Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-29@16:57:54 GMT

۱۶ وسیله‌ای که خرید دست دومشان به صرفه‌تر است

تاریخ انتشار: ۱۶ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۴۴۱۶۳

۱۶ وسیله‌ای که خرید دست دومشان به صرفه‌تر است

دست دوم‌ها گاهی از مارک‌های جدید بهتر عمل می‌کنند و ما می‌توانیم بیشتر پس‌انداز کنیم.

وقتی قدیمی‌ها بهتر از جدید‌ها هستند

برخی کالا‌های قدیمی بهتر از برند‌های جدید هستند؛ بنابراین خیال نکنید هر مارک و محصول جدیدی از قبلی‌ها کاربرد بهتری دارند. اگر کارتان با یک کالای دست دوم راه میفتد از آن غافل نشوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زیرا هزینه‌ی کمتری نسبت به خرید یک کالای نو با همان کارایی دارد.

در ادامه به بررسی مواردی که بهتر است دست دوم تهیه کنید، می‌پردازیم و درباره‌ی چرایی آن‌ها توضیح می‌دهیم. با کلیک بر اینجا می‌توانید درباره «نکاتی که باید در خرید کالا‌های دست دوم به آن‌ها توجه کنید» را بخوانید.

۱. وسایل ورزشی

تردمیل، ال‌اپلتیکال، توپ و ... را سعی کنید دست دوم تهیه کنید؛ زیرا این دسته کالا‌ها اغلب هیچ مشکلی در طولانی مدت ندارند و در مقایسه با قیمت اولیه بسیار مناسب‌تر هستند.

۲. زیور آلات

زیور آلات دسته اول و نو مانند طلا و نقره، اجرت ساخت هم علاوه بر ارزش واقعی آن‌ها بر قیمت اضافه می‌شود، ولی نقره و طلا‌های دست دوم بدون اجرت هستند و شما تنها هزینه‌ی مقدار گرم زیور آلات را پرداخت خواهید کرد.

۳. ابزار آلات

آچار، پیچ‌گوشتی، چکش و غیر از جمله وسایلی هستند که خرید دست دوم آن‌ها به صرفه‌تر از نو است. فقط ممکن است کمی روغنی و سیاه باشند که به راحتی می‌توانید تمیزشان کنید. در اینجا می‌توانید با تفاوت‌های استیریل و ضد عفنونی نیز آشنا شوید.

۴. گجت‌ها

گجت به هر اختراع جدید الکترونیکی گفته می‌شود که انواع موبایل، هدفون، واچ و ... را شامل می‌شود. در خرید دست دوم این وسایل باید از صحت سلامت آن‌ها مطمئن شوید. با کلیک بر اینجا می‌توانید اطلاعاتی درباره‌ی گجت‌های جدید بدست آورید.

۵. قهوه‌ساز (اسپرسو ساز)

قهوه‌ساز‌ها انواع مختلفی دارند و کار با آن‌ها زیاد سخت نیست برای امتحان تنها کافی است یک‌بار قهوه را در آن‌ها درست کنید تا مطمئن شوید درست کار می‌کنند. قطعا از تفاوت قیمت نو و دست دوم این وسیله خوشحال می‌شوید و قهوه بیشتر می‌چسبد.

۶. ماشین و موتور

همه‌ی ما می‌دانیم که ماشین خشک یا نو هم خرج‌هایی دارد. چه بهتر اگر شما یک دست دوم آن‌ها را بتوانید با خرج‌هایی کمتر از قیمت اولیه نو و کاملا سالم یا با خرج تعمیرات جزئی بخرید.

۷. دوچرخه

اگر شما هم به تازگی به دوچرخه‌سواری علاقه‌مند شده باشید این نکته را متوجه شدید که قیمت دوچرخه نسبت با آن چیزی که در ذهن‌مان داریم خیلی اختلاف دارد. گاهی اوقات هم قیمت یک موتور صفر است. بهتر است در این مورد هم به بازار دست دوم‌ها سری بزنید و با مقایسه، یک دوچرخه‌ی خوب با قیمت مناسب بخرید.

۸. لوازم‌های خانه

لوازم‌های خانه از جمله میز نهارخوری، میز تلویزیون و مبل در قیمت‌های اولیه شاید بالا باشند، ولی مطمئن باشید در قیمت‌های ثانویه که شامل دست دوم‌ها می‌شوند مناسب‌تر هستند.

۹. آلات موسیقی

آلات موسیقی مخاطبان خاص خود را دارند و مانند هر وسیله‌ی دیگری دست دوم آن ارزان‌تر است. قبل خرید در چند سایت معتبر برای شناسایی سطح کیفی و قیمت حدودی تحقیق کنید.

۱۰. کتاب

کتاب‌ها از کالا‌هایی هستند که اگر حل تمرینی در آن‌ها وجود نداشته باشد سالیان سال مورد استفاده‌ی دوباره با هزینه‌ی کمتر هستند.

۱۱. گوشی‌ها هوشمند

گوشی‌های هوشمند را باید بشناسید (کارشناسی) و دست دوم بخرید. لطفا قبل از خرید این مورد به خوبی تحقیق و مطالعه کرده سپس با یک کارشناس درباره‌‎ی سلامت کالا و قیمت مناسب مشورت کنید.

۱۲. لباس‌شویی و یخچال

گاهی قیمت یک لباس‌شویی دست دوم چنان با قیمت اولیه تفاوت دارد که حتی اگر قصد خرید هم نداشته باشید در آینده بهتر می‌توانید تصمیم بگیرید. کالا‌هایی دیگر مانند یخچال، ماشین ظرف‌شویی، ماکروویو و تستر هم به همین صورت هستند.

۱۳. ماشین چمن‌زنی

ماشین چمن‌زنی در دسته‌ی کالا‌هایی قرار دارد که زیاد مورد استفاده همگان نیستند، ولی به علت فناوری به کار گرفته شده، قیمت نسبتا بالایی دارند. قیمت ثانویه قطع به یقین مناسب‌تر است.

۱۴. اسباب بازی

اسباب‌بازی‌های دست دوم مناسب کودکان بالای ۴ سال است. زیرا کودکان زیر این سن اغلب وسایل را در دهان خود می‌کنند.

۱۵. اکسسوری‌های مراسم

لوازمی مانند خوشه‌های گل، ظروف سفره‌ی عقد و ... را برای کم کردن هزینه‌ها در اول زندگی، ارزش دیدن بازار دست دوم آن‌ها را دارد.

۱۶. چمدان

چمدان و هر وسیله‌ای که مادام‌العمر استفاده می‌شود و نیازی به گارنتی‌های مدت محدود ندارد گزینه‌ی مناسبی برای خرید دست دومی هستند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: کالای دست دوم دست دوم موبایل سبک زندگی پارسی خبر خرید دست دوم دست دوم آن کالا ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۴۴۱۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت بازار ملک در تهران / دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!

به گزارش صدای ایران از ایسنا، فروردین امسال توقع مدنظر دلالان از بازار مسکن شهر تهران برآورده نشد. آن‌طور که واسطه‌های ملکی می‌گویند گروهی از متقاضیان سرمایه‌گذاری در بازار ملک که به شکل سنتی از نیمه دوم فروردین فعالیت خود را به منظور ارزیابی وضعیت این بازار آغاز می‌کنند با این برآورد که بازار مسکن در سال جاری ظرفیت رشد چندانی در مقایسه با بازار‌های رقیب ندارد از خرید ملک منصرف شدند.

در حال حاضر تقاضای سرمایه‌گذاری در بازار مسکن کاهش محسوسی در مقایسه با سال‌های گذشته دارد. با این حال به گفته مشاوران املاک، عده‌ای از بخر و بفروش‌ها فایل‌های زیر قیمت را در مناطق شمالی تهران خریداری و با سود بیش از نرخ تورم، آپارتمان مدنظر را فایل می‌کنند.

تقاضای مصرفی خرید مسکن نیز پس از رشد‌هایی که از اواخر سال ۱۳۹۶ آغاز شد و ادامه یافت به نوعی از بازار حذف شده است. با این اوصاف به نظر می‌رسد بازار ملک در اردیبهشت کم‌رونق‌تر از مدت مشابه سال گذشته باشد.

دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!

فروردین سال گذشته تعداد معاملات آپارتمان‌های مسکونی در پایتخت ۱۷۵۷ فقره بود. اردیبهشت نیز ۴۳۵۹ فقره خرید و فروش آپارتمان در تهران انجام شد. اسفند ۱۴۰۲ این تعداد ۶۱۷۹ فقره بود.

درخصوص قیمت نیز طبق اعلام بانک مرکزی، میانگین قیمت هر متر مربع مسکن شهر تهران در فروردین و اردیبهشت پارسال به ترتیب ۶۶.۴ میلیون و ۷۵.۳ میلیون تومان بود. این رقم تا پایان سال به ۸۱.۴ میلیون تومان رسید که در مقایسه با اسفند سال قبل از آن ۲۴.۸ درصد رشد یافت.



با توجه به تورم عمومی حدود ۴۰ درصد و رشد حدود ۲۴ درصدی قیمت مسکن در پایتخت ارزیابی کارشناسان و فعالان بازار مسکن این است که این بازار از ظرفیت لازم برای رشد برخوردار نیست.

یکی از مشاوران املاک فعال در منطقه ۱ تهران درخصوص وضعیت بازار ملک در اردیبهشت گفت: بازار مسکن بی‌مشتری است. با وجود آن‌که در مناطق شمالی تهران بعضا میزان افزایش قیمت آپارتمان با نرخ دلار سنجیده می‌شود امسال میزان رشد آن به اندازه بازار ارز نبوده است. قیمت‌های پیشنهادی تقریبا ۱۰ تا ۱۵ درصد نسبت به اسفند بالا رفته، اما خریدار وجود ندارد.

وی افزود: در منطقه ۱ میزان خرید و فروش، قیمت را تعیین نمی‌کند بلکه دلالان به منطقه قیمت می‌دهند. یک سری سرمایه‌گذار، واحد‌ها را خریداری می‌کنند و اجاره هم نمی‌دهند. برای آن‌که مالیات خانه خالی مشمولشان نشود مثل ماشین، آپارتمان را با سند وکالتی واگذار می‌کنند. بخر و بفروش‌ها بین خودشان معامله می‌کنند ولی سند نمی‌زنند.

یکی از واسطه‌های ملکی در جنوب شرق تهران نیز گفت: با آمدن سال جدید، قیمت ملک مقداری تغییر کرد ولی تعداد مشتری تغییر چندانی نکرد. البته رکود به شدت پارسال نیست. در دفتر ما تقریبا هفته‌ای یک مبایعه‌نامه (خرید و فروش) امضا می‌شود، اما این‌طور نیست که بگوییم بازار رونق گرفته است. نرخ‌های اعلامی مالکان هم ۱۰ تا ۱۵ درصد تغییر کرده ولی هنوز تثبیت نشده است.

دیگر خبرها

  • جدیدترین قیمت مسکن در منطقه ۱۹ تهران
  • نحوه خرید بلیط چارتر به مقصد دبی
  • علت افزایش قیمت برنج ایرانی مشخص شد
  • وضعیت بازار ملک در تهران / دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!
  • با کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان صاحب خودرو شوید!
  • آشنایی با نحوه محاسبه هزینه بیمه شخص ثالث
  • آپارتمان‌های تهران بدون مشتری ماند؛ قیمت مسکن متری چند؟
  • خرید بیش از ۵۶۰ هزار تن گندم در خوزستان
  • خرید شکلات تلخ بهتر است یا  شکلات شیرین؟
  • دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!