Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- با اینکه زمان از سرگیری پرواز‌های ایران – ترکیه نامعلوم است، اما بسیاری از آژانس‌های مسافری فروش بلیط این مسیر را با دریافت بخشی از هزینه آغاز کردند. تاریخ انتشار: 00:38 - 17 تير 1399 - کد خبر: ۶۳۵۲۶۸

خبرگزاری میزان – شیوع ویروس کرونا با تحت تاثیر قرار دادن حمل و نقل کشور بسیاری از پرواز‌های خارجی را متوقف کرد و خسارت بالایی به صنعت هوایی کشور وارد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این موضوع در سایر کشور‌ها نیز ضرر هنگفتی به شرکت‌های هواپیمایی وارد کرد و با گذشت بیش از ۴ ماه هنوز هم بسیاری از پرواز‌ها به واسطه شیوع دوباره بیماری کووید ۱۹ معلق مانده است.
البته در مدت اخیر با مذاکرات صورت گرفته پرواز‌های موردی برای بازگشت مسافرانی که قصد بازگشت به کشور را داشتند صورت گرفت.

با گذشت چندین ماه از شیوع ویروس کرونا و لغو اکثر پرواز‌های خارجی، به تدریج مذاکراتی بین کشور‌های مختلف برای از سرگیری مجدد پرواز‌ها صورت گرفت و برخی از ایرلاین‌های خارجی پرواز‌ها خود را آغاز کردند.

چندی پیش مقصود اسعدی سامانی دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی در گفت‌وگو با یک خبرگزاری داخلی گفته بود مذاکرات خوبی با ترکیه برای برقراری پرواز‌های ایران-ترکیه و بالعکس بین دو کشور انجام شده و بر اساس آخرین اظهارات این کشور همسایه، از روز نخست آگوست مصادف با یازدهم مرداد ماه امسال پرواز‌های ایران به مقاصد مختلف ترکیه از سر گرفته می‌شود.

البته دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی اعلام کرد هنوز این مذاکرات به نتیجه قطعی نرسیده، اما تا امروز این تاریخ را به ما اعلام کرده‌اند.


با این حال بسیاری از شرکت‌های هواپیمایی زمان از سرگیری پرواز‌های ایران – ترکیه و بالعکس را از ۱۱ مرداد ماه می‌دانند و فروش بلیط‌های مسیر را با دریافت بخشی از پول بلیط آغاز کردند.

در همین راستا رضا جعفرزاده در گفت‌وگو با میزان درخصوص زمان از سرگیری کامل پرواز‌های خارجی اظهار کرد: از سرگیری پرواز‌ها منوط به میزان رفع محدودیت‌هایی دارد که کشور‌ها براساس وضعیت بهداشتی و یا مصالح اقتصادی خود اتخاذ می‌کنند.

وی افزود:براساس قرارداد‌هایی که سازمان هواپیمایی کشوری در زمینه پرواز‌ها با برخی کشور‌ها منعقد کرده طبیعی است که در صورت آغاز پرواز‌های کشور‌های خارجی، از سرگیری پرواز‌های خارجی در کشورما نیز صورت می‌گیرد.

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: در مورد از سرگیری پرواز‌های خارجی تصمیم گیری به گونه ایست که باید دید وضعیت بهداشتی کشور‌ها به چه صورت است؛ البته پرواز‌های موردی پشتیبانی از این قائده مستثنی است.

به گفته جعفرزاده انجام پرواز‌ها زیر سایه تشدید اقدامات پیشگیرانه امکان پذیر است و این تنها راهکار برای انجام پرواز‌ها محسوب می‌شود.

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری در پاسخ به سوالی مبنی براینکه چرا شرکت‌های هواپیمایی با وجود نامعلومی زمان از سرگیری پرواز‌ها بلیط فروشی را آغاز کردند گفت: شرکت‌های هواپیمایی قطعا باید بلیطی را بفروشند که مجوز آن از سوی سازمان هواپیمایی کشوری صادر شده در غیر اینصورت مجاز به فروش نیستند.

وی افزود: یکی از مجوز‌های دفاتر خدمات مسافرت هوایی بند الف است که از سوی سازمان هواپیمایی کشوری صادر می‌شود و برخی دفاتر دارای مجوز بند ب هستند که مربوط به گردشگری است و تعدادی از سایت‌ها نیز در گذشته مجوز دریافت کردند که در سایت سازمان هواپیمایی کشوری قابل رویت است.

جعفرزاده تاکید کرد: دفاتری مجاز به فروش بلیط هستند که شرکت هواپیمایی طرف قراردادشان مجوز‌های لازم را از سازمان هواپیمایی کشور اخذ کرده است و مردم در این مورد باید خرید خود را از مراکز معتبر انجام دهند.

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت:مردم برای اطلاع از وضعیت بلیط‌های خارجی و راستی آزمایی می‌توانند با روابط عمومی شرکت‌های هواپیمایی، انجمن شرکت‌های هواپیمایی و بخش بازرگانی از طریق وب سایت شرکت‌های هواپیمایی تماس بگیرند.

 

بیشتر بخوانید: لزوم استفاده از ماسک در فرودگاه‌های کشور و داخل هواپیما

 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی سازمان هواپیمایی سازمان هواپیمایی کشوری سازمان هواپیمایی کشور سرگیری پرواز شرکت های هواپیمایی پرواز های خارجی پرواز های ایران آغاز کردند کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۴۶۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مزایده ۷ هزار چای تن خارجی بلاتکلیف

طبق اعلام سازمان اموال تملیکی استان تهران، اخیرا ۷ هزار تن چای خارجی در مزایده اموال منقول به فروش گذاشته شده است.

به گزارش اکوایران، امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت، حسین ایزدی مدیرکل جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی استان تهران درنشستی با رسانه‌ها از مزایده‌های اخیر این سازمان گفت. طبق اعلام او در مزایده اخیرا این سازمان که از ۳ اردیبهشت آغاز شده و تا ۱۱ اردیبهشت ادامه دارد؛ ۲۱۵ پارتی کالا عرضه شده که ۷ هزار تن آن چای است.

او افزود: این مقدار چای با همکاری سازمان استاندارد نمونه‌برداری و به تایید سازمان غذا و دارو رسید که این نمونه‌برداری در ۴۰ روز در هر شیفت با حضور ۳۰ نفر نیروی کار انجام شده است.

به گفته ایزدی، تولیدکنندگان و بازرگانان می‌توانند در این مزایده شرکت و چای را خریداری کنند. درضمن ۲ ماه به تولیدکنندگان با تایید وزارت جهاد کشاورزی اجازه داده می‌شود تا بعد از برنده شدن مبلغ را واریز کنند و برای آن ضمانت‌نامه بانکی گرفته می‌شود.

او با اشاره به اینکه پنج هزار تن چای دیگر نیز در مزایده بعدی به فروش گذاشته می‌شد؛ گفت: در مجموع ۳۵ هزار تن چای بود که ۱۷ هزار تن در استان تهران و بقیه در استان هرمزگان است که به سرعت بعد از مجوز‌های استاندارد و سازمان غذا و دارو تعیین تکلیف می‌شود. به نقل از خبرگزاری‌ها، ایزدی، نامی از برند تجاری این چای به‌خاطرداشتن پرونده قضایی نبرد.

مزایده ملک «سادات خوزستان»

در این نشست مدیرکل جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی استان تهران به مزایده املاک غیرمنقول نیز اشاره کرد و گفت: ارزش این دوره از مزایده املاک ۲ هزار و ۷۹۰ میلیارد تومان است که ۴۶ ملک معروف به «سادات خوزستان» واقع در تهران به نفع دولت مصادره شده است که به ارزش ۲۲۰ میلیارد تومان قیمت کارشناسی به مزایده گذاشته شده است.

او تاکید کرد: در این مزایده چندین ملک سنگین داریم که شامل ملک‌های ۱۸ تا سه هکتاری و آپارتمان‌های در استان تهران است که برای خریداران امکانات تشویقی قرار دادیم. تا ۲۰ درصد نقد و مابقی را تا ۲ سال پرداخت کنند.

به گفته ایزدی، مزایده اموال غیر منقول از ۲۸ فروردین شروع شده است و تا فردا (پنجشنبه ۶ اردیبهشت) ادامه دارد.

او گفت: ۴ هزار میلیارد تومان کل دو مزایده منقول و غیر منقول است. در این مزایده‌ها، بحث ماینر‌ها که سال‌ها بود، بلاتکلیف مانده بود به مزایده گذاشته شد. اکنون ۳ هزار و ۳۰۰ دستگاه ماینر به فروش رفته است. البته فقط دستگاه‌هایی که استاندارد تایید کرده به فروش می‌رود.

مدیرکل جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی استان تهران با اشاره به اینکه ۱۶ میلیارد تومان ارزش حراج خرده‌فروشی در سال گذشته بود، گفت: سامانه حراج خرده‌فروشی برای شفافیت در عرضه و دسترسی برای مصرف خانگی در خردادماه سال گذشته آغاز شد.

او افزود: به دنبال ارسال پستی کالا‌های فروخته شده هستیم تا هزینه‌ها برای مردم کاهش پیدا کند در همین راستا برنامه نرم‌افزاری آن تهیه شده است و منتظر همکاری ستاد الکترونیک دولت برای بارگذاری این سامانه هستیم.

دیگر خبرها

  • واکنش تند بیروت به فرود یک هواپیما با عبارت حک‌شده «تل‌آویو»
  • مزایده هفت هزار تن چای خارجی اموال تملیکی
  • تحولات خیره کننده حاصل از تلاقی فین تک با مدیریت درآمد شرکت های هواپیمایی
  • مزایده ۷ هزار چای تن خارجی بلاتکلیف
  • ◄ تـامـلی بر موضوع آزاد سـازی نرخ بلیت هواپیما باتوجه به تـجربه دیگر کشـورها
  • معرفی انواع خطوط هوایی و مسیرهای پروازی به ترکیه
  • اعطای گواهینامه فرودگاهی به فرودگاه بین المللی شیراز
  • اعطای گواهینامه فرودگاهی به فرودگاه بین المللی شیراز به عنوان نخستین فرودگاه
  • قیمت جت شخصی چند؟
  • خرید جت؛ جنجال بر سر یک قانون ۲۰ ساله!