Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه گمرک، «غلامرضا صفاری طاهری»  با اشاره به این که عمده کالاهای صادراتی این گمرک شامل زعفران، طلا، فرش، گلیم و دارو است، اظهار داشت: در ۳ ماهه امسال یک هزار و ۲۸۴ تن کالا به ارزش ۲۳۱ میلیون و ۳۱۸ هزار دلار به خارج از کشور صادر شده که به لحاظ ارزش، کالاهای صادراتی این گمرک رشدی ۱۲۶ درصدی را نسبت به مدت مشابه سال قبل داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه درآمد این اداره کل در این مدت به ۵ هزار و ۸۲۶ میلیارد ریال رسید که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۴ درصد افزایش داشته است، خاطرنشان کرد: البته در واردات نیز ۶ هزار و ۳۹۶ تن کالا شامل دارو، مواد اولیه دارو، قطعات و تجهیزات پزشکی به ارزش ۸۲۴ میلیون و ۷۶۸ هزار دلار از کشورهای چین، آلمان و هند وارد و از طریق این گمرک ترخیص شده است.

وی با تاکید بر اینکه گمرک فرودگاه امام خمینی (ره) بزرگ‌ترین مرز هوایی کشور در حوزه مسافری محسوب می‌شود، اظهار داشت: تعداد ۶۵ هزار و ۵۷ نفر مسافر از این مرز هوایی تردد داشته‌اند که از این تعداد ۴۶ هزار ۴۹۵ نفر مسافر ورودی و ۱۸ هزار و ۵۶۲ نفر مسافر خروجی داشتیم که تشریفات گمرکی کالای همراه مسافرین را همکاران ما با کنترل نامحسوس و تجهیزات غیرمزاحم در کمترین زمان ممکن انجام داده‌اند.

صفاری طاهری با اشاره به فعالیت گمرک منطقه آزاد فرودگاه امام خمینی (ره) آن را پتانسیلی مثبت در راستای ایجاد اشتغال مولد در کشور عنوان و خاطرنشان کرد: در ۳ ماهه امسال از گمرک منطقه آزاد فرودگاه امام خمینی (ره) ۳۰ هزارتن کالا به ارزش ۳ میلیون و ۹۹۶ هزار دلار وارد و به سایر نقاط کشور ترانزیت شده که امید است این گمرک با بهره گیری از تمام ظرفیت و توان خود نقش مهمی در جهت رشد اقتصادی کشور ایفا کند.

مدیرکل گمرک فرودگاه امام خمینی (ره) حجم ورودی کالاها و داروهای مقابله با کرونا از این اداره کل را، از اسفندماه سال گذشته یکهزار و ۱۵۱ تن اعلام و تاکید کرد: از اسفند سال قبل کالاهایی همچون دستگاه ونتیلاتور، دستگاه تولید ماسک، کیت های تشخیص آزمایشگاهی، دستگاه اسکن حرارتی در کوتاهترین زمان ممکن از این گمرک ترخیص شده و در اختیار بیمارستان ها و سازمان های ذیربط قرار گرفته است.

برچسب‌ها هند توسعه صادرات گمرک جمهوری اسلامی ایران چین آلمان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هند توسعه صادرات گمرک جمهوری اسلامی ایران چین آلمان هند توسعه صادرات گمرک جمهوری اسلامی ایران چین آلمان فرودگاه امام خمینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۴۰۷۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبادلات گمرکی آذربایجان شرقی ۱۱.۱۵ درصد افزایش یافت

صادق نامدار ناظر گمرکات آذربایجان شرقی میزان صادرات سال گذشته از گمرک‌های استان بدون احتساب صادرات نفت خام، نفت کوره، نفت سفید و صادرات از محل تجارت چمدانی را ۲ میلیون و ۹۳۰ هزار تن به ارزش یک میلیارد و ۵۴۱ میلیون دلار عنوان کرد و گفت: این کالا‌ها به ۱۰۳ کشور مختلف دنیا صادر شده است.

وی، پنج کشور عمده مقصد صادراتی آذربایجان شرقی را به ترتیب کشور‌های ترکیه ۳۰.۸ درصد، عراق ۲۰.۲ درصد، ارمنستان ۱۷.۵۷ درصد، جمهوری آذربایجان ۳.۶ درصد و گرجستان ۳.۵ درصد اعلام کرد و گفت: پنج قلم کالای عمده صادراتی استان نیز به ترتیب شامل انواع میلگرد فولادی، پلیمر‌های استایرن، قیر نفت، سیم مفتول و کشمش انگوری بود.

نامدار افزود: در بخش واردات ۱۲ ماه سال ۱۴۰۲ در مجموع ۵۴۹ هزار تن کالا به ارزش یک میلیارد و ۷۵۰ دلار از مبداء ۶۳ کشور مختلف از طریق گمرکات استان وارد شد که رشد ۲۹ درصد در وزن و ارزش دارد و از این نظر بین استان‌های کشور در رتبه نهم قرار داریم.

وی، پنج کشور عمده مبدا واردات کالا از گمرکات استان بر اساس میزان واردات را به ترتیب کشور‌های ترکیه ۵۷درصد، امارات متحده عربی ۱۲درصد، چین ۱۱درصد، آلمان پنج درصد و کره جنوبی ۲ درصد عنوان کرد و گفت: پنج قلم عمده کالای وارداتی به ترتیب شامل، کامیون‌های کشنده، شمش طلا، انواع توتون، گوشت منجمد گاوی و پودر کاکائو بوده است.

نامدار افزود: در بخش ترانزیت خارجی در ۱۲ ماهه سال گذشته ۶۰۷ هزار تن کالا از گمرکات استان منتقل شد که با اختصاص ۳.۴ درصدی از کل ترانزیت کشور به خود، رشد چهار درصدی دارد.

وی گفت: پنج کشور عمده مقصد ترانزیتی از گمرکات آذربایجان شرقی به ترتیب شامل کشور‌های جمهوری آذربایجان، ترکمنستان، ازبکستان، ترکیه و عراق بوده است.

نامدار اضافه کرد: در بخش درآمد، وصولی گمرکات استان ۷۰ هزار و ۱۰۵ میلیارد ریال بوده که در مقایسه با مدت مشابه سال ۱۴۰۱ به میزان ۳۳ درصد افزایش دارد.

آذربایجان شرقی دارای سه اداره کل گمرک در تبریز، سهلان و جلفا و سه واحد گمرکی در مراغه، خداآفرین و نوردوز و همچنین سه دفتر گمرکی در شهرک صنعتی شهید سلیمی تبریز و شهر بناب است.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • افزایش ۵۱ درصدی صادرات مشتقات نفتی ایران به قاره آفریقا
  • افزایش ۴۷ درصدی صادرات و ترانزیت گمرک سرخس در فروردین
  • برخی به دنبال فراموش شدن امام خمینی(ره) هستند
  • روند روبه رشد صادرات خراسان شمالی
  • ترکمنستان مقصد۴۸ درصد صادرات گلستان/ خبری از یُد در ۱۰ کالای اول صادرات نیست!
  • افزایش صادرات از گمرک شهرصنعتی کاوه
  • رشد ۲۶ درصدی ارزش صادرات از گمرکات سیستان و بلوچستان
  • افزایش ۱۱.۱۵ درصدی مبادلات گمرکی آذربایجان شرقی
  • مبادلات گمرکی آذربایجان شرقی ۱۱.۱۵ درصد افزایش یافت
  • ارزش صادرات صنایع‌دستی از آذربایجان‌غربی ۲۲ درصد افزایش یافت