Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-26@07:10:14 GMT

بی‌توجهی به کتاب بزرگترین آفت برای جامعه است

تاریخ انتشار: ۱۶ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۴۵۰۷۷

بی‌توجهی به کتاب بزرگترین آفت برای جامعه است

اوسطی، بی‌توجهی به کتاب بزرگترین آفت برای هر جامعه ای برشمرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، پرویز اوسطی امروز(16تیر)در دیدار مدیرکل کتابخانه‌های عمومی کردستان با اشاره به  اینکه باید اهمیت زیادی به فرهنگ کتابخوانی در جامعه داده شود،اظهار داشت: بی‌توجهی به کتاب بزرگترین آفت برای هر جامعه ای برشمرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با بیان  نقش مهم کتابخانه‌های عمومی در حوزه فرهنگ، افزود: با همکاری و هماهنگی سایر نمایندگان تلاش می‌کنیم مسائل و مشکلات موجود بر سر راه این نهاد فرهنگی رفع شود.

 

رییس مجمع نمایندگان استان کردستان در مجلس شورای اسلامی اذعان کرد: در آینده ای نزدیک با همراهی سایر نمایندگان کردستان با دبیرکل نهاد کتابخانه های عمومی کشور دیدار می‌کنیم تا راهکارهای اساسی برای حل مشکلات این نهاد فرهنگی و کتابداران مورد بحث و بررسی بیشتر قرار بگیرد.

 

این مقام مسئول افزود: مسائل و مشکلات موجود در این نهاد فرهنگی که با هدف ارتقای سرانه مطالعه و توسعه کشور فعالیت می‌کند پذیرفتنی و زیبنده نیست و همه مسوولان باید تلاش بیشترکنند این چالش‌ها به صورت اصولی باید برطرف شود.

نماینده مردم شهرستان‌های قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی، در پایان سخنانش خاطرنشان کرد: ترویج هرچه بیشتر فرهنگ کتابخوانی و ارتقای سرانه مطالعه در سعادتمندی جامعه و توسعه کشور بسیار تاثیرگذار است.

مدیرکل کتابخانه های عمومی کردستان نیز درادامه  این دیدارافزود: در حال حاضر کمبود اعتبارات در این نهاد فرهنگی و خدمات رسان به یک مشکل جدی تبدیل شده است.



محمد مخدومی تصریح کرد: کتابداران به عنوان قشر اثرگذار در حوزه فرهنگ از نظر وضعیت حقوق و مزایا در مقایسه با سایر ارگان‎ها و سازمان ها در وضعیت مطلوبی برخوردار نیستند.

این مقام مسئول، خواستار هرچه بیشتر حمایت قانونگذاران از کتابخانه‌های عمومی شد.

 وی افزود: همچنین نوع نگاه مجلس به این نهاد فرهنگی، عمومی و خدمات رسان بسیار مهم است و امیدواریم در مجلس یازدهم شاهد تحولاتبیشتری  در این حوزه و رفع مشکلات آن باشیم. 
 

مخدومی درپایان سخنانش خاطرنشان کرد: زیربنای کتابخانه‌های عمومی در کردستان 21 هزار متر مربع بوده که در مقایسه با میانگین کشوری بسیار پایین است.
 

 

 

پایان پیام/181

منبع: شبستان

کلیدواژه: آفت برای جامعه بی توجهی به کتاب بزرگترین کتابخانه های عمومی نهاد فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۴۵۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتقای سرانه مطالعه از مهم‌ترین راهکار‌های کاهش آسیب‌های اجتماعی

حسن عسکری در نخستین جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان سنندج اظهار داشت: ارتقای شاخص دسترسی مردم به کتاب و کتابخانه در تمامی مناطق شهری و روستایی امری مهم و ضروری در راستای توسعه فرهنگی است.

وی عنوان کرد: کتابخانه‌های عمومی به عنوان یکی از متولیان حوزه کتاب به منظور توسعه سطح خدمات خود، نیازمند حمایت سایر دستگاه‌ها و نهاد‌ها به ویژه در مناطق روستایی و حاشیه شهر‌ها است.

عسکری بیان کرد: بر این اساس برخی دستگاه‌ها که دارای ساختمان‌های بلااستفاده در مناطق روستایی و حاشیه شهر‌ها هستند می‌توانند حق انتفاع این مکان‌ها را به منظور راه‌اندازی کتابخانه در اختیار نهاد کتابخانه‌های عمومی قرار دهند.

فرماندار سنندج با بیان اینکه ارتقای سرانه مطالعه یکی از مهم‌ترین راهکار‌های کاهش آسیب‌های اجتماعی است، افزود: راه‌اندازی کتابخانه امری عام‌المنفعه است و باید از ظرفیت خیرین نیز در این زمینه استفاده شود.

وی اضافه کرد: سنندج یکی از شهر‌های فعال کشور در زمینه فعالیت خیرین است و باید از این ظرفیت به منظور توسعه کتابخانه‌های عمومی استفاده کرد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان نیز در این جلسه بیان کرد: ترویج فرهنگ مطالعه وظیفه‌ای همگانی است و همه دستگاه‌ها و نهاد‌ها باید در این زمینه مشارکت داشته باشند.

معصومه حسنی‌خونسار با تاکید بر اینکه کتابخانه‌های عمومی باید به صورت ویژه مورد توجه مسئولان قرار گیرد، افزود: مسئولان از جمله فرمانداران می‌توانند با تخصیص اعتبارات مناسب از این نهاد فرهنگی به صورت ویژه حمایت کنند.

وی گفت: در حال حاضر برخی از کتابخانه‌های عمومی به ویژه در روستا‌ها دارای مشکلات عمرانی و کمبود تجهیزات هستند که این امر می‌تواند آسیب جدی به حوزه فرهنگ و به ویژه نحوه خدمت رسانی در کتابخانه‌های عمومی وارد کند.

رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان سنندج نیز در این جلسه عنوان کرد: سنندج در حال حاضر دارای ۲۳ باب کتابخانه عمومی است که از این تعداد ۱۵ باب نهادی و بقیه مشارکتی است.

محمد بهرامی با اشاره به اینکه هم اکنون ۳۰۰ هزار جلد کتاب در کتابخانه‌های عمومی شهرستان سنندج در اختیار علاقه‌مندان قرار دارد، عنوان کرد: هم اکنون بالغ بر ۱۸ هزار نفر در کتابخانه‌های عمومی شهرستان عضویت دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • کتابخانه‌های سیار در کشور توسعه می‌یابد + فیلم
  • کتابخانه‌های کشور به یک مرکز فرهنگی اجتماعی تبدیل شده‌اند
  • توسعه کتابخانه‌های سیار و ایجاد زنگ کتابخوانی در مدارس کشور
  • رشد ۳ برابری فعالیت‌های فرهنگی در کردستان
  • توسعه کتابخانه‌های سیار در دستورکاراست/ایجادزنگ کتابخوانی درمدارس
  • زمینه توسعه فرهنگ کتابخوانی در کردستان مهیا است
  • احداث کتابخانه در10 شهر استان در آینده ای نزدیک
  • شبکه کتابخانه‌ای ایران جزو ۲۰ کشور اول دنیا است
  • چالشی به نام سرانه مطالعه در ایلام/ کتاب همچنان مغفول است
  • رتقای سرانه مطالعه از مهم‌ترین راهکار‌های کاهش آسیب‌های اجتماعی