Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-07@08:32:12 GMT

بستری ۶۲۳ بیمار کرونایی جدید در تهران

تاریخ انتشار: ۱۶ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۴۴۸۱۹

ساعت 24 -رئیس ستاد مقابله با کرونای استان تهران از بستری 623 بیمار کرونایی جدید در بخش های عادی و مراقبت ویژه بیمارستانهای تهران خبر داد.

 علیرضا زالی رئیس ستاد مقابه با کرونای استان تهران گفت: در 24 ساعت گذشته 534 نفر از تهرانی ها با تشخیص ابتلا به ویروس کرونا در بخش‌های عادی بیمارستانی بستری شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این در حالی است که 89 نفر از بیماران هم با حال عمومی نامساعد در بخش های ویژه بیمارستانی پذیرش شده اند.

زالی گفت: از کل افرادی که با علائم ویروس کرونا به مراکز درمانی مراجعه کرده اند تنها 8.5 درصد نیاز به بستری داشته اند که این عدد نسبت به روزهای گذشته افزایش داشته است.

رئیس ستاد مقابله با کرونا استان تهران تصریح کرد: در 24 ساعت گذشته علیرغم بستری 623 نفر از تهرانی ها با تشخیص بیماری کرونا تنها 420 نفر از بیماران بهبود یافته ترخیص شده اند.

وی با اشاره به این مطلب که این روزها شاهد افزایش و تغییر الگوی ابتلا به بیماری کرونا در تهران هستیم گفت: هرچند تمام کادر درمانی و بهداشتی در تهران در آماده باش به سر می برند اما ظرفیت پذیرش بیماران محدود است.

زالی ادامه داد: با هماهنگی با معاونین درمانی دانشگاه ها و معاون درمان وزارت بهداشت مقرر شده است تا در ظرفیت بیمارستانها بهینه سازی شده و بتوانیم از ظرفیت سایر دستگاه ها نیز برای خدمت رسانی به بیماران کرونایی استفاده کنیم.

خطر خستگی کادر درمان در دوران شیوع کرونا

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران، خطر خستگی تیم مدافعان سلامت را یکی از مسائل نگران کننده در دوران شیوع کرونا عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا زالی، روز دوشنبه ۱۶ تیر ۹۹ در نشستی که با حضور رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران برگزار شد، با اشاره به ظرفیت ها و گستردگی و تنوع محصولات فرهنگی تولید شده در این سازمان، بر ضرورت افزایش همکاری ها بین این سازمان و ستاد مقابله با کرونای استان تهران برای جلوگیری از شیوع کرونا و خفظ سلامت شهروندان تاکید کرد.

وی با بیان اینکه پاندمی کرونا باعث تغییر پارادایم بخش زیادی از فعالیت های اجتماعی انسان ها از فضای حقیقی به فضای مجازی و بر پایه تکنولوژی شده است، گفت: با توجه به استمرار کرونا، این تغییر پارادایم ماندگار خواهد بود و کسب و بسط تجربه ها در این حوزه ضرورت دارد.

فرمانده عملیات مدیریت کرونا در کلانشهر تهران، با تاکید بر نقش آموزش در مدیریت بیماری کرونا، کمرنگ شدن آموزش نکات و پروتکل های بهداشتی مربوط به جلوگیری از شیوع کرونا به شهروندان را یکی از چالش های مهم زمان کنونی عنوان کرد.

زالی با اشاره به اینکه در نخستین هفته های شیوع کرونا شاهد بارش انبوهی از اطلاعات مربوط به این بیماری بر افکار عمومی بودیم، گفت: اما با توجه به اینکه بسیاری از این اطلاعات از اتقان علمی کامل برخوردار نبودند و در چارچوب های حرفه ای قرار نمی گرفتند، به سرعت مواجهه افکار عمومی با این اطلاعات تنزل یافت و در حال حاضر نیاز مبرم به آموزش های مناسب و مستمر در این زمینه وجود دارد.

وی با اشاره به پتانسیل های سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران برای برقراری ارتباط موثر با مردم، از آمادگی ستاد مقابله با کرونای تهران برای انعقاد تفاهم نامه همکاری با این سازمان به منظور گسترش آموزش های عمومی به شهروندان خبر داد.

زالی همچنین با اشاره به تفاوت سطوح رعایت پروتکل های بهداشتی در مشاغل و اصناف مختلف بر لزوم به کارگیری آموزش نکات بهداشتی به تفکیک مشاغل تاکید کرد.

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران، خطر خستگی تیم مدافعان سلامت را یکی دیگر از مسائل نگران کننده در دوران شیوع کرونا عنوان کرد و افزود: سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران می تواند با بهره گیری از توانایی ها و ظرفیت های خود همچون استفاده از سمبل ها، تندیس ها، دیوار نگاری و...، نقش مهمی در جریان سازی برای افزایش توجه شهروندان به تلاش های مدافعان سلامت و همچنین ثبت و ماندگار کردن روایات مربوط به این دوران داشته باشد.

زالی همچنین در ادامه با بیان اینکه افراد متدین پس از شیوع کرونا در برگزاری مناسبت های مذهبی و معنوی همچون لیالی قدر شیوه نامه های بهداشتی را به خوبی رعایت کرده اند، اظهار کرد: خوشبختانه در بستر مذهبی نسبت به پروتکل های بهداشتی تمکین پذیری وجود دارد.

وی، نسبت به جلب مشارکت و همراهی مردم در ماه محرم برای رعایت پروتکل های بهداشتی اظهار امیدواری کرد و گفت: باید با در نظر گرفتن وضعیت شیوع کرونا در استان، پروتکل های بهداشتی و برنامه های قابل اجرا و منعطفی را برای برگزاری عزاداری ماه محرم تدوین کرد.

فارس

منبع: ساعت24

کلیدواژه: ویروس کرونا ستاد مقابله با کرونا پروتکل های بهداشتی بیماری کرونا استان تهران شیوع کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۴۴۸۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!

شوک کرونا باعث گسترش دورکاری در اکثر کشور‌ها شد. حال پس از گذر از این همه‌گیری، اندکی از حجم دورکاری‌ها کم شده است؛ اما مزیت‌های آن باعث شده است که تعادل جدیدی میان کار و زندگی ایجاد شود. مطالعات جدید نیز نشان می‌دهد، می‌توان تعطیلات یا دورکاری نیروی کار را به نحوی تنظیم کرد که نه تنها اثر منفی در عملکرد اقتصادی نداشته باشد، بلکه باعث بهبود رفاه خانوار‌ها شود.

به گزارش دنیای اقتصاد؛ یک مطالعه جدید از صندوق بین‌المللی پول، اثرات کاهش زمان رفت و آمد بر افزایش رفاه را تایید کرده است. همچنین یک گزارش در اکونومیست نیز شکل جدید دورکاری در اقتصاد آمریکا را مورد بررسی قرار داده که باعث بهبود وضعیت زندگی افراد شده است.

در هفته‌های اخیر، بحث تعطیلات دو روزه در ایران مطرح شده است که بسیاری از کارشناسان بر مزایای اجرایی شدن آن تاکید می‌کنند؛ بنابراین می‌توان همسو با عصر جدید پساکرونا، در اقتصاد ایران نیز تعادل جدیدی میان کار و زندگی تعریف کرد.

یک پژوهش انجام‌شده توسط صندوق بین‌المللی پول نشان داده است که کاهش ساعات رفت‌وآمد برای کار یکی از والدین می‌تواند اثری مثبت معادل ۱.۵ تا ۴.۵ درصد میزان مصارف خانوار برای آن خانواده داشته باشد. این پژوهش در زمانی که مباحثه در رابطه با ویکند دو روزه در کشور بالا گرفته است، می‌تواند دلالت‌های مثبتی را در حمایت از این طرح داشته باشد. پژوهش صندوق بین‌المللی پول اثر مثبت رفاهی انواع دورکاری را که می‌تواند رفت‌وآمد افراد را کاهش دهد، ارزیابی کرده است.

اثر کرونا بر کاهش زمان رفت‌وآمد‌ها

همه‌گیری کووید-۱۹ به روش‌های بی‌سابقه‌ای دنیای کار را تغییر داده است؛ به‌طوری که کار از راه دور یا دورکاری به‌عنوان یک نوع مهم کار در بازار‌های کاری دنیا مورد توجه قرار گرفته است. با گسترش دورکاری، شیوه کار، مکان انجام کار و ساختار آن تغییر داده شده و هنجار‌های سنتی در مورد زمان کار، رفت‌وآمد و تعادل بین کار و زندگی به چالش کشیده شده است.

توانایی دورکاری به‌طور قابل توجهی زمان رفت‌وآمد را کاهش می‌دهد یا حتی به‌طور کامل آن را حذف می‌کند، یک جزء تقریبا بزرگ از روز کاری که می‌تواند به فعالیت‌های دیگر اختصاص یابد. این تغییر در الگو‌های کار و رفت‌وآمد به تنهایی بر کارگران تاثیر نمی‌گذارد؛ اما می‌تواند تصمیمات کل خانواده را تغییر دهد.

دورکاری یکی از والدین می‌تواند به‌طور قابل توجهی بر تخصیص زمان دیگری تاثیر بگذارد؛ میزان اثرگذاری این زمان ذخیره‌شده بستگی به این دارد که زمان پس‌انداز شده، چگونه صرف می‌شود. با وجود مطالعات بسیاری که در مورد تغییرات در الگو‌های کاری و تخصیص زمان به دلیل همه‌گیری انجام شده است، پویایی‌های مرتبط بین همسران و پیامد‌های رفاهی گسترده‌تر این پویایی‌ها نسبتا ناشناخته باقی مانده است.

هدف پژوهش انجام‌شده توسط صندوق بین‌المللی پول این بوده است که با تحلیل چگونگی تغییر تخصیص زمان در دوران پس از همه‌گیری، با در نظر گرفتن تغییرات بر اساس جنسیت و شغل افراد، به این حوزه مطالعاتی توسعه‌نیافته کمک کند.

در این پژوهش از داده‌های نظرسنجی استفاده از زمان آمریکا (ATUS) استفاده شده است، یک نظرسنجی جامع که توسط اداره آمار کار ایالات‌متحده انجام شده است و نحوه تخصیص زمان افراد در ایالات‌متحده را در فعالیت‌های مختلف ارزیابی می‌کند. داده‌های ATUS نشان می‌دهد قبل از همه‌گیری تفاوت‌های قابل‌توجهی در تخصیص زمان بین مردان و زنان وجود دارد.

به‌طور کلی مردان ساعت‌های بیشتری کار می‌کنند و بیشتر از زنان در رفت‌وآمد هستند. پس از همه‌گیری، کاهش قابل توجهی در زمان رفت‌وآمد کارگران در مشاغل دورکار شناسایی شده است که به ۱.۷ ساعت در هفته برای مردان و ۱.۲ ساعت در هفته برای زنان می‌رسد. علاوه بر این، بررسی‌های این پژوهش حاکی از کاهش بیش از یک‌ساعت در هفته در ساعات کاری مردان است، با این حال تغییر قابل توجهی در ساعات کاری زنان مشاهده نمی‌شود.

نتایج پژوهش چه می‌گوید؟

بررسی‌ها نشان می‌دهد دستاورد‌های رفاهی قابل توجهی با کاهش زمان رفت‌وآمد به‌دست می‌آید و این دستاورد‌ها برای خانواده‌هایی که کاهش بیشتری را تجربه می‌کنند، بیشتر است. هنگامی که حداقل یکی از همسران در یک شغل از راه دور کار می‌کند، سود کل رفاه از ۱.۵ تا ۴.۵ درصد در معادل مصرف متغیر است.

این سود مخصوصا برای زوج‌هایی که هر دو طرف در مشاغل دورکار، کار می‌کنند مشهود است؛ زیرا زن و شوهر هر دو از این تغییر سود می‌برند. دومین سود بزرگ را زوج‌هایی در یافت می‌کنند که شوهر در شغلی از راه دور کار می‌کند و کمترین سود زمانی مشاهده می‌شود که زن در یک شغل دورکار مشغول شده است.

دلالت‌های این پژوهش برای ایران چه می‌تواند باشد؟

دورکاری به‌عنوان یک گزینه کاری در بسیاری از محیط‌های کاری ایران نیز در دوران همه‌گیری به‌صورت گسترده اجرایی شد. کسب‌وکار‌های فراوانی به صورت دورکار به پیشبرد اهداف خود پرداختند؛ با این حال، با پایان همه‌گیری و بازگشایی پس از آن، اغلب کسب‌وکار‌ها به شیوه حضوری کار کردن بازگشتند.

بررسی‌های این پژوهش نشان می‌دهد دورکاری در بسیاری از کسب‌و‌کار‌ها می‌تواند مازاد رفاهی را برای کارکنان شرکت‌ها ایجاد کند که بدون هزینه مشخص مالی برای کارفرماست. البته این مساله در این پژوهش مورد بررسی قرار نگرفته که دورکاری چه اثری بر بهره‌وری کسب‌وکار‌ها می‌گذارد، با این حال اثر رفاهی این شیوه کار و جذابیت آن برای نیروی کار اثبات شده است.

به‌خصوص در شرایطی که رفت‌وآمد در شهر‌های بزرگ هزینه‌های زیادی را چه به لحاظ زمانی و چه به لحاظ مالی بر افراد تحمیل می‌کند.

دلالت مهم دیگر این پژوهش را می‌توان اهمیت کاهش رفت‌وآمد‌ها و فراغت کارکنان از کار، با کاهش ساعت کاری دانست. مدت‌هاست در کشور ما، صحبت‌ها در رابطه با ویکند یا آخر هفته دوروزه بالا گرفته است. به نظر می‌رسد دو روزه شدن تعطیلات آخر هفته، حتی اگر منجر به کاهش ساعات کاری نیروی کار نیز شود، اثر رفاهی مثبتی را برای جامعه خواهد داشت.

پژوهش‌هایی که در رابطه با اثر ویکند دوروزه بر میزان بهره‌وری کسب‌وکار‌ها انجام شده است، تاکید دارند که این شیوه از توزیع روز‌های تعطیل اثر منفی بر بهره‌وری کسب‌وکار‌ها ندارد و چه بسا با تقویت وضعیت روحی نیروی کار، منجر به رشد بهره‌وری کسب‌وکار‌ها نیز بشود.

دیگر خبرها

  • جزئیات جدید و دردناک از دزدیده شدن دختر ۴ ساله کلاله‌ای ؛ قصد فروش یسنا را داشتند
  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • جزئیات جدید از دزدیده شدن دختر ۴ ساله کلاله‌ای
  • آنروا درباره وقوع اپیدمی در غزه با آغاز فصل گرما هشدار داد
  • کارگر ۳۵ ساله قصد فروش یسنا را داشت
  • جزئیات جدید از دزدیده شدن دختر ۴ ساله کلاله‌ای؛ کارگر ۳۵ ساله قصد فروش یسنا را داشت
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور
  • ورزش و کاهش وزن نخستین اقدام برای درمان کبد چرب