Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-26@15:02:54 GMT

اجرای ورژن جدید نظام مالیاتی کشور از مهر

تاریخ انتشار: ۱۷ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۴۸۷۱۵

اجرای ورژن جدید نظام مالیاتی کشور از مهر

خبرگزاری تسنیم: امیدعلی پارسا، رئیس کل سازمان امور مالیاتی در برنامه تیتر امشب، بر لزوم اخذ مالیات همراه با رعایت اصول و حمایت از کسب و کار‌ها تاکید کرد و گفت: ما معتقدیم که باید تولید و سودی وجود داشته باشد، که امکان اخذ مالیات نیز فراهم شود.

پارسا با اشاره به توصیه حضرت امیر (ع) به مالک اشتر، تصریح کرد: حضرت علی (ع) به مالک توصیه می‌کنند که باید تولید و کسب و کار در جامعه اسلامی همواره رونق داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کل سازمان امور مالیاتی مهلت دادن به تولیدکنندگان برای پرداخت مالیات و نیز از سر گرفتن بخشودگی‌های جرایم مالیاتی از خرداد امسال تا پایان سال را از جمله عمده‌ترین برنامه‌های حمایت از تولیدکنندگان دانست.

جایزه ماهانه ۱.۵ درصدی برای خوش حسابان مالیاتی

پارسا اضافه کرد: طبق مصوبه سران قوا اگر کسی به موقع اصل بدهی مالیاتی خود را پرداخت کند ماهیانه یک و نیم درصد جایزه خوش حسابی دریافت میکند.

وی افزود: همچنین شرکت‌هایی که برای نخستین بار وارد بورش شوند، ما متعرض سوابق مالیاتی گذشته آن‌ها نمی‌شویم و به اصطلاح کنتور از حالا روشن می‌شود.

رئیس سازمان مالیاتی گفت: سیستم گذر از مالیات سنتی به هوشمند به خوبی اتفاق افتاده، اما وقتی اطلاعات و داده نباشد نمی‌توان از این ظرفیت استفاده مناسب شود. ندادن اطلاعات و دیتا بازی کردن در زمین دشمن است.

قطع بودجه دستگاه‌های که با سازمان مالیاتی همکاری نمیکنند

پارسا تاکید کرد: مدیر دستگاهی که اطلاعات لازم را به سازمان مالیاتی نداده است مسئولیت تضامنی دارد. وقتی به سطح مدیرکل و اجرایی می‌رسد مشکل وجود دارد تا دو هفته دیگر نام دستگاه‌هایی که همکاری نمی‌کنند را می‌گویم.

او با اشاره به جرائم این دستگاه‌ها افزود: بودجه آن‌ها معلق می‌شود و این دستگاه‌ها از سوی دادستانی به قوه قضاییه معرفی می‌شوند. با این روال اداری حداکثر تا دو هفته دستگاه‌ها همکاری می‌کنند و در غیر این صورت نام دستگاه‌ها را اعلام می‌کنم.

نظام مالیاتی کشور عادلانه نیست

در بخش دیگری از تیتر امشب، محمدهادی سبحانیان، معاون مرکز پژوهش‌های مجلس با بیان اینکه نظام مالیاتی کشور عادلانه نیست، اظهار داشت: در کشور‌های سرمایه داری، میزان مالیات به نسبت درآمد‌ها افزایش می‌یابد، اما در نظام مالیاتی ما چنین نیست.

وی افزود: یکی از دلایل این امر این است که ما در نظام مالیاتی خود دستگاه سیاستگذار نداریم و دستگاه موجود و متولی، صرفا مجری است و منفعلانه عمل می‌کند.

سبحانیان با بیان اینکه سهم درآمد‌های مالیاتی تفاوتی نسبت به سال‌های گذشته نکرده است، اظهار داشت: یکی دیگر از دلایل ناعادلانه بودن نظام مالیاتی ما، اجرا نشدن طرح جامع مالیاتی است.

وی گفت: با گذشت حدود ۱۶ سال این طرح اجرا نشده است.

سبحانیان با اشاره به یکی دیگر از مقائص نظام مالیاتی کشور، تصریح کرد: متاسفانه باوجود اینکه تاکید فراوانی روی عادلانه بودن نظام مالیاتی وجود دارد، اما نه دستگاه‌های دولتی و حاکمیتی اطلاعات لازم را به سازمان امور مالیاتی داده اند و نه سازمان امور مالیاتی توان استفاده از اطلاعات موجود را دارد.

در انتهای این نشست پارسا با بیان اینکه وزارت اقتصاد و معاونت اقتصادی این وزارت خانه متولیان اصلی سیاست گذاری در نظام مالیاتی هستند، گفت: طراحی پایانه‌های فروشگاهی (صندوق مکانیزه فروش) انجام شده است و امیدواریم بتوانیم هر چه زودتر آن را اجرایی کنیم»

پارسا تاکید کرد: مهرماه امسال شاهد اجرای ورژن جدید نظام مالیاتی کشور خواهیم بود؛ فرایند‌های مالیاتی الکترونیکی خواهد شد

به گفته پارسا، مالیات باشگاه‌های ورزشی به موقع وصول می‌شود و مطابق قرارداد‌ها خود ورزشکار مکلف به پرداخت مالیات است و نه باشگاه ورزشی.

منبع: فردا

کلیدواژه: نظام مالیاتی کشور سازمان مالیاتی سازمان امور مالیاتی نظام مالیاتی کشور دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۴۸۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۶ هزار میلیارد ریال اعتبار مالیات بر ارزش افزوده در زنجان هزینه شد

فیروز شکوری مدیرکل امور مالیاتی استان زنجان گفت: سال گذشته بیش از ۱۷ هزار میلیارد ریال از محل اعتبارات مالیات بر ارزش افزوده به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و روستاهای فاقد دهیاری استان واریز شد.

وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۱ نیز ۱۶ هزار میلیارد ریال از سوی امور مالیاتی به شهرداری ها و دهیاری های استان پرداخت و چهار هزار میلیارد ریال نیز بابت یک درصد بهداشت به خزانه واریز شد.

مدیرکل امور مالیاتی استان زنجان درآمد مالیاتی را منبعی پایدار و سالم برای تامین هزینه ها عنوان کرد و افزود: علاوه بر این موارد، مالیات، کارکرد تنظیم‌گری در بازار را نیز دارد.

شکوری با بیان اینکه یکی از سیاست های دولت سیزدهم تمرکز جدی بر مالیات است،‌گفت: در این راستا تلاش دولت ایجاد یک نظام مالیاتی موفق و عادلانه است تا این مهم در رفاه عمومی و عمران و آبادانی کشور تاثیرگذار باشد.

مدیرکل امور مالیاتی استان زنجان به لزوم نهادینه کردن فرهنگ مالیاتی تاکید کرد و افزود: وقتی پرداخت مالیات در جامعه نهادینه شود، پاسخگویی نهادهای اجرایی نیز در خصوص هزینه کرد منابع افزایش می یابد.

شکوری اظهار کرد: هزینه کرد مالیات در عمران و آبادانی شهرها و روستاها موجب فرهنگ سازی و تشویق و ترغیب مردم به پرداخت به موقع مالیات می شود.

وی گفت: بیش از ۹۵ درصد از درآمدهای استان از طریق مالیات تامین می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان زنجان

دیگر خبرها

  • لایحه جدید مالیاتی دولت به نفع تولید و در جهت جذب سرمایه در بخش مولد است؟
  • تمدید ارسال اظهارنامه مالیات ارزش افزوده تا ۱۲ اردیبهشت
  • مشکلات مالیاتی شرکت‌های حمل و نقل بین المللی آذربایجان‌شرقی
  • تامین ۹۸ درصد درآمدهای استان سمنان از درآمدهای مالیاتی
  • روش جدید پرداخت مالیات بر ارث از سپرده متوفیان نزد بانک‌ها
  • پرداخت مالیات بر ارث، الکترونیکی شد
  • وصول ۱۱۰ هزار میلیارد تومان مالیات از ابربدهکاران
  • همایش حدنگاری برای تسهیل اجرای کاداستر برگزار شد
  • ۳۶ هزار میلیارد ریال اعتبار مالیات بر ارزش افزوده در زنجان هزینه شد
  • پیش بینی رشد ۴۴ درصدی درآمد‌های مالیاتی