Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

همه دستگاه های اجرایی و نهادهایی که متولی اطلاعات بخش های مختلف در کشور هستند طبق ماده 169 مکرر قانون مالیات های مستقیم باید آن را برای دریافت مالیات عادلانه و شفاف در اختیار سازمان مالیاتی   قرار دهند.

اخبار اقتصادی- این قانون از سال 95 قابلیت اجرایی پیدا کرد و طبق مستندات بدست آمده هنوز بسیاری از دستگاه ها از ارائه اطلاعات خودداری کرده و به بهانه محرمانگی از اجرای این قانون سرپیچی می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کار روسای قبلی سازمان امور مالیاتی در نهایت با تعیین ضرب الاجل و اولتیماتوم به دستگاه ها و چند نامه نگاری به پایان رسید و پس از آن هم به دلیل تغییر روسا، کار دریافت اطلاعات و دیتا ناتمام رها شده است. در حال حاضر، امید علی پارسا علاوه بر تعیین ضرب الاجل برای دستگاهها، آنها را تهدید کرده در صورت عدم همکاری، بودجه آنها نیز قطع خواهد شد. همچنین این ادعا را مطرح کرده که اسامی دستگاه ها را رسانه ای می کند.

وی 25 خردادماه سال 99 گفته بود: «دستگاه‌های اجرایی که هنوز آن گونه که شایسته اداره کشور است، اطلاعات را به سازمان امور مالیاتی نداده اند، بودجه آن دستگاه‌های اجرایی را معلق یا متوقف می‌کنیم تا زمانی که این کار را انجام دهند. سازمان امور مالیاتی تا پارسال، راهبرد تعامل داشت، اما اکنون بر طبق مصوبه ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی عمل می‌کنیم و باید همه اطلاعات ریز اقتصادی در اختیار سازمان امور مالیاتی قرار گیرد. دو هفته دیگر، دستگاه‌های اجرایی را که همکاری کرده اند و یا نکرده اند اعلام خواهیم کرد».

از مهلتی که رئیس کل سازمان امور مالیاتی در نظر گرفته 8 روز گذشته و خبری از اعلام اسامی دستگاه ها نیست و همچنان بعد از 4 سال فرصت سوزی، نظام مالیاتی با مشکلات عدیده داخلی و بیرونی روبرو است.

براین اساس مستندات و نامه نگاری جدید پارسا آنهم به صورت محرمانه نشان می دهد که برنامه ای برای رسانه ای شدن دستگاه هایی که باید برای منافع کشور نقش ایفا کنند وجود ندارد.

در این راستا اطلاعات کسب شده حکایت از مکاتبه با معاون وزیر ورزش برای دریافت اطلاعات قراردادهای ورزشکاران دارد.

مضمون نامه شماره 68611 مورخ 9 تیرماه 99 نشان می دهد که پیشتر در تیرماه 98 نامه ای با همین محتوا به وزارت ورزش ارسال شده و پاسخی دریافت نشده است. در این مکاتبه رئیس کل سازمان امور مالیاتی خواسته تا ظرف مدت 15 روز نسبت به اجرای تعهدات این وزارتخانه اقدام شود. همچنین گوشزد شده در صورتی که به دلیل در اختیار قرار ندادن تمام یا بخشی از اطلاعات، خسارت یا زیانی متوجه دولت شود به استناد قانون مالیاتهای مستقیم و مواد آیین نامه اجرایی موضوع تبصره (۵) ماده قانونی مذکور متخلف یا متخلفین علاوه بر مجازات های مقرر در قانون، مسئول جبران خسارت وارده به دولت خواهند بود.

معلوم نیست تا چه میزان می توان به نتیجه این نامه نگاری های امیدوار بود و می توان روی آن حساب باز کرد.

در حالی که کشور ما برای جدا شدن از درآمدهای نفتی و اتکا به درآمدهای مالیاتی محتاج داشتن دیتا و اطلاعات است بسیاری از کشورهای پیشرفته دنیا، هزینه های خود را با این نوع درآمدها تامین می کنند و تمامی قراردادها و روابط مالی و پولی شفاف است و در صورتی که خلاف آن ثابت شود از بالاترین مقام مسئول دولتی تا کارمند، بازیگر و ورزشکار برخورد قاطع قانونی صورت می گیرد.

مثلا اینکه اتحادیه فوتبال اروپا سال‌هاست بر شفاف‌سازی مالی باشگاه‌ها و حتی رعایت بازی جوانمردانه مالی تاکید دارد. یوفا به باشگاه‌ها دستور اکید داده که اگر منابع مالی و درآمدی‌تان شفاف نباشد، با محرومیت‌های سنگینی مواجه می‌شوند.

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: سازمان مالیاتی وزیر ورزش فوتبال فوتبال وزیر ورزش و جوانان شفاف سازی سازمان مالیاتی سازمان امور مالیاتی دستگاه های اجرایی دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۴۰۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوشمندسازی خدمات حوزه مشاوره و سلامت دانشجویی با به‌کارگیری هوش مصنوعی

مدیرکل دفتر توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم گفت: کاربرد هوش مصنوعی به‌منظور هوشمندسازی خدمات از اولویت‌های سال جاری سازمان امور دانشجویان در حوزه مشاوره و سلامت است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان، امروز _جمعه هفتم اردیبهشت_ گردهمایی ۳ روزه مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی و مدیران مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌های سراسر کشور که از پنجم اردیبهشت ماه در تالار امام رضا (ع) دانشگاه سیستان و بلوچستان آغاز شده بود امروز با معرفی مراکز برتر به کار خود پایان داد؛ مصطفی صالحی مدیرکل دفتر توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم در اختتامیه این همایش اظهار کرد: کاربرد هوش مصنوعی به منظور هوشمندسازی خدمات از اولویت‌های سال جاری سازمان امور دانشجویان در حوزه مشاوره و سلامت است.

وی با اشاره به بیاناترهبر انقلاب با این مضمون که باید به‌گونه‌ای عمل کنیم تا ایران جزو ۱۰ کشور برتر هوش در دنیا قرار بگیرد، گفت: هم‌گام با پیشرفت سریع فناوری‌های دیجیتالی، با پیدایش تحول‌های جدید در این زمینه و ظهور هوش مصنوعی در کاربردهای واقعی، انقلابی در فناوری اطلاعات رخ داده است، به طوری که بسیاری از کارها در جهان امروز، با به کارگیری ابزارها و روش‌های هوشمند انجام می‌شود.

صالحی بیان کرد: در سال‌های گذشته بسیاری از دانشگاه‌های کشور گام‌های کوچک یا بزرگی به سمت هوشمندسازی برداشتند و تلاش می‌شود با گسترش این اقدامات، بهبود سطح کمی و کیفی ارائه خدمات به دانشجویان احساس شود.

مدیرکل دفتر توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم افزود: در این راستا، پروژه‌های هدف‌گذاری شده امسال، با تمرکز بر به‌کارگیری ابزارهای هوش مصنوعی در حوزه مشاوره و سلامت شامل دستیار هوشمند (ربات گفت‌وگو محور) مشاوره، اعتبارسنجی و تحلیل داده‌های کارنامه‌های جسم و روان به منظور سنجش ریسک روانی، جسمی و تحصیلی دانشجویان و پیش‌بینی رفتارهای پر خطرشان است.

صالحی در این مراسم ضمن قدردانی از تمامی دست‌اندرکاران برگزاری این همایش سه روزه، اظهار کرد: باید چالش‌های فراروی مراکز را با همکاری و همفکری یکدیگر برطرف کنیم و همه دانشگاه‌ها مکمل همدیگر باشیم.

برگزاری ۱۱ کمیسیون تخصصی و نشست‌های پرسش و پاسخ شرکت کنندگان پیرامون مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشجویان از دیگر برنامه‌های این همایش ملی بود.

کد خبر 748113

دیگر خبرها

  • هوشمندسازی خدمات حوزه مشاوره و سلامت دانشجویی با به‌کارگیری هوش مصنوعی
  • لزوم ایمن سازی نقاط حادثه خیز جاده‌های خوزستان
  • جزییات بودجه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کیومرث هاشمی: نظارت کلان بر دو باشگاه استقلال و پرسپولیس خواهیم داشت/ دخالتی در امور اجرایی سرخابی‌ها نداریم
  • وزیر ورزش: دخالتی در امور اجرایی سرخابی ها نداریم
  • هاشمی: دخالتی در امور اجرایی استقلال و پرسپولیس نداریم
  • سهم حدود ۱۴ درصدی وزارت بهداشت از بودجه دولت/ بودجه کدام دانشگاهها جهش داشت؟
  • حرکت بر اساس راهبردها، مسیر رشد بانوان را فراهم می‌کند
  • واگذاری استقلال و پرسپولیس نقطه عطفی در فوتبال ایران خواهد بود
  • ساخت ۳۰ دستگاه برج و قطعات فنی توربین بادی در ماشین‌سازی اراک