Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز جزئیاتی از اهداف و محورهای تفاهم‌نامه مشترک توسعه همکاری‌های علمی، آموزشی، پژوهشی و فرهنگی این دانشگاه با بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی را تشریح کرد.

حبیب‌الله آخوندی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در تبریز از اجرایی‌شدن تفاهم‌نامه مشترک توسعه همکاری‌های علمی، آموزشی، پژوهشی و فرهنگی دانشگاه  آزاد اسلامی واحد تبریز با بنیاد شهید و امور ایثارگران استان آذربایجان شرقی با هدف حمایت از دانشجویان شاهد و ایثارگر این استان خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در تشریح  موضوع تفاهم‌نامه دانشگاه با بنیاد شهید گفت: «این تفاهم‌نامه که در واقع ایجاد بستری برای مشارکت و بهره‌گیری از توانایی‌های بنیاد شهید و دانشگاه بوده و برای توانمندسازی علمی، آموزشی، پژوهشی و فرهنگی دانشجویان جامعه هدف صورت می‌پذیرد، مورد توافق دو طرف قرار گرفته و در آن بر گسترش تعاملات و همکاری‌های بیش‌ازپیش طرفین درباره حل مشکلات و مسائل و ارتقای سطح علمی دانشجویان  با رعایت چارچوب‌ها و دستورالعمل‌های موجود در دانشگاه آزاد اسلامی و بنیاد شهید و امور ایثارگران تأکید شده است.»

مدیر امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز از این تفاهم‌نامه به‌عنوان مکمل تسهیلات موجود یاد کرده و افزود: «طرفین با اجرای این تفاهم‌نامه از ظرفیت‌های موجود در بنیاد شهید استان و دانشگاه آزاد اسلامی برای حل مشکلات دانشجویان شاهد و ایثارگر و در راستای استفاده بهینه از امکانات و سرمایه‌های مادی و معنوی موجود، بهره برده و در کمک به ساماندهی و توسعه همکاری‌های علمی، پژوهشی و فرهنگی مربوط به جامعه ایثارگری و ارتقای نقش آنان در عرصه تولید علم و فرهنگ با تأثیرگذاری بیشتر در جامعه برای ترویج فرهنگ ایثار و مقاومت و شهادت، نقش‌آفرینی می‌کنند.»

آخوندی با بیان اینکه در این تفاهم‌نامه به موضوعاتی مانند تلاش برای غنی‌سازی منابع درسی و تجهیز کتابخانه‌های دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی با محور شهادت، ایثار، مقاومت، تولید کتب الکترونیکی و ... پرداخته شده است، اضافه کرد: «استفاده از اسناد و مدارک موجود و میراث ارزشمند شهدای والامقام، جانبازان و آزادگان سرافراز در بنیاد شهید و امور ایثارگران استان می‌تواند در مانایی و تأثیرگذاری حماسه‌های بی‌نظیر دوران هشت سال دفاع مقدس نقش بسزایی ایفا کند.»

وی گفتمان مقاومت، شهادت و ایثار، نقد محتوایی کتب دانشگاهی، حمایت و پرورش دانشجویان شاهد و ایثارگر متعهد و متخصص اهل‌قلم با نگاه به موضوع حفظ یاد و نام شهیدان در جامعه اسلامی را بخشی از اهداف این تفاهم‌نامه برشمرد و عنوان کرد: «این تفاهم‌نامه اکنون به‌صورت پیش‌نویس آماده و در دست مطالعه برای رفع ایرادهای احتمالی است که در اختیار طرفین قرار داده شده تا پس از لحاظ کردن آیین‌نامه‌ها و بخشنامه‌های موجود و کسب مجوزهای لازم از مراجع ذی‌صلاح، نهایی شده و به‌صورت رسمی بین دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی و بنیاد شهید و امور ایثارگران استان امضا و اجرایی شود.»

انتهای پیام/4121/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: تفاهم نامه بنیاد شهید و امور ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی تبریز بنیاد شهید آذربایجان شرقی بنیاد شهید و امور ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی پژوهشی و فرهنگی آذربایجان شرقی تفاهم نامه آزاد اسلامی بنیاد شهید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۴۸۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهدا سرمایه اصلی نظام هستند

حسن نورانی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خوزستان، ضمن تقدیر از حمله موشکی سپاه در پاسخ به اسرائیل، گفت: خانواده‌های شهدا و ایثارگران این اقدام مقتدرانه سپاه را ارج می‌نهند و پاسخی به انتقام خون شهدا می‌دانند.

مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران خوزستان، همچنین با اشاره به برگزاری کنگره ملی ۲۴ هزار شهید خوزستان در اسفند سال گذشته، افزود: سپاه در برگزاری این کنگره تلاش بسیاری کرد که جای تقدیر دارد.

او همچنین گزارشی از اقدامات بنیاد شهید خوزستان در برگزاری این کنگره ارائه داد و تصریح کرد: ارائه ۵ هزار سند دیجیتال فرهنگی در رابطه با شهدا جهت مستندسازی، برگزاری نمایشگاه هنر‌های تجسمی، کنگره غریب اسارت، رونمایی از نرم افزار‌های چند رسانه ای، چاپ کتاب، دیدار با خانواده شهدا، تعیین تکلیف ۲ هزار پرونده‌های ماده ۸۷ ایثارگری و... از جمله این اقدامات است.

سردار حسن شاهوارپور، فرمانده سپاه ولی‌عصر (عج) خوزستان گفت: هر کجا بخواهیم از خدمات و حرکت‌های انقلاب و نظام سخن بگوئیم باید با تابلو شهدا باشد و جز آن بهانه دیگری نداریم که به آن ببالیم.

او با بیان اینکه نگاه به شهدا در فرمایشات و منویات مقام معظم رهبری نیز وجود دارد، ادامه داد: باعث و بانی عملیات وعده صادق شهدا بودند و به برکت خون شهدا یک کار و قدرت سازی درون ساز انجام دادیم به طوری که امروز با قدرت اول دنیا در دفاع هوایی جنگیدیم و مردم هم با حمایت‌های خود از این قدرت سازی پشتیبانی کردند.

وی با اشاره به اینکه در همه امور باید از شهدا تاسی کنیم، ادامه داد: هر کجا به نام و یاد شهدا تاسی کردیم موفق بودیم؛ امروز می‌بینیم که شهدای مدافع حرم چقدر موج ایجاد کرده و جامعه را زنده و پویا کردند.

سردار شاهوارپور، به کنگره ملی ۲۴ هزار شهید خوزستان اشاره کرد و با تقدیر از فعالیت‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران خوزستان در این رویداد ملی، گفت: این کنگره کار سنگینی بود که به کمک همه ارگان‌ها و سازمان‌ها به سرانجام رسید و توانستم قدمی در بزرگداشت یاد و نام شهدا و ایثارگری و جانفشانی آنها برداریم.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • شهدا سرمایه اصلی نظام هستند
  • تامین زمین ویلایی در روستاها برای متقاضیان نهضت ملی مسکن شهرها 
  • غفلت از سرکشی به خانواده‌های شهدا پذیرفتنی نیست
  • انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه مراغه و گرجستان
  • دیدار مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران با فرزند شهید مبارزی
  • امضای تفاهم‌نامه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد و دادگستری شاهرود
  • پیگیری مشکلات جامعه هدف بنیاد شهید و امور ایثارگران
  • تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه زابل و فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان منعقد شد
  • روز پرکار دانشگاه آزاد کرمانشاه با امضای ۲ تفاهم‌نامه همکاری
  • تشکیل کنسرسیوم مراکز علمی و پژوهشی در حوزه محیط‌زیست آذر بایجان غربی