ۲۰۰ میلیون دلاری دارایی‌های ارزی در فروردین

رئیس کل بانک مرکزی از ‏افزایش ۲۰۰ میلیون دلاری دارایی‌های ارزی در فروردین امسال خبر داد و گفت: این به معنای تراز مثبت ۲۰۰ میلیون دلاری خرید دارایی‌ها ارزی نسبت به فروش آن است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، محمدرضا فرزین رئیس بانک مرکزی در جلسه هیئت دولت اعلام کرد: نرخ رشد نقدینگی که تا پایان اسفند سال گذشته به 24 درصد کاهش یافته بود، در فروردین به 23 درصد رسیده است. 

او تأکید کرد: نرخ رشد پول نیز که سال گذشته 33 درصد بود، تا 16 فروردین امسال به 16 درصد کاهش یافته است. 

فرزین البته این را هم گفت که در فروردین امسال میزان دارایی‌های ارزی کشور حدود 200 میلیون دلار افزایش یافته که به معنای تراز مثبت 200 میلیون دلاری خرید دارایی‌ها ارزی نسبت به فروش آن است.

انتهای پیام/
 

دیگر خبرها

  • ایجاد یک اتحادیه دفاعی هدفی دور از دسترس در اتحادیه اروپا
  • هشدار کارشناسان درباره بحران مسکن در اروپا و خطر راست افراطی
  • کارکنان شرکت مخابرات آلمان اعتصاب می‌کنند
  • ‏افزایش ۲۰۰ میلیون دلاری دارایی‌های ارزی در فروردین
  • بورل: آمریکا دیگر هژمونی ندارد؛ روسیه تهدیدی وجودی برای اروپاست
  • آمریکا دیگر هژمونی ندارد/ روسیه تهدیدی وجودی برای اروپاست
  • بورل: آمریکا دیگر هژمونی ندارد/ روسیه تهدیدی وجودی برای اروپاست
  • حمله به یک سیاستمدار حزب سوسیال دموکرات آلمان
  • مایه دلگرمی آرسنال؛ رکورد بی نظیر بوکایو ساکا در پنج لیگ معتبر اروپایی‌
  • آلمان درباره حملات سایبری به روسیه هشدار داد