Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ،محسن شجاعی معاون امور اجتماعی اداره کل بهزیستی کردستان با بیان اینکه بیشتر این تماس‌ها پاسخگویی به سئوالات و ارجاع به مراکز درمانی و آموزش‌های اولیه بوده است اظهار داشت: در این مدت یک هزار و ۵۰۰ تماس در رابطه با مشکلات خانواده‌ها که بیشتر شامل اختلافات حاد خانوادگی، ناسازگاری فرزندان، کودک‌آزاری، همسرآزاری و موارد محدودی هم اقدام به خودکشی بوده نیز پاسخ داده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او یادآور شد: پایگاه‌های خدمات اجتماعی در مناطق حاشیه شهر‌ها دایر شده که چهار پایگاه در سنندج، ۲ پایگاه در مریوان، یک پایگاه در سقز دایر و کنترل و پایش آسیب‌های اجتماعی از اهداف مهم این پایگاه‌ها است که در این راستا کلاس‌های به منظور کاهش این آسیب‌ها بیشتر برای زنان و دختران برگزار می‌شود.

شجاعی با اشاره به اینکه در بیشتر موارد اعضای خانواده، همسایه‌ها یا فامیل برای موارد کودک آزاری با ۱۲۳ تماس می‌گیرند اظهار داشت: مداخلات موثری بویژه در رابطه با کودک‌آزاری داشته‌ایم و در این راستا نیز علاوه بر خدمات غیر حضوری برخی خدمات حضوری نیز به آسیب دیدگان ارایه می‌شود.

او تاکید کرد: در این تماس‌ها خودرو‌های امدادی اورژانس اجتماعی پس از مراجعه به محل اگر شرایط برای حل و فصل مناسب نباشد و موضوعی جدی رخ داده باشد با مکاتبه با دادگستری در مواردی کودکان را از خانواده خارج برای نگهداری به مراکز بهزیستی منتقل می‌کنند.

معاون امور اجتماعی اداره کل بهزیستی کردستان یادآور شد: مراکز شبانه‌روزی با عنوان خانه‌های کودکان و نوجوانان محل نگهداری کودکان بی سرپرست و بد سرپرست بوده که شامل ۱۳ مرکز نگهداری کودکان و نوجوانان است که ۱۰ مرکز در سنندج، ۲ مرکز در سقز و یک مرکز در قروه می‌شود که حدود ۱۵۰ کودک از نوزادی تا ۱۸ سالگی در این مراکز نگهداری می‌شوند.

شجاعی گفت: امکان واگذاری کودکان و نوجوانان تا سن ۱۵ سالگی به عنوان فرزندخواندگی وجود دارد که با مجوز قضایی این واگذاری انجام می‌شود.

شجاعی با بیان اینکه دختران تا زمانی که ازدواج کنند یا شغلی پیدا کنند در مرکز می‌مانند اضافه کرد: پسران هم تا بعد از سربازی در این مراکز حضور دارند و بعد از آن هم هزینه‌هایی به عنوان ترخیص و ایجاد شغل به آن‌ها داده می‌شود.

معاون امور اجتماعی اداره کل بهزیستی کردستان تاکید کرد: بعد از ترخیص نیز این کودکان و نوجوانان رها نمی‌شوند و از شرایط آن‌ها مطلع هستیم و مددکاران با آن‌ها در ارتباط هستند.

او اظهار داشت: ۱۴۰ نفر در حوزه اورژانس اجتماعی در ۹ شهرستان استان کردستان فعالیت می‌کنند که شامل روانشناس و مددکار و علوم تربیتی است.

شجاعی افزود: در شهر‌های سنندج ۲ خودرو، در مریوان، کامیاران، قروه و سقز هم هر کدام یک خودروی اورژانس اجتماعی وجود دارد که به صورت مرتب به گشت در شهر می‌پردازند و در موارد خاص که نیاز به حضور در محل وجود دارد با تماس به محل مراجعه می‌کنند.

منبع:ایرنا

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مراکز درمانی اورژانس اجتماعی ویروس کرونا کودکان و نوجوانان اورژانس اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۴۸۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واژگونی پراید در جاده نیشابور -سبزوار/ 5 نفر مصدوم شدند

به گزارش صدای ایران،از ایرنا،سید حمید حسینی روز شنبه افزود: این حادثه حوالی ساعت هشت و ۳۰ دقیقه امروز رخ داد که برای امدادرسانی به مصدومان آمبولانس پایگاه اورژانس راسخی نیشابور و آمبولانس پایگاه اورژانس زعفرانیه سبزوار به صحنه حادثه اعزام شدند.

وی ادامه داد: پس از حضور کارشناسان فوریت‌های پزشکی در صحنه حادثه و در تریاژ اولیه، تعداد مصدومان این حادثه پنج نفر ارزیابی شد که اقدامات پیش بیمارستانی برای تمامی مصدومان این حادثه انجام شد.

رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی نیشابور بیان کرد: ۲ مصدوم این حادثه در محل به صورت سرپایی درمان و سه مصدوم دیگر توسط آمبولانس پایگاه راسخی از اورژانس نیشابور و آمبولانس پایگاه زعفرانیه از اورژانس سبزوار به مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی شهید بهشتی سبزوار منتقل شدند.

مرکز اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور با ۳۳ پایگاه عملیاتی شامل ۱۱ پایگاه شهری، ۱۸ پایگاه جاده‌ای و یک پایگاه امداد هوایی، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس، چهار پایگاه موتورلانس چهار شهرستان «نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه» را زیر پوشش دارد و به صورت شبانه‌روزی و رایگان به این جمعیت خدمات ارائه می‌دهد.

دیگر خبرها

  • بهزیستی پیگیر تنبیه در مرکز نگهداری از کودکان بی‌سرپرست کرج است
  • واژگونی مینی بوس در جاده کاشمر ۹ مصدوم بر جا گذاشت
  • چهارمین پایگاه موتورلانس آذربایجان غربی در مهاباد افتتاح شد
  • افتتاح چهارمین پایگاه موتورلانس آذربایجان‌غربی در مهاباد
  • پایگاه اورژانس ۱۱۵ بانوان در کردستان
  • پراید چپ کرد (+ عکس)
  • ثبت ۲۶ هزار و ۵۷۸ ماموریت توسط اورژانس تهران در هفته گذشته
  • برقراری ۶۴ هزار تماس با اورژانس تهران در هفته گذشته/ انجام ۴۲۴۲ تماس مزاحمت آمیز
  • سنجش ۲۴هزار نوآموز در کردستان
  • واژگونی پراید در جاده نیشابور -سبزوار/ 5 نفر مصدوم شدند