Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- علاوه بر اصل «غافلگیری» که مهم‌ترین اصل مورد توجه در ایجاد شهر‌های زیرزمینی در حوزه دفاعی است، نکته مهم در به‌کارگیری صحیح از این شهر‌های موشکی اعم از شهر‌های زیرزمینی نیروی هوافضا و نیروی دریایی سپاه، آماده به شلیک بودن سامانه‌های موشکی در آنهاست. تاریخ انتشار: 10:20 - 17 تير 1399 - کد خبر: ۶۳۵۰۴۸

خبرگزاری میزان - سردار دریادار «علیرضا تنگسیری» که از ۱ شهریور ۱۳۹۷ مسئولیت فرماندهی نیروی دریایی سپاه را بر عهده گرفته است، چند روز پیش در مصاحبه‌ای از وجود شهر‌های زیرزمینی شناوری و موشکی ساحل به دریا در جنوب کشورمان خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: ما شهر‌های زیرزمینی شناوری و موشکی ساحل به دریا داریم. شهر‌های شناوری موشک‌انداز داریم و هر زمانی که بزرگواران ما صلاح بدانند، آن را به نمایش خواهیم گذاشت. ما در خلیج فارس و دریای عمان همه جا هستیم، هرجایی که حتی فکر آن را هم نمی‎کنید. ما کابوس شما (دشمنان) هستیم.

در کل ساحل خلیج‌فارس و مکران شهر‌های زیرزمینی در مجموعه ارتش و سپاه وجود دارد، اما اطلاعاتش دقیق نیست

فرمانده نیروی دریایی سپاه با اشاره به اطلاعات ناقص دشمن از توانمندی‌های دفاعی جمهوری اسلامی ایران در خلیج فارس گفت: دشمن ما می‎داند که در کل ساحل خلیج‌فارس و مکران شهر‌های زیرزمینی در مجموعه ارتش و سپاه وجود دارد، اما اطلاعاتش دقیق نیست. تمام ساحل ما مسلح است و تمام شهر‌های زیرزمینی ارتش و سپاه با کاربرد‌های مختلف دفاعی در تمام ساحل جنوب گسترده شده‌اند، ساحل هم کاملاً مسلح است و این را شعار نمی‌‏دهیم.

دامنه اخبار جدیدی که فرمانده نیروی دریایی سپاه از آن‌ها صحبت می‌کرد محدود به شهر‌های زیرزمینی شناوری و موشکی ساحل به دریا نبود. سردار تنگسیری از آینده خبر داد و گفت: دشمنان در آینده منتظر خبر‌های جدید از موشک‎های برد بلند و شناور‌هایی که تصور آن را هم نمی‌کنند، باشند.

بیشتر بخوانید: سردار تنگسیری: سپاه دارای شهر‌های زیرزمینی شناوری موشک‌انداز است

سپاه از سال‌ها قبل به فکر ایجاد شهر‌های زیرزمینی موشکی و شناوری بود
در همین زمینه، «عوض حیدرپور» استاد پیشین دافوس سپاه و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نهم در گفت‌وگو با میزان با بیان اینکه از سال‌ها قبل سپاه به صورت جدی به این فکر افتاد که این شهر‌های زیرزمینی را ایجاد کند، گفت: امروز تأسیسات زیرزمینی در سواحل ما در خلیج فارس به نحوی استقرار پیدا کرده اند که هم مستحکم هستند هم در برابر هجوم دشمن تاب‌آوری بالایی دارند و هم در امتداد یک ناوگان دریایی، قادر به عملیات هستند.

سپاه با کمترین هزینه و با رعایت اصول اقتصاد مقاومتی، به دنبال ساخت شهر‌های زیرزمینی موشکی و شناوری رفت و الحمدلله موفق هم شد

وی با بیان اینکه سپاه با کمترین هزینه و با رعایت اصول اقتصاد مقاومتی، به دنبال ساخت شهر‌های زیرزمینی موشکی و شناوری رفت و الحمدلله موفق هم شد، عنوان کرد: ایجاد شهر‌های زیرزمینی و موشکی در سواحل، قدرت بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران را بسیار بالا می‌برد و باعث می‌شود دشمنان محاسبه کنند که اقدامات خصمانه آن‌ها با چه پاسخ محکمی از سوی جمهوری اسلامی ایران مواجه خواهد شد  

عضو پیشین کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس خاطرنشان کرد: شناور‌ها و سامانه‌های موشکی موجود در شهرهای زیرزمینی در زمان ضرورت قطعاً در حفظ امنیت به ما کمکی شایان خواهند کرد.

مولفه‌های مهم شهرهای زیرزمینی موشکی
اما شهر‌های زیرزمینی موشکی و شناوری ساحل به دریا، نخستین شهر‌های زیرزمینی نیستند که برای حفظ امنیت و دفاع از تمامیت ارضی کشورمان ساخته شده اند. پیش‌تر و چند سال قبل، نیروی هوافضای سپاه از شهر‌های زیرزمینی موشکی خود رونمایی کرد و قدرت خود را با نمایش سامانه‌های موشکی متعدد و متنوع در زیر زمین، به رخ دشمن کشید. موشک‌های دوربرد، میان‌برد و کوتاه‌بردی که به محض دریافت دستور، از زیر زمین خارج می‌شد و به سوی هدف متخاصم شلیک می‌شد.

علاوه بر اصل «غافلگیری» که مهمترین اصل مورد توجه در ایجاد شهر‌های زیرزمینی در حوزه دفاعی است، نکته مهم در بکارگیری صحیح از این شهر‌های موشکی اعم از شهر‌های زیرزمینی نیروی هوافضا و نیروی دریایی سپاه، آماده به شلیک بودن سامانه‌های موشکی در آنهاست. فاصله بسیار کم صدور دستور تا شلیک موشک، این شهر‌های زیرزمینی را به برگ برنده نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران در نبرد‌های احتمالی تبدیل کرده است.

و کلام آخر آنکه امروز دشمنان این مرز و بوم، علاوه شناور‌های با سرعت ۸۰ نات سپاه در خلیج فارس و سامانه‌های دفاعی قدرتمند ارتش در آب‌های جنوبی کشور، باید از شهر‌های زمینی موشکی و شناوری ساحل به دریای سپاه و ارتش جمهوری اسلامی ایران که اطلاعات بسیار ناقصی از آن‌ها دارد نیز بترسد.

بیشتر بخوانید: سرلشکر سلامی: می‌توانیم دشمنان را با شکست‌های سریالی بیشتری مواجه کنیم

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سردار تنگسیری نیروی دریایی سپاه خلیج فارس جمهوری اسلامی ایران شهر های زیرزمینی نیروی دریایی سپاه سامانه های موشکی ساحل به دریا خلیج فارس خلیج فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۴۹۵۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سند اقتصاد دریامحور استان بوشهر تنظیم شد

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر با اشاره به تدوین و تنظیم سند اقتصاد دریا در استان گفت: در راستای توسعه فعالیت‌های اقتصادی بر پایه خلیج‌ فارس این سند تنظیم شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، علی باستین ظهر امروز در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان بوشهر با اشاره به ظرفیت مهم خلیج‌ فارس در استان اظهار داشت: یکی از سیاست‌های مهم اقتصادی در استان بوشهر استفاده از مزیت‌های خلیج‌ فارس در ابعاد گوناگون است.

وی استفاده از حوزه اقتصادی خلیج‌ فارس را مایه اقتدار و توانمندی دانست و بیان کرد: اکنون از خلیج‌ فارس استفاده حداقلی می‌شود و در زمینه طرح‌های آب‌شیرین‌کن ظرفیت مهمی در این عرصه فراهم است که باید فعالیت‌ها افزایش یابد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر، تجارت دریایی از دیگر ظرفیت‌های استفاده از خلیج‌ فارس دانست و خاطرنشان کرد: استفاده گردشگری از دیگر مزیت‌های بهره جستن از خلیج‌ فارس محسوب می‌شود که در این راستا طرح‌های مهمی تدوین شده است.

باستین، بهره‌برداری از ظرفیت شیلات، پرورش آبزیان، معادن، نفت، گاز و صنایع بزرگ پتروشیمی را از دیگر ظرفیت‌های مورد استفاده خلیج‌ فارس اعلام و بیان کرد: در راستای استفاده بیشتر از خلیج فارس معاون اول ریاست جمهوری تدوین سند ملی توسعه دریامحور را مورد تأکید قرار داده است.

وی با بیان اینکه استان بوشهر در تدوین سند ملی توسعه دریامحور نقش مهمی دارد، تصریح کرد: در این زمینه سند اقتصاد دریامحور استان بوشهر تنظیم شده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار بوشهر نام خلیج‌ فارس را همیشگی و ابدی دانست و اضافه کرد: در تلاش هستیم که از اقتصاد دریایی و مزیت این سرمایه مهم در استان بوشهر براساس تأکیدات مقام معظم رهبری بیشتر استفاده شود.

انتهای پیام/190/

دیگر خبرها

  • سند اقتصاد دریامحور استان بوشهر تنظیم شده است
  • استان بوشهر از مزیت‌های اقتصاد دریایی بهره‌مند می‌شود
  • ۳۰ تفنگدار دریایی آمریکا زخمی شدند | ماهیت این حادثه فاش نشده است
  • سانحه برای هواناوهای ارتش آمریکا و جراحت ۳۰ ملوان و تفنگدار دریایی
  • سند اقتصاد دریامحور استان بوشهر تنظیم شد
  • ناو موشکی سپاه؛ مجهز به موشک‌های بالستیک دوربرد
  • ناو موشکی سپاه را بیشتر بشناسید/ مجهز به موشک‌های بالستیک دوربرد است
  • برگزاری جشنواره سیلینگ در ساحل جزیره هرمز
  • شناور موشکی سپاه از خط استوا گذشت
  • شناور موشکی سپاه از خط استوا عبور کرد