Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان ازفعالیت ۸۰۰ پایگاه اوقات فراغت دانش‌آموزان در همدان خبر داد.

محمد پورداود در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در همدان از فعالیت ۸۰۰ پایگاه تابستانی اوقات فراغت برای دانش‌آموزان استان خبر داد و اظهار کرد: چند روز پیش آئین افتتاح سراسری پایگاه‌های تابستانی اوقات فراغت دانش‌آموزان با حضور وزیر آموزش و پرورش به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امسال با توجه به شیوع کروناویروس، فعالیت‌های پایگاه‌های تابستانی بیشتر در فضای مجازی به ویژه بستر شبکه شاد با رویکرد کشف و هدایت استعدادهای دانش‌آموزان و با شعار «هر دانش آموز یک مهارت» انجام خواهد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان با اشاره به اینکه کلاس‌های حضوری نیز در صورت امکان با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی به صورت محدود برگزار خواهد شد گفت: برنامهاوقات فراغت و فعالیت‌های تابستانی دانش آموزان از ۱۵ تیرماه آغاز شده و تا ۳۰ مردادماه سال جاری ادامه دارد.
 
وی در ادامه به امضای تفاهم‌نامه همکاری  بین آموزش و پرورش و کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان اشاره کرد و افزود: در راستای فرهنگ‌سازی برای پیشگیری از قاچاق کالا، تفاهم نامه همکاری میان آموزش و پرورش استان همدان و کمیسیون برنامه‌ریزی، هماهنگی و مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان به امضا رسید.

پورداود ادامه داد: این تفاهم‌نامه در چارچوب اهداف، سیاست‌ها و وظایف هر دو دستگاه و پیرو تفاهم‌نامه بین ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز و وزارت آموزش و پرورش برای گسترش همکاری‌های آینده و اعتلای فرهنگ عمومی به امضا رسیده است.

وی گفت: تفاهم‌نامه همکاری میان آموزش و پرورش و کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز با هدف فرهنگ‌سازی موضوع مبارزه با قاچاق کالا و ارز در بین دانش‌آموزان بوده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان تبیین و معرفی مصادیق کالای قاچاق در تبلیغات و محتوای آموزشی، ترویج فرهنگ مصرف داخلی، استفاده از ظرفیت گروه‌های مرجع و تأثیرگذار در امر تقبیح فعل و مصرف کالای قاچاق را از اهداف این تفاهم‌نامه عنوان کرد.

انتهای پیام/۸۹۰۲۶/

منبع: فارس

کلیدواژه: آموزش دانش آموزان اوقات فراغت مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان مبارزه با قاچاق کالا و ارز آموزش و پرورش استان همدان اوقات فراغت دانش آموزان تفاهم نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۵۰۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت

          به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: این کلاسهای درس با مشارکت خیران و اعتبارات مدیریت آموزش و پرورش گناباد هوشمندسازی شدند.      مجید فدوی روز پنج شنبه افزود: این کلاسهای درس با مشارکت خیران و اعتبارات مدیریت آموزش و پرورش گناباد هوشمندسازی شدند.   وی ادامه داد: برای هوشمند سازی هر کلاس درس به صورت متوسط ۳۲۰ میلیون ریال هزینه شده است.   رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد گفت: ۴۲ مدرسه در مناطق شهری و روستایی این شهرستان با مشارکت خیران و اعتبارات نوسازی و توسعه و تجهیز مدارس در یک سال گذشته بازسازی شدند.   فدوی سر و سامان دادن به ۶۵ ملک مازاد آموزش و پرورش، توجه ویژه به حوزه تربیت بدنی و نصب ۶ چمن مصنوعی را از مهمترین اقدامات آموزش و پرورش گناباد در این مدت برشمرد.   کلاس های هوشمند فرصت های یادگیری بیشتری را برای دانش آموزان فراهم، فرآیند یادگیری را سرگرم کننده و به دانش آموزان کمک می کند فناوری های جدید را بهتر فرا بگیرند و در مجموع در ارتقاء بهره وری آموزشی و مشارکت پذیری آنان نقش مهمی دارند.   از مجموع ۱۷ هزار و ۶۱۴ دانش آموز که در ۹۱۱ کلاس درس و ۲۲۴ مدرسه در مناطق شهری و روستایی گناباد شاغل به تحصیل هستند، ۹ هزار و ۵۶۵ نفر در دوره ابتدایی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در دوره اول متوسطه و ۲ هزار و ۲۸۸ نفر در دوره دوم متوسطه هستند.   هشت هزار و ۸۳۶ نفر از دانش آموزان در مدارس دولتی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در مناطق روستایی، ۹۲۷ نفر در مدارس شاهد و بقیه در مدارس استثنایی و غیرانتفاعی به تحصیل اشتغال دارند.   مرکز شهرستان گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

دیگر خبرها

  • آمادگی مجموعه مدارس صدرا در اجرای کامل سند تحول آموزش و پرورش
  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • پیش بینی ۵۲ میلیارد اعتبار در حوزه عمرانی آموزش و پرورش رزن
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد
  • از متن تا حاشیه تغییر کتب درسی
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • ۱۰۰۰ هنرستان جدید در کشور ساخته می‌شود
  • 44 هزار دانش آموز کردستانی سفیر سلامت
  • صحرایی: ۱۰۰ هنرستان به ظرفیت پذیرش دانش آموزان مهارتی اضافه شد + فیلم