Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

علی امام مدیرعامل شرکت مترو تهران درباره آغاز عملیات اجرایی خط 10 مترو تهران اظهار داشت: در سال‌هاى گذشته، مترو تهران فاقد طرح جامع مصوب بود در نتیجه آغاز ساخت خط جدید بدون وجود سند بالادستی، منجر به آسیب به  منابع شهر می‌شد.

اخبار اجتماعی-وی گفت: با تصویب طرح جامع حمل و نقل ریلى تهران در بهمن 98  توسط شوراى عالی ترافیک کشور، آغاز عملیات اجرایی خط جدید در دستور کار شرکت مترو تهران قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام با بیان این که تا زمان تصویب طرح جامع حمل و نقل ریلى تهران، شرکت مترو انجام مطالعات آغاز خطوط جدید را در دستور کار خود قرار داد است، خاطرنشان کرد: در نهایت به این نتیجه رسیدیم از میان 4 خط جدید8،9،10،11 و نیز 2 خط اکسپرس که در طرح جامع حمل و نقل ریلی به تصویب رسیده است؛ خط 10 از اولویت اجرایی بیشترى براى اجرا برخوردار است.

وی با اشاره به این که مجموع خطوط مصوب در طرح جامع تا سال 1420 باید ساخته و بهره برداری شود، دلیل در اولویت قرار دادن خط 10 براى ساخت را این گونه عنوان کرد: این خط در مجموع از 6 منطقه شهر تهران عبور می‌کند که در این میان منطقه ۵ و ۲۲ برخورداری کمتری از خطوط حمل و نقل ریلی درون شهری دارند. در نتیجه ساخت این خط به تکمیل پوشش شبکه ریلی در پایتخت کمک بسیار زیادی می‌کند.

مدیرعامل شرکت راه آهن شهری تهران و حومه ( مترو ) در ادامه عنوان کرد: همچنین با توجه به محدودیت منابع مالی شهرداری تهران و نیز دولت در سال جاری ساخت این خط با حضور و مشارکت سرمایه گذاران بخش خصوصی برای تامین برخی از هزینه اجرای آن امکان پذیر است.

امام در ادامه اظهار کرد: وجود مال‌ها و فروشگاه‌های بزرگ  در مسیر این خط و نیز فرصت‌های مناسب جهت احداث مجتمع‌های ایستگاهی باعث می‌شود مشارکت در ساخت خط 10 برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی دارای جذابیت باشد.
وی افزود: تا کنون سرمایه‌گذاران مختلفى برای مشارکت در ساخت این خط اعلام آمادگى کرده‌اند و جلسات متعددی نیز در همین زمینه برگزار شده است.

مدیرعامل شرکت مترو با بیان این که مقدمات اجرایى ساخت خط 10 و مطالعات آن رو به اتمام است، گفت: خوشبین هستیم در نیمه دوم سال جاری عملیات اجرایى ساخت خط 10 مترو تهران آغاز شود.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: مترو مترو علی امام مترو تهران شرکت مترو حمل و نقل ساخت خط 10 طرح جامع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۴۷۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری مزایده بناهای تاریخی استان مرکزی در نیمه نخست سال جاری

به گزارش خبرنگار مهر، محمود مرادی نراقی صبح پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: نراقی، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی گفت: با همکاری صندوق توسعه و احیا در حال طی مراحل قانونی و آماده‌سازی بسته مزایداتی بناهای استان مرکزی هستیم و امید است در نیمه اول سال جاری بناهای تاریخی استان را از طریق صندوق توسعه و احیا وارد مزایده کنیم.

وی افزود: کاروانسراهای مشهد میقان، ورده، کهک در دلیجان، خشکه رود در زرندیه، حمام تاریخی مامونیه، خانه تاریخی معتمدالایاله و آسیاب جفتی در آشتیان از بناهایی است که در حال آماده‌سازی و طی مراحل قانونی برای برگزاری مزایده و جذب مشارکت مردمی در مرمت و احیا است.

مرادی نراقی با بیان اینکه کاروانسرای دو دهک، موزه مفاخر، خانه حسن‌پور و عمارت امیر مفخم خمین به بخش خصوصی واگذار شده و هم اکنون در حال بهره‌برداری است، تصریح کرد: ۲ بنا هم که در سالیان گذشته به بخش خصوصی واگذار شده بود به علت عدم تحقق تعهدات از سوی سرمایه‌گذار به سرمایه‌گذار دیگری واگذار خواهیم کرد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی تصریح کرد: از گذشته بسیار دور، استان مرکزی در مسیر جاده ادویه و بعدها نیز در مسیر جاده ابریشم قرار داشته است و یکی از کریدورهای فعال تجارت در گذشته از غرب به شرق ایران از این استان عبور می‌کرد.

وی اضافه کرد: این امر باعث شده تا کاروانسراهای زیادی در این منطقه تأسیس شد.

حفاظت و احیای بناهای تاریخی، بزرگترین انتفاع دولت از واگذاری بناهاست

مرادی نراقی، حفاظت و احیای بنا را بزرگترین انتفاع دولت از واگذاری بناها به بخش خصوصی عنوان کرد و گفت: رویکرد صندوق توسعه و احیا در واگذاری بناها آگاهانه و کارشناسی شده است و این امر باعث تسهیل فرآیند جذب سرمایه‌گذار بخش خصوصی و مرمت و احیای بناهای تاریخی می‌شود.

وی تاکید کرد: در سالیان گذشته تنها به بناهایی توجه شد که ایده‌آل بوده و به بخش خصوصی واگذار شدند در حالی که اکنون توجه به بناهایی که به حال خود رها شده و شرایط مساعد ندارند، مورد توجه ویژه است.

مرادی نراقی گفت: باید دورنمایی از سرمایه‌گذاری روی بناهای تاریخی و مدت بازگشت سرمایه و همچنین سود حاصل از سرمایه‌گذاری در هر بنا به صورت منطقی و کارشناسی شده تخمین زده شود و برای سرمایه‌گذاران ترسیم شود چرا که این امر، رغبت بیشتری از سوی سرمایه‌گذاران برای مشارکت در مرمت و احیای بناها شاهد خواهیم بود.

کد خبر 6088358

دیگر خبرها

  • همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن های مترو
  • مسافران ایستگاه مترو میرزای شیرازی در پیچ و خم خروج از مترو + تصاویر
  • تحویل زمین به آبکاران به شرط آغاز ساخت پیش‌تصفیه
  • همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن‌های مترو
  • برگزاری مزایده بناهای تاریخی استان مرکزی در نیمه نخست سال جاری
  • مقصر ترافیک زجر آور و ضایع کننده عمر مردم تهران چه کسانی هستند
  • ایران خواستار اشتراک دانش، فناوری و حمایت مالی کشور‌ها در بهبود حوزه‌های آبخیزداری مناطق خشک و نیمه‌خشک
  • آغاز ساخت قطعه چهارم راه آهن خواف-هرات توسط شرکت روسی
  • سوغاتی چینی کی به تهران میرسه؟
  • آغاز به کار رسمی مرکز جامع سلامت معلم کلایه + فیلم