Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-26@12:29:55 GMT

شناسایی ۲۷۸ ملک پرخطر در منطقه یک تهران

تاریخ انتشار: ۱۶ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۳۹۵۶۱

حمید موسوی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به ساختمان‌های پرخطر در منطقه یک تهران، اظهار کرد: چندی پیش کارگروهی برای شناسایی ساختمان‌های پرخطر که ایمنی کافی ندارند در سطح منطقه تشکیل شد که ۳۵۸ ساختمان پرخطر در سطح منطقه یک شناسایی شد.

وی با بیان این‌که در بررسی‌های دقیق‌تر مشخص شد که از این تعداد ساختمان ناایمن ۸۰ فقره در منطقه یک نیست، گفت: اما ۱۰۷ ساختمان پرخطر با اولویت یک و ۱۷۱ ساختمان با اولویت خطر دو در سطح منطقه یک شناسایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار منطقه یک با بیان این‌که از این ۱۰۷ ساختمان پرخطر درجه یک، ۲۵ پرونده ساختمانی فوق‌العاده شرایط حادی داشتند، ادامه داد: خوشبختانه ۱۸ مالک به دستورالعمل‌های ایمنی تمکین کردند، اما هفت مالک به دستورالعمل‌ها توجه نکردند که یکی از این ساختمان‌ها کیلینیک سینا بود که چندی پیش طعمه حریق شد و ۱۹ نفر از همشهریان‌ جان خود را از دست دادند.

به اعتقاد موسوی، در حادثه سینا شهرداری و آتش‌نشانی عملکرد خوبی داشتند، یکی از اقدامات مهم در این حادثه حضور به موقع آتش‌نشانان بود به گونه‌ای که با وجود ترافیک در کمتر از پنج دقیقه خود را به محل حادثه رسانده و توانستند تعداد زیادی از همشهریان‌مان را نجات دهند.

وی با بیان این‌که در این کیلینیک ۳۰ سیلندر اکسیژن وجود داشت که فقط دو سیلندر آن منفجر شد، گفت: اگر آتش‌نشانان با حضور به موقع خود نسبت به خنک کردن مابقی سیلندرها اقدام نمی‌کردند قطعا اتفاقات بدتری را شاهد بودیم.

شهردار منطقه یک با بیان این‌که شهرداری و آتش‌نشانی در چهار مرتبه به مالکین کیلینیک سینا اخطاریه ایمنی داده بودند اما به آنها توجه نشده بود، تصریح کرد: ما مدام به مالکین ساختمان‌های ناایمن هشدار می‌دهیم، اما هشدارهای ما ضمانت اجرایی ندارد و به مانند این است که ما مدام به افراد می‌گوییم که جلوی مسیرتان چاه است اما آنها توجهی نمی‌کنند.

فعالیت 292 مرکز درمانی و پزشکی در بافت مسکونی در منطقه یک / لزوم اصلاح خلأقانونی در مورد اجازه فعالیت‌ به پزشکان در بافت مسکونی

وی با بیان این‌که براساس پایش صورت گرفته در منطقه یک تهران ۲۶ مرکز رادیولوژی و سونوگرافی، شش مرکز پزشکی هسته‌ای، ۲۷ مرکز فیزیوتراپی، ۹۸ داروخانه، ۵۷ درمانگاه، ۱۴ بیمارستان، ۳۵ آزمایشگاه و ۴۳ ساختمان پزشکان موجود است، گفت: نکته جالب این است که به غیر از بیمارستان‌ها، مابقی مراکز درمانی و پزشکی در فضاهای مسکونی ایجاد شده‌اند که قطعا هر اقدامی که انجام دهیم این فضاها به صورت کامل منطبق با استانداردهای ایمنی نمی‌شوند، چرا که به عنوان مثال داشتن حداقل یک راه ورود و یک راه خروج مجزا جز ضوابط مراکز درمانی است، اما در یک ساختمانی که مسکونی ساخته شده این ضابطه حداقلی را چگونه تامین کنیم.

شهردار منطقه یک با تاکید بر این‌که براساس بند ۲ ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها به پزشکان اجازه داده می‌شود که در مناطق مسکونی فعالیت خود را ادامه دهند، اظهار کرد: از آنجایی که فضاهای مسکونی برای زندگی و نه کار ساخته شده‌اند دستورالعمل‌هایی که ما ارائه می‌کنیم تنها برای کاهش خطرپذیریاست و نه ایمن‌سازی کامل. به نظر می‌رسد باید این خلأ قانونی در مورد اجازه فعالیت‌ به پزشکان در بافت مسکونی که متعلق به دهه ۳۰ است را اصلاح کنیم.

موسوی با بیان این‌که براساس ماده واحده سال ۱۳۶۶ به مابقی شاخه‌های پزشکی نیز اجازه داده شده است که به مانند پزشکان در فضای مسکونی فعالیت کنند، گفت: این در حالی است که امروزه با پیشرفت علم پزشکی شاهد آن هستیم که شاخه‌های رشته‌های پزشکی دارای ابزار دقیق و خطرناکی هستند که نمی‌توان آنها را در بافت مسکونی نگه داشت.

وی با تاکید بر این‌که لازم است این قانون و قوانین مشابه با توجه به مقتضیات زمان، بروزرسانی شود، تصریح کرد: این ماده واحده مربوط به دهه ۶۰ است که در آن زمان رشته و فعالیت‌های پزشکی محدود بوده است و باید خدا را شکر کنیم که تاکنون به غیر از حادثه سینا اتفاقی در این منطقه‌ها و کیلینیک‌های پزشکی رخ نداده است.

منبع: الف

کلیدواژه: بافت مسکونی منطقه یک ساختمان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۳۹۵۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حماس: تیم‌های تخصصی برای شناسایی اجساد مفقودین اعزام شود

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس خواستار اعزام تیم‌های تخصصی پزشکی قانونی برای شناسایی اجساد مفقودین شد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، جنبش مقاومت اسلامی حماس در بیانیه‌ای اعلام کرد با ادامه تلاش تیم‌های پزشکی برای یافتن اجساد شهدایی که توسط ارتش جنایتکار رژیم صهیونیستی اعدام شده و در گورهای دسته جمعی در بیمارستان ناصر در خان یونس دفن شدند، مجددا از سازمان ملل و دیگر نهادهای بین‌المللی ذی‌ربط می‌خواهیم تیم‌های تخصصی پزشکی قانونی و تجیزات لازم را برای جست و جوی مفقودین و شناسایی اجساد شهدا به نوار غزه اعزام کنند، به ویژه اینکه بیش از نیمی از 292 جسدی که تاکنون در بیمارستان ناصر کشف شده‌اند، هویت آن‌ها مشخص نشده است.

در این بیانیه آمده است: ما بر ضرورت تشکیل فوری کمیته مستقل بین‌المللی برای تحقیق در مورد این جنایت وحشیانه تاکید داریم که روز به روز ابعاد تازه‌تری از آن مشخص می‌شود، از جمله کشف گورهای دسته جمعی شامل اجساد بیماران و مجروحان غیرنظامی و زنان و کودکان که مورد شکنجه وحشیانه قرار گرفتند، علاوه بر وجود نشانه‌هایی دال بر دفن زنده بعضی از آن‌ها.

حماس تاکید کرد که ما نسبت به چشم‌پوشی از این جنایات و ادامه سیاست حمایت از رژیم اشغالگر و سرپوش نهادن بر جنایات آن و مصون نگه داشتن جنایتکاران اسرائیلی از هرگونه مجازات هشدار می‌دهیم.

آخرین وضعیت از گورهای دسته جمعی بیمارستان ناصرصهیونیست‌ها ده‌ها نفر را در بیمارستان ناصر زنده به گور کردندکشف 140 گور دسته‌جمعی در غزه و افشای جنایات جدید صهیونیست‌هاواکنش نماینده ایران به کشف گورهای جمعی در خان یونسدرخواست برای تحقیقات بین‌المللی درباره گورهای جمعی در غزهجزئیات هولناک از جنایات اشغالگران در گورهای دسته‌جمعی غزه

انتهای پیام/
 

دیگر خبرها

  • ساخت ۳۰ هزار واحد مسکونی با آزادسازی حریم ریلی «منطقه ۱۷ تهران»
  • درخواست حماس برای اعزام تیم‌های تخصصی پزشکی قانونی جهت شناسایی اجساد گورهای دسته‌جمعی
  • حماس: تیم‌های تخصصی برای شناسایی اجساد مفقودین اعزام شود
  • امکان ساخت ۳۰ هزار واحد مسکونی با آزادسازی حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران
  • شناسایی ساختمان‌های ناایمن کرمانشاه در مرحله مدارس و ساختمان‌های آموزشی
  • اهتمام علوم پزشکی تبریز در کاهش حوادث ترافیکی از مسیرهای علمی
  • غربالگری رانندگان پرخطر در آذربایجان‌شرقی طرحی مهم و موثر است
  • حادثه در ساختمان مسکونی در آدیس‌آبابا/ ۷ نفر جان باختند
  • تداوم اجرای طرح غربالگری رانندگان پرخطر در آذربایجان‌شرقی
  • آتش‌سوزی خانه‌ای در بلوار ناصر حجازی