Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@14:26:09 GMT

استخراج توده 5 کیلویی از بدن بیمار 60 ساله در مشهد

تاریخ انتشار: ۱۷ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۴۸۱۶۹

استخراج توده 5 کیلویی از بدن بیمار 60 ساله در مشهد

ایسنا/خراسان رضوی توده 5 کیلویی همانژیوم کبدی در اتاق عمل بیمارستان رضوی از بدن بیمار 60 ساله استخراج شد.

محمدناصر توتونی، فلوشیپ جراحی پیوند کبد و جراح این بیمار در خصوص این توده عنوان کرد: این مرد 60 ساله با علائم درد شکمی و تورم بر اثر ایجاد توده شکمی در حالی مراجعه کرد که این توده به صورت فیزیکی از روی پوست قابل مشاهده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: منشأ این توده کبد تشخیص داده شده بود و به نظر می‌رسد که این توده با نام علمی همانژیوم خوش‌خیم بوده است. این فرد حدود یک سال پیگیر فرایند درمان و انجام جراحی خود بوده و به دلیل خطر بالای این جراحی ناشی از امکان خونریزی فراوان، مراکز و پزشکانی که به آن‌ها مراجعه‌ می‌کردند، انجام آن را نمی‌پذیرفتند و اکنون این بیمار با موفقیت جراحی شده و پس از استخراج توده و ارسال به آزمایشگاه برای انجام تست‌های پاتولوژیک، در بخش مراقبت‌های ویژه به سر می‌برد.

توتونی اظهار کرد: در واقع، با تشخیصی که بر اساس آزمایش‌ها و تصویربرداری‌های پیش از جراحی برای این بیمار داده شد، همانژیوم خوش‌خیم بوده و بروز آن بیشتر زمینه مادرزادی دارد ولی توصیه ما به عموم جامعه این است که حتما در صورت بروز علائم غیرعادی در بدن‌شان زودتر مراجعه کرده و فرایند درمان را پیگیری کنند چراکه هرچه سن بیمار بالاتر رود امکان بدخیم شدن توده‌هایی که تشکیل می‌شوند، وجود دارد و در این صورت، جراحی آن‌ها غیرممکن یا سخت می‌شود.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان رضوی، وی با اشاره به اینکه تشکیل توده‌های کبدی در سنین جوانی هم ممکن است، بیان کرد: باید دقت داشت که تشکیل توده‌های این‌چنینی به بیماری کبد چرب مرتبط نبوده و می‌توان علل دیگری برای آن متصور بود.

 توتونی در خصوص انتخاب اتاق عمل‌های بیمارستان رضوی برای انجام این عمل گفت: برای جراحی این توده احتمال می‌دادیم که لازم باشد بخشی از کبد را جدا کنیم، برای این کار وجود دستگاه CUSA موجود در اتاق عمل این بیمارستان بسیار کمک‌کننده بوده و هم‌چنین سایر جهات مانند پاک و ایمن بودن این اتاق‌های عمل در شرایط کنونی مد نظر بوده که توانستیم با کمک همکاران این بخش، این توده به ابعاد 26*18 سانتی‌متری را با موفقیت از بدن این بیمار خارج کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۴۸۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت بیش از ۲۰ هزار حیوان گزیدگی در خراسان رضوی

رئیس گروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به گزارش ۳۷۱ هزار مورد حیوان گزیدگی کشور در سال گذشته گفت: در این مدت ۲۰ هزار و ۵۶۹ مورد حیوان گزیدگی در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد ثبت شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، به نقل از پایگاه خبری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، زهرا نهبندانی گفت: 80 درصد این حیوان گزیدگی‌ها توسط سگها اتفاق افتاده و 15درصد این گزش‌ها معادل 2145 مورد حیوان گزیدگی توسط سگهای ولگرد در دانشگاه علوم پزشکی مشهد رخ داده که 1063 مورد آن در شهر مشهد بوده است.

وی با اشاره به اینکه گزش توسط سگ‌های ولگرد بیشتر در حاشیه شهر و روستاها و شهرک‌های اطراف مشهد اتفاق افتاده است، تصریح کرد: 50 درصد گزش توسط سگ‌های ولگرد در افراد زیر 15 سال گزارش شده است.

 نهبندانی با اشاره به اینکه در سال گذشته در جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد، موردی از مرگ هاری انسانی نداشته‌ایم، خاطرنشان کرد: تعداد موارد حیوان گزیدگی در سال 1402 نسبت به سال 1401 حدود 4500 مورد افزایش داشت، اما تعداد گزش با سگ‌های ولگرد تغییر نکرده است.

رئیس گروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه تاکید کرد: مهمترین اقدام در هنگام رویارویی با سگ‌های ولگرد سعی در دوری و عدم مزاحمت برای آنها است و لازم است با سامانه 137تماس گرفته و حضور سگ‌های ولگرد گزارش شود.

وی افزود: در صورت بروز حیوان گزیدگی برای اقدامات درمانی و پیشگیری از ابتلا به هاری لازم است افراد هر چه سریع‌تر  به نزدیکترین مرکز بهداشت مراجعه کنند.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • کبد جوان ۲۲ ساله کرمانی به یک بیمار در شیراز زندگی بخشید
  • اهدای عضو جوان ۲۲ ساله کرمانی
  • ضبط مناظرات دو نامزد راه یافته به مرحله دوم انتخابات مجلس در مشهد
  • ۲۵ میلیمتر باران در مشهد بارید
  • کمک فوری/ حال این دو مادر بیمار خوب نیست
  • کاشت الکترود در مغز یک زن برای درمان سندروم لی + فیلم
  • ثبت بیش از ۲۰ هزار حیوان گزیدگی در خراسان رضوی
  • سه بیمار شیرازی با اهدای عضو دختر ۱۸ ساله تربت جامی جان دوباره گرفتند
  • خانم مبتلا به «سندرم لی» برای نخستین بار در کشور جراحی شد
  • نجات جان بیمار ۷۰ ساله در چهارمحال و بختیاری