Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت بهداشت، دکتر عظیم میرزا زاده با اعلام این خبر افزود: برگزاری بیست ویکمین دوره همایش کشوری آموزش علوم پزشکی، نشان دهنده سابقه  قابل تامل و تاثیر مثبت دستاوردهای این همایش در حوزه ی آموزش پزشکی است.

دبیر بیست و یکمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی اظهار داشت: به طور معمول، هر سال این همایش در اردیبهشت ماه و مقارن با روز معلم و هفته آموزش برگزار می شود اما امسال طبق برنامه ریزی های از پیش تعیین شده و با توجه به تقارن هفته آموزش با ماه مبارک رمضان، قرار بود در روزهای آخر فروردین ماه برگزار شود که به دلیل شیوع ویروس کرونا در کشور، در روزهای پایانی سال ۹۸، تعویق در برگزاری این همایش در دستور کار قرار گرفت و تاریخ برگزاری به ۲۰ تا ۲۳ تیرماه سال جاری موکول شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: به دلیل ادامه روند شیوع کرونا مقرر شد بیست و یکمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی همزمان با سیزدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری و دومین جشنواره دانشجویی ایده های نوآورانه ی آموزشی به صورت کاملا مجازی برگزار شود و برگزاری این ۳ رویداد به صورت مجازی، بزرگترین وجه تمایز این همایش با دوره های قبل است که با شعار «همایشی مطلقا مجازی در هنگامه همه گیری کرونا» تحقق یافته است.

میرزازاده با اشاره به آرمان های همایش خاطرنشان کرد: با توجه به ورود کشور به سده جدید در سال آتی، آرمان همایش با عنوان «افق های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی در سده پیش رو» تعیین شد و حدود ۱۰۰ رویداد یک ساعت و نیمه در جریان این همایش در قالب کارگاه های پیش از همایش، سخنرانی های کلیدی و جلسات متعدد به صورت مجازی و همزمان برگزار می شود.

وی یادآور شد: هماهنگی با زیرساخت های IT و برگزار کنندگان و همچنین آماده سازی برنامه های لازم ویژه مدرسین و شرکت کنندگان انجام شده و امیدواریم بیست و یکمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی با کیفیتی شایسته و در شان آموزش علوم پزشکی کشور برگزار شود.

دبیر بیست و یکمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی گفت: در همایش امسال ۱۰ نفر از متخصصین و افراد با تجربه خارجی حوزه آموزش علوم پزشکی و تعدادی شرکت کننده خارجی به صورت مجازی شرکت خواهند داشت و در همین راستا در طول همایش، برنامه هایی به زبان انگلیسی ارائه می شود.

وی گفت: از دیگر تفاوت های قابل توجه این همایش با دوره های قبل، دریافت هزینه ثبت نام جهت شرکت در این همایش است که همه شرکت کنندگان، فارغ از ارسال یا عدم ارسال مقاله موظف به پرداخت آن هستند.

میرزازاده خاطرنشان کرد: مبلغ دریافتی از شرکت کنندگان در این همایش به منظور تامین بودجه نیست بلکه با هدف اطلاع از آمادگی و حضور قطعی شرکت کنندگان در این همایش و موافقت ایشان در راستای کاهش استفاده از بودجه عمومی کشور است؛ لذا نسبت به گستردگی برنامه های متنوع این همایش و در مقایسه با سایر همایش ها، مبلغ ثبت نام زیاد نیست.

وی گفت: با توجه به شرایط موجود، هزینه های ثبت نام پیش هنگام با هزینه های کلی همایش، یکسان سازی شد و افزایش قیمتی که معمولا در ۲ ماه آخر قبل از برگزاری همایش ها رخ می دهد اتفاق نیفتاد.

دبیر بیست ویکمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی تاکید کرد: آخرین مهلت ثبت نام در این همایش مجازی، ساعت ۲۴ روز ۱۷ تیرماه سال جاری است و پس از آن سایت مسدود می شود. به علاقمندان شرکت در همایش توصیه می شود فرایند ثبت نام را به روزها و ساعات پایانی موکول نکنند تا با مشکل ترافیک در سایت، مواجه نشوند.

وی گفت: پس از ثبت نام، به هرکاربر رمز عبور و کلمه کاربری اعلام می شود که کاملا اختصاصی  است و ورود به همه اتاق های مجازی و شرکت در رویدادهای متفاوت فقط با آنها امکانپذیر است. با توجه به اینکه اطلاعات سایت همایش به آدرس ICHPE.org همواره به روزرسانی می شود لذا کاملترین مرکز اطلاع رسانی همایش است و توصیه می شود شرکت کنندگان جهت دریافت اطلاعات لازم و ثبت نام به سایت مذکور مراجعه کنند.

میرزازاده افزود: بیست و یکمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی، سیزدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری و دومین جشنواره دانشجویی ایده های نوآورانه آموزشی نشان دهنده جایگاه و موقعیت آموزش پزشکی است که با وجود دغدغه های فعلی وزارت بهداشت، خوشبختانه همچنان مورد توجه وزارت بهداشت و به ویژه حوزه معاونت آموزشی است و مبین توجه به مقوله آموزش و بالاخص آموزش علوم پزشکی است.

وی ابراز امیدواری کرد با توجه به هماهنگی ها و تمهیدات انجام شده، این همایش که بزرگ ترین رویداد مجازی به لحاظ حجم و تنوع محتوا در کشور است به شکل آبرومند و در خور جایگاه و شان آموزش علوم پزشکی کشور برگزار شود.

کد خبر 4968032

منبع: مهر

کلیدواژه: آموزش مجازی آموزش پزشکی وزارت بهداشت ویروس کرونا دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی آموزش مجازی وزارت علوم تحقیقات و فناوری امتحانات پایان ترم دانشگاه ها دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه تهران دانشگاه خوارزمی مرکز سنجش آموزش پزشکی دانشگاه جامع علمی کاربردی دانشگاه های ایران دوره دکتری شرکت کنندگان برگزار شود ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۵۰۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعمال مصوبه فوق العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ عین اللهی در حاشیه بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی افزود:­ با توجه به نیاز‌هایی که در جامعه ما وجود دارد بحث پرداخت فوق العاده خاص را از دو سال پیش به صورت مستمر آغاز و سال گذشته در صحن علنی مجلس از نمایندگان مجلس درخواست و آن را پیگیری کردیم که با تلاش رئیس سازمان برنامه و بودجه، این مصوبه روز گذشته به تصویب رسید. وی ادامه داد: مصوبه فوق العاده خاص از امسال اعمال می‌شود و جزو بودجه امسال دیده شده است. عین‌اللهی به دستاورد‌های دولت سیزدهم در حوزه سلامت پرداخت و اظهار داشت: آموزش علوم پزشکی در ایران بنا به اقرار تمامی سازمان‌های بین المللی یکی از آموزش‌های در تراز کشور‌های پیشرفته جهان است و تمامی شاخص‌هایی که در یک آموزش پیشرفته پزشکی لازم است را داراست. وزیر بهداشت ادامه داد: امروزه ما نه تنها همه خدمات بهداشتی و درمانی مردم را در داخل کشور ارائه می‌دهیم بلکه در سال گذشته قریب به ۱.۵ میلیون نفر از خارج از کشور برای درمان به ایران آمدند و خدمات دریافت کردند. وی با بیان اینکه تعداد دانشگاه‌های علوم پزشکی ما از ابتدای انقلاب تاکنون از ده دانشگاه علوم پزشکی به ۷۰ دانشگاه افزایش پیدا کرده است، گفت: اکنون ۲۴۰ هزار دانشجو، ۲۲ هزار عضو هیات علمی و ۸۴۰ مرکز تحقیقاتی داریم و جهش بسیار خوبی در دانشگاه‌های علوم پزشکی ایجاد شده است. عین اللهی با اشاره به برگزاری آزمون دستیاری با بیان اینکه در سال گذشته در سه رشته بیهوشی، طب اورژانس و اطفال کمبود متقاضی داشتیم، گفت: مجبور شدیم در این سه رشته مجدد فراخوان داده و از کارورزان سال آخر پزشکی با مصوبه آموزش پزشکی تخصصی استفاده کنیم. وی با بیان اینکه ۱۲ هزار نفر در آزمون دستیاری در دوره جدید شرکت کرده اند، گفت: امسال نیز می‌توانیم معادل سال گذشته در دستیاری پذیرش داشته باشیم. وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: در خصوص ظرفیت دانشجویان پزشکی نیز طبق مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی عمل می‌کنیم و در صورتی که افزایش و کاهشی لازم باشد با تصویب این شورا انجام خواهد شد.

دیگر خبرها

  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی
  • مصوبه فوق‌العاده خاص کارکنان نظام سلامت از سال جاری اعمال می‌شود
  • اعمال مصوبه فوق العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال
  • پرداخت «فوق العاده خاص» کارکنان نظام سلامت از سال جاری
  • بودجه ۱۰ هزار میلیاردی فوق‌العاده خاص نظام سلامت
  • ۷۳ دانشگاه ایرانی جز برترین‌های دانشگاه‌های آسیا
  • توسعه زیرساختها و توجه به تکنولوژیهای نوین در آموزش پزشکی
  • بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی برگزار شد
  • کمبود بیش از ۳۰۰۰۰ کمک‌پرستار در کشور
  • آموزش علوم پزشکی از کلاس درس تا عرصه