Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@17:15:28 GMT

نقاشی هفتاد هنرمند روی ماسک

تاریخ انتشار: ۱۶ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۴۴۳۱۹

نقاشی هفتاد هنرمند روی ماسک

 نمایشگاه ماسک بزن به کوشش شهلا همایونی و دستیاری غزال کاظمی از۲۰ تا ۳۱ تیرماه در گالری کاما برپا می‌شود.

مونا خوش‌اقبال درباره برپایی نمایشگاه "ماسک بزن" در گالری کاما می‌گوید: مجموعه کاما تصمیم گرفت با تمرکز بر ذات ناب و اصیل هنر و فارغ از هر حاشیه‌ای نمایشگاهی با موضوع کرونا برگزار کند که محور آن "هنر برای هنر" باشد و در همین راستا از هنرمندان شاخص هنر معاصر ایران و استعدادهای نویافته تقاضا کرد آثار فاخر خود را بر روی مدیوم ماسک تنها به‌عنوان سمبل این پاندمی خلق کنند و همچنین از آنها درخواست کردیم که امضای خود را به جای روی اثر در پشت آن و پنهان از دید مخاطب قرار دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نمایشگاه آثار هنرمندانی چون حسین محجوبی، رضا بانگیز،  احمد وکیلی، نصرت‌الله مسلمیان، همایون سلیمی، ایرج اسکندری، کاوه نجم‌آبادی، ‌بهزاد شیشه‌گران، حسین ماهر، علی ندایی، اکبر نیکان‌پور، رضا هدایت،  رضا رینه‌ای، احمد نادعلیان، احمد محمدپور، رضوان صادق‌زاده، محمدهادی فدوی، کیوان عسگری، جمشید حقیقت‌شناس، مهناز پسیخانی، فریده شاهسوارانی، شهلا همایونی، فریدون امیدی، فرناز اخلاقی، فرح ابوالقاسم، هوشنگ اردویی، شهناز زهتاب، توران فرهت، امیرشهاب رضویان، سعید محجوبی، شهرام گیل‌آبادی، فربد مرشدزاده، مجید برزگر، سعید نقاشیان، هومن درخشنده، مرتضی یزدانی، علیرضا تغابنی، رامین اعتمادی، عادل یونسی، فرشید پارسی‌کیا، محسن جمالی‌نیک، اشا صدر، مینا سبزی، فاطمه دیواندری، شهلا آرمین، رسول سلطانی، مرجان اندرودی، عسل فلاح، محمدعلی الله‌وردی، بهناز جلالی، کاوه افاق، عارف رودباری، مصطفی نوربخش، سعید امکانیان، علی خالق، پروین حسین‌زاده، سارا اشرفی، سهیلا پولادزاده، آنیتا اشرفی، حامد بهروزکار، ماهیار چرمچی، محمدرضا توکلی، غزال کاظمی، آرام مسلم‌زاده، منیر صحت،المیرا شکرپور، محمد مقدسی، مرمر صالحی و هومن مهردانا به نمایش در می‌آید.

 نمایشگاه ماسک بزن از ۲۰ تا ۳۱ تیرماه در گالری کاما برپاست. علاقمندان برای بازدید از این نمایشگاه همه روزه به جز یکشنبه‌ها از ساعت ۱۱ تا ۱۹ می توانند به این گالری مراجعه کنند.

برچسب‌ها ویروس کرونا ماسک گالری گردی پروندهٔ خبری سهم اهالی فرهنگ در مهار کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا ماسک گالری گردی ویروس کرونا ماسک گالری گردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۴۴۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خوشنویسی ایران نیاز به حمایت دارد/ تاثیر بخش خصوصی در چرخه اقتصاد

مهرناز قربان‌پور هنرمند خوشنویس که ۲ اثر از او در نخستین نمایشگاه تخصصی هنرهای قرآنی «روایت باران» در فرهنگسرای نیاوران به نمایش درآمده است، درباره برگزاری این نمایشگاه به خبرنگار مهر بیان کرد: نمایشگاه با کیفیت خوبی برگزار شده است. به ویژه در شرایطی که نمایشگاه برگزار کردن کار سختی شده است و انگیزه کافی از سوی هنرمندان وجود ندارد، به همین دلیل در فضای کلاسیک خوشنویسی، کمتر شاهد برگزاری چنین رویدادهایی هستیم و نمایشگاه گروهی با این کیفیت کمتر برگزار می‌شود.‌

وی با تاکید بر اینکه کیفیت برگزاری نمایشگاه توسط بخش خصوصی بسیار محسوس است، گفت: به طور قطع اگر جایی بخواهد از هنرمندان حمایت کند بخش خصوصی است، کسانی که در فروش آثار هنری و گالری‌داری تخصص دارند، هم در برگزاری نمایشگاه موفق‌ترند و هم در فروش آثار می‌توانند موفق‌تر عمل کنند. مطمئناً اگر بخش خصوصی به این عرصه ورود کند، اتفاقات خوبی می‌تواند به لحاظ حرفه‌ای برای هنرمندان بیفتد.

این هنرمند خوشنویس درباره نمایشگاه «روایت باران» توضیح داد: نمایشگاه «روایت باران» از چند جهت متفاوت است؛ اختصاص یک بخش به نمایش آثار قدما جالب توجه است، همچنین از اساتید پیشکسوت آثاری به نمایش درآمده و نشان از گزینش خوب در انتخاب آثار دارد. در مجموع نمایشگاه شسته رفته و خوبی است. مدت‌هاست این اتفاقات کمرنگ شده و نمایشگاه خوب، کم می‌بینیم.

وی تاکید کرد: به اعتقاد من، خوشنویسی ما ظرفیت بسیار بالایی دارد، هنرمندان خوبی در این عرصه داریم که زحمت بسیاری می‌کشند که نیاز به حمایت دارند. به هر حال وقتی حمایت‌های خوبی از یک هنرمند شود، مطمئناً آثار فاخر و بهتری خلق می‌کند. اما وقتی نه فضایی برای ارایه آثار وجود داشته باشد و نه فضایی برای فروش آن، انگیزه هنرمند کاهش پیدا می‌کند.

قربان پور در پایان گفت: حضور افرادی که تخصص دارند و سال‌هاست در این حوزه فعالیت دارند، کار بلد هستند و می‌توانند ارایه‌های قوی و حرفه‌ای و خوبی داشته باشند، مغتنم است و مطمئناً چنین حرکت‌هایی به بهبود وضعیت هنر کمک می‌کند.

اولین نمایشگاه تخصصی هنرهای قرآنی «روایت باران» توسط گالری تخصصی هنرهایی ایرانی و اسلامی «ترانه باران» در فرهنگسرای نیاوران برپا شده و تا پایان اردیبهشت همه روزه از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۹ و روزهای تعطیل از ساعت ۱۴ تا ۱۹ دایر است.

کد خبر 6097681

دیگر خبرها

  • آثار رضا مافی به موزه هنرهای معاصر می‌رود/نمایش برگزیده‌ای ازآثار
  • خوشنویسی ایران نیاز به حمایت دارد/ تاثیر بخش خصوصی در چرخه اقتصاد
  • گشایش نمایشگاه نقاشی در نگارخانه حوزه هنری
  • نمایشگاه آثار هنری هنرجویان هنرستان هنر‌های زیبای دختران یزد
  • درخشش آثار هنرمند خراسانی در نمایشگاه جهانی هنر امارات
  • خودنمایی سیاه قلمهای بانوان کردستانی در گالری سوره سنندج
  • چشم طبیعت، نمایشگاهی با الهام از زیبایی‌های طبیعت
  • خودنمایی ‌سیاه قلم‌های بانوان کردستانی در گالری سوره سنندج
  • خودنمایی «سیاه قلم‌های بانوان» کردستانی در گالری سوره سنندج
  • رونمایی و جشن امضای کتاب عکس «احتضار»