Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، ناصر عتباتی، رئیس کل دادگستری استان اردبیل در نشست مشترک کارگروه کنترل و کاهش ورودی پرونده‌های حقوقی از راه اندازی شعبه ویژه رسیدگی به پرونده‌های بانکی در اردبیل خبر داد و گفت: استفاده از ظرفیت شورای‌های حل اختلاف نیز باید مبنای اساسی باشد که نقش بسیار تاثیر گذار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او تصریح کرد: بانک‌ها و دستگاه‌های متولی در بین مردم فرهنگ سازی کنند که کلیه امورات و خدمات بانکی و تسهیلات بر اساس بخش نامه‌ها و مصوبات بانکی مرکزی ارایه می‌شود و در این زمینه تفاوتی بین بانک‌ها وجود ندارد که این امر در بین مردم گاهی شائبه ایجاد می‌کند.
رئیس کل دادگستری استان اردبیل با اشاره به حجم بالای پرونده‌های ورودی به دادگستری در حوزه بانک‌ها بیان کرد: باید نظارت و آگاهی‌های زیاد در این حوزه دو چندان شود تا شاهد کاهش ورودی این پرونده‌ها باشیم.
ورود بیش از ۸ هزار پرونده بانکی در اردبیل
ابراهیمی، رئیس شورای حل اختلاف استان اردبیل نیز از ورود بیش از ۸ هزار پرونده در حوزه بانک‌ها خبر داد.

در حال تکمیل . . . 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پرونده قضایی شورای حل اختلاف بانک ها دادگستری اردبیل پرونده ها بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۴۱۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آجیل فروش متخلف در زنجان جریمه شد

رضا مظفری گفت: با گزارش گشت مشترک تعزیرات حکومتی، پرونده گرانفروشی واحد آجیل فروشی در شهر زنجان به شعبه چهارم تعزیرات حکومتی زنجان ارسال شد.

مظفری گفت: پرونده این واحد صنفی آجیل و خشکبار با ارزش ۸۳ میلیون ریال در شعبه چهارم بدوی تعزیرات حکومتی زنجان رسیدگی شد.

وی اضافه کرد: شعبه با توجه به مدارک موجود در پرونده و نظریه کارشناسی، تخلف را محرز دانست و متهم را به پرداخت ۸۳۰ میلیون ریال جریمه نقدی معادل ۱۰ برابر ارزش تخلف محکوم کرد.

مظفری، از تسریع در رسیدگی به پرونده های گرانفروشی در سطح استان خبر داد و گفت: میانگین زمان رسیدگی به پرونده‌ های حوزه کالا و خدمات در سطح کشوری ۱۱ روز و در استان زنجان ۷.۵ روز است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان زنجان خاطر نشان کرد: علت طولانی شدن روند بررسی برخی پرونده‌ها زمان‌بر بودن تحقیقات مربوط به نوع تخلف و استعلامات مربوط است.

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان زنجان

دیگر خبرها

  • جریمه ۶ میلیاردی سزای گرانفروشی سبزی در اردبیل
  • جریمه ۲۰ میلیارد ریالی مدرسه غیر انتفاعی در اردبیل
  • آجیل فروش گران‌فروش در زنجان جریمه شد
  • کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود
  • جریمه ۵ میلیارد ریالی قاچاقچی سوخت در یاسوج
  • آجیل فروش متخلف در زنجان جریمه شد
  • ۲۰ درصد پرونده های محاکم مازندران مربوط به اراضی کشاورزی است
  • کاهش ۶.۱ درصدی ورودی پرونده‌های سرقت مستوجب تعزیر به دادگستری
  • محکومیت بیش از ۳ میلیارد ریالی یک واحد صنفی در رشت
  • چهار راهبرد سند تحول برای کاهش پرونده‌های ورودی به قوه قضاییه