Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه  مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش، محسن حاجی میرزایی در راستای اهمیت و سهم توسعه آموزش‌های فنی، حرفه‌ای و مهارتی، به خصوص آموزش‌های هنرستانی در تحقق سیاست‌های کلان اشتغال و اقتصاد مقاومتی و عملیاتی کردن شعار جهش تولید، ، در نامه‌ای به عبدالرضا رحمانی‌فضلی خواستار " نقش محوری شوراها با مشارکت دستگاه‌ها و سازمان‌های دولتی و غیردولتی و بخش‌های خصوصی و همچنین ظرفیت سازمان‌های وابسته به وزارت کشور در توسعه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش" شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بخش‌هایی از این نامه آمده است، با توجه به اینکه سهم آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش در حال حاضر ۳۵.۲ درصد است و تا شاخص هدف برنامه ششم توسعه ۱۴.۹۸ درصد فاصله دارد، ضروری است تمام ظرفیت‌ها و امکانات استانی برای توسعه این آموزش‌ها بسیج شود.

همچنین در بخش دیگری از این نامه عنوان شده است: در نتیجه شوراها مخصوصاً شورای آموزش‌وپرورش استان‌ها می‌توانند نقش محوری در توسعه این آموزش‌ها با مشارکت همه‌جانبه دستگاه‌ها و سازمان‌های دولتی و غیردولتی و بخش خصوصی، سازمان‌ها و نهادهای وابسته به وزارت کشور از جمله سازمان فرهنگی و هنری، دهیاری‌ها و شهرداری‌ها در محورهای ارتقاء جایگاه و منزلت آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش داشته باشد.

حاجی میرزایی تاکید کرد: همچنین می توانیم در ترسیم کار راهه تحصیلی و شغلی رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش در فرایند هدایت تحصیلی دانش آموزان، اولویت‌بخشی به ساخت و تجهیز هنرستان و کارگاه‌های رشته، ارتقای همکاری در خصوص برون‌سپاری و توسعه مشارکت در اجرای آموزش‌های مهارتی، فراهم‌سازی بستر اجرای کارآموزی و کارورزی هنرجویان در محیط واقعی کار، ترویج و توسعه کارآفرینی و حمایت از کسب‌وکارهای هنرجویان و فارغ‌التحصیلان هنرستانی و ایجاد فرصت‌های شغلی جدید برای فارغ‌التحصیلان را در اولویت دستور کار خود قرار دهند تا با مداخله مؤثر و مفید دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی شاهد جهش فراوانی در افزایش سهم آموزش‌های مهارتی در کشور نقش تعیین کننده ای داشته باشیم.

برچسب‌ها وزارت کشور وزارت آموزش و پرورش عبدالرضا رحمانی فضلی محسن حاجی‌ میرزایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت کشور وزارت آموزش و پرورش عبدالرضا رحمانی فضلی محسن حاجی میرزایی وزارت کشور وزارت آموزش و پرورش عبدالرضا رحمانی فضلی محسن حاجی میرزایی فنی و حرفه ای و کاردانش آموزش های فنی سازمان ها آموزش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۴۲۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلمان اضافه کار را نمی‌پذیرند/ نرخ حق‌التدریس ۲برابر می‌شود

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه نرخ حق التدریس جذابیت کافی ندارد، گفت:هم اکنون از ده معلم کمتر از دو معلم اضافه تدریس را می‌پذیرند. - اخبار اجتماعی -

علی فرهادی؛ سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره جزئیات افزایش رقم ساعات حق‌التدریس معلمان اظهار کرد: یکی از بهترین راه های کمبود معلم در آموزش و پرورش استفاده از نیروهای توانمند است و باید انگیزه لازم را ایجاد کنیم تا از ظرفیت معلمان موجود که گزینش شده و دارای سابقه کار و هستند، استفاده کنیم.

وی افزود: استفاده از نیروهای موجود باعث جبران کمبود معلم با استفاده از معلمان با تجربه می‌شود و دیگر معلمان بدون تجربه به کلاس‌های درس نمی‌روند.

فرهادی ادامه داد: کمبود معلم مقطعی بوده و همیشگی نیست بنابراین به دلیل نیاز کوتاه مدت به دنبال استخدام نیروهای جدید نباشیم.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه برای تحقق این موضوع باید دو اتفاق بیفتد، گفت: نخست آنکه دستمزد ساعات حق‌التدریس معلمان به موقع پرداخت شود، وزارت آموزش و پرورش دستگاه درآمدزا نیست و منابع مالی را از سازمان برنامه و بودجه دریافت می‌کند و این سازمان قول همراهی برای پرداخت به موقع حق‌التدریس‌ها را داده است.

پرداخت حق‌التدریس فصل زمستان معلمان تا پایان اردیبهشت

وی بیان کرد: معلمان با تجربه باید انگیزه کافی برای تدریس اضافه را داشته باشند با همین رویکرد آیین نامه‌ای را تدوین و سه پیشنهاد ارائه کردیم، این آیین‌نامه به شورای حقوق و دستمزد ارائه شده است.

فرهادی با اشاره به اینکه نظر سازمان  اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه برای افزایش مبلغ حق‌التدریس  معلمان مثبت است، افزود: این کار به نفع دولت، معلمان و دانش آموزان است، وزارت آموزش و پرورش پیشنهاد داده است که مبلغ حق‌التدریس حدود دو برابر شود.

وی بیان کرد: هم‌اکنون ضریب اشتغال مثبت معلمان کمتر از 1.2 است یعنی از ده معلم کمتر از دو معلم اضافه تدریس دارند، اگر این رقم به 1.4 برسد، کل نیاز آموزش و پرورش مرتفع می‌شود و بخشی از اقتصاد معلمان تأمین خواهد شد.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که آیا افزایش مبلغ حق‌التدریس معلمان از مهر امسال اجرا می‌شود؟ گفت: در تلاش هستیم تا از مهر امسال اجرا شود.

فرهادی اضافه کرد: با توجه به شرایط موجود نرخ حق‌التدریس جذابیت کافی ندارد بنابراین در شورای حقوق و دستمزد افزایش نرخ حق‌التدریس تا دو برابر را پیگیری کردیم که در دستور کار قرار دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چرا آموزش مهارت به کارگران ضرورت دارد؟
  • توجه به ظرفیت‌های مناطق روستایی گامی بلند در تحقق شعار سال است
  • لغو جذب هیات علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای
  • نرخ حق‌التدریس معلمان ۲برابر می‌شود
  • سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: مبلغ حق‌التدریس معلمان ۲برابر می‌شود
  • صحرایی: ۱۰۰ هنرستان به ظرفیت پذیرش دانش آموزان مهارتی اضافه شد
  • معلمان اضافه کار را نمی‌پذیرند/ نرخ حق‌التدریس ۲ برابر می‌شود
  • معلمان اضافه کار را نمی‌پذیرند/ نرخ حق‌التدریس ۲برابر می‌شود
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین فنی‌وحرفه‌ای و دانشگاه صنعتی همدان
  • مهلت ثبت‌نام آزمون سنجش شایستگی‌های فنی‌‌وحرفه‌ای‌ها تا نهم اردیبهشت