Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری گیلان گفت : باید از شرایط ایجاد شده با توجه به تغییراتی اساسی که در بازارهای بین المللی بر اثر کرونا ایجاد شده است با حضور به موقع استفاده کنیم.

به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان ؛ دکتر یونس رنجکش در کارگاه آموزشی و توجیهی مدیریت صادرات که با حضور فعالان اقتصادی و اساتید دانشگاه برگزار شد ، اظهار کرد: یکی از مهمترین بازارها مربوط به حاشیه دریای کاسپین و کشورهای عضو اتحادیه اوراسیا و روسیه است که در این شرایط می‌تواند جذابیت‌های بسیاری برای تولیدات ایران و صادرکنندگان داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود : با توجه به نیازهای موجود در این منطقه و شرایطی که در دوران کرونا و محدودیت‌های ایجاد شده وجود دارد هر کشوری بتواند این نیازها را برطرف کند موجب برقراری روابط جدید در داد و ستد خواهد شد.

به گفته وی، ایران در این شرایط به دلیل برخورداری از مزیت‌های بسیار قادر خواهد بود با تدوین استراتژی مشخص و صادرات محور ضمن حمایت از تولیدات داخلی موجب رونق صادرات و رقم زدن موقعیت‌های بهتر در این بازار شود.

وی افزود : استان گیلان با توجه به موقعیت جغرافیایی آن از دیرباز دروازه تجارت و صادرات کالاهای ایرانی به کشورهای حاشیه کاسپین بوده است که این مزیت برای توسعه روابط تجاری در شرایط امروز می‌تواند موجب تقویت و نقش‌آفرینی بیشتر شود.

رنجکش ادامه داد : باید با حضور در نمایشگاه‌ها و برقراری روابط توسط هیات‌های بازرگانی در کشورهای عضو اوراسیا و همچنین بازارهای منطقه حاشیه دریای کاسپین در کنار بازاریابی‌های مناسب نسبت به شناخت بهتر از بازارهای نیاز از این فرصت در شرایط امروز برای تقویت داد و ستد با کشورهای استفاده کنیم.

وی گفت : شاید برخی تصور کنند که در شرایطی که دنیا با چالش بیماری ویروس کرونا روبرو است و روابط اقتصادی کشورها با مشکل روبرو و هزینه‌ها نیز افزایش یافته است چگونه می‌توان موفق شد که رمز این موفقیت در کسب موقعیت‌های جدید با خلاقیت و نواری در بازارها و جایگزین شدن به جای رقبا در این بازارها است.

وی افزود : نیازهای جدیدی اکنون در بازارها احساس می‌شود و اگر بازرگانان و تجار کشور بویژه استان گیلان به دلیل شرایط مطلوب که از نظر سوابق و شرایط جغرافیایی دارند نتوانند این بازارها را به دست اورند شاید در اینده  موقعیت‌های نسبی امروز را هم از دست بدهند چون رقبای تجاری کشورهای دیگر بیکار ننشسته اند.

وی اظهار داشت : انچه که اکنون از طریق ایران به این کشورها صادر می‌شود حجم مبادلات با توجه به مزیت‌ها و فرصت‌هایی که در اختیار داریم بسیار ناچیز است که باید فکری اساسی در بهره‌مندی از بازارهای منطقه انجام شود.

مدیر کل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری گیلان یادآور شد : سال گذشته با توجه به هدف گذاری‌هایی که در زمینه صادرات از گیلان به بازارهای منطقه انجام شده بود بیش از ۵۰۰میلیون دلار تحقق یافت که امسال نیز این هدف گذاری به ۶۰۰میلیون دلار پیش‌بینی شده است که ظرفیت تحقق آن بیش از این میزان است و باید بتوانیم از شرایط بهتر بهره ببریم.

وی آموزش صادرکنندگان و آشنایی بهتر با بازارهای منطقه، رفع موانع صادرات و تسهیلاتی در سیاست‌های حمایتی دولت و برنامه ریزی‌های بلند مدت و داشتن استراتژی صادرات محور در کنار همکاری‌های دستگاه‌های اجرایی و پشتیبان در حوزه تولید و صادرات و پر رنگ‌تر بودن نقش اتاق بازرگانی را از مهمترین اقدامات در زمینه سیاست‌های استان گیلان در این زمینه عنوان کرد.

در این کارگاه آموزشی اساتید و کارشناسان شرکت کننده در خصوص راهکارهای صادرات، چگونگی حضور در بازارهای منطقه، نقش نمایشگاه‌ها در بر قراری روابط تجاری و همچنین شرایط جدید تجارت و صادرات و نقش‌آفرینی کشورها و بازیگران جدید در این عرصه سخنانی ارایه کردند.

 کارگاه آموزشی و ترویجی مدیریت صادرات از سوی اداره کل جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری گیلان و با مشارکت و همکاری اتاق بازرگانی گیلان برگزار شد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بازارهای منطقه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۴۸۴۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید صفری بر توسعه صادرات در جهت جهش تولید

معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه در دومین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی در سال جاری توسعه صادرات را از راهبردهای مهم درجهت رونق و جهش تولید دانست و در  ادامه اجرایی سازی برخی از اقدامات و طرح‌ها را تبیین کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم، دومین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی در سال جاری به میزبانی وزارت امور خارجه و ریاست مهدی صفری، معاون اقتصادی وزیر امور خارجه با دستور کار "راهکارهای عملیاتی تحقق شعار سال (جهش تولید با مشارکت مردم) با بهره گیری از ظرفیت‌های روابط اقتصادی خارجی " و با حضور نمایندگان دستگاه‌های اجرایی و نهادهای ذی ربط برگزار شد.

معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه در ابتدای این نشست با اشاره به نامگذاری سال 1403 به نام "جهش تولید با مشارکت مردم" از سوی مقام معظم رهبری، رشد تولید را از مهم ترین اولویت‌های رهبر معظم انقلاب در نام‌گذاری سال‌های اخیر دانست.

صفری توسعه صادرات را از راهبردهای مهم درجهت رونق و جهش تولید دانست و در  ادامه اجرایی سازی برخی از اقدامات، طرح‌ها و برنامه‌های ضروری از سوی نهادهای مختلف ذیربط  در جهت دستیابی به  این مهم را تبیین کرد.

در ادامه نمایندگان  اتاق بازرگانی ایران، صندوق توسعه ملی، سازمان توسعه تجارت، سازمان شیلات، انجمن صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی و مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری برخی از برنامه‌ها و اهداف تعیین شده نهادهای متبوع خود در حوزه بهره گیری از ظرفیت‌های روابط اقتصادی خارجی درجهت تحقق شعار سال را ارائه کردند.

در این نشست بر رفع موانع تجاری، متنوع سازی شرکای تجاری، تقویت صادرات محصولات دانش بنیان، استفاده از ظرفیت موافقت‌نامه‌ها و پیمان‌های بین المللی، توسعه صدور خدمات فنی و مهندسی، تسهیل قوانین، استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان، بهره‌گیری از ظرفیت نمایشگاه‌های بین‌المللی و ... به عنوان برخی از برنامه‌ها در راستای تحقق شعار سال تاکید شد.

در پایان مهدی صفری بر لزوم اهتمام  وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی درجهت اجرایی سازی برنامه‌های آن دستگاه‌ها در حوزه روابط اقتصادی خارجی بمنظور تحقق شعار سال تاکید کرد.

کنعانی: ایران به اقدام متجاوزانه پاسخ قوی‌تر می‌دهدنخست وزیر گرجستان: به دنبال توسعه روابط با ایران هستیم

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «طوفان الاقصی» توطئه عادی سازی روابط با اسراییل را شکست داد
  • سبد محصولاتی ارائه شده در «ایران‌هلث» منجر به تعاملات اقتصادی می‌شود
  • صادرات مرغ با هدف تعادل بازار و ایجاد درآمد ارزی
  • حضور ایران در بریکس تاکنون مثمرثمر بوده است
  • وحیدی: سفر رئیس‌جمهور به کشورهای همسایه و منطقه فرصت سرمایه‌گذاری فراهم می‌کند
  • آمریکا: عادی‌سازی روابط مشروط به تغییر رفتار طالبان است
  • موانع پیش‌روی صادرات خراسان رضوی باید برطرف شود
  • اهمیت ورود به بازارهای بین المللی برای تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی
  • آفریقا سرزمین فرصت‌ها برای شرکت‌های یزدی
  • تاکید صفری بر توسعه صادرات در جهت جهش تولید