Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، امیرسالار خندان عضو هیات علمی و پژوهشگر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) گفت: با مشارکت و همکاری جمعی از متخصصین حوزه پزشکی و مهندسی پزشکی دانشگاه های اصفهان، موفق به چاپ مقاله ای در حوزه کرونا با عنوان: A Narrative Review of COVID-19: The New Pandemic Disease شدیم که این پژوهش با محوریت بررسی مروری پاندمی کرونا در سراسر دنیا در مجله علمی:

Iranian Journal of Medical Science به چاپ رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: در این پژوهش در دوران اوج کرونا و قرنطینه با توجه به شرایط ایجاد شده توسط این ویروس، تلاش کردیم تا بتوانیم یک مقاله مروری کامل و جامع جهت تعیین شرایط نامعلوم ویروس COVID-19 با بررسی و مطالعه تقریبا 200 مقاله به روز بپردازیم.

خندان افزود: در این راستا با مرور پژوهش ها و دستاوردهای اخیر به روز در حوزه این ویروس ناشناخته با همراهی جمعی از اساتید دانشکده علوم پزشکی اصفهان، دانشگاه اصفهان و دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان)، این مقاله گردآوری شد.

این عضو هیات علمی که تحت عنوان « نویسنده مسئول » و ایده پرداز اصلی در این مقاله شناخته می شود، درباره چکیده این پژوهش اظهار کرد: در این مقاله با تمرکز و محوریت بررسی نحوه شیوع بیماری، کیت های تشخیصی، علل شیوع ویروس، روش های درمان و داروهای پیشنهادی توسط همکاران گروه پزشکی، سعی در شناساندن هرچه بهتر ویروس برای پژوهش های آتی نمودیم.

خندان تصریح کرد: در بخشی از این مقاله تخصصی آمده است:« در تشخیص و درمان بیماری کرونا، مهمترین روش درمانی تا به امروز، پیش گیری و رعایت نکات بهداشتی و استفاده از بعضی از داروهای بالقوه پیشنهاد شده است که تحقیقات گسترده ای بر روی این داروها در حال انجام است.»

امیرسالار خندان مدرس دانشکده برق و الکترونیک و عضو هیات علمی و رشته مهندسی پزشکی دانشگاه آزاد واحد اصفهان(خوراسگان) و دارای 70 مقاله چاپ شده علمی در ژورنال های معتبر بین المللی است.

167 / 167 دانشگاه آزاد اصفهان ویروس کرونا امیرسالار خندان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اصفهان ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۵۱۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، آرش رنجبران رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی و واحد تبریز در مراسم روز معلم که با حضور مالک رحمتی استاندار آذربایجان‌شرقی برگزار شد، گفت: دانشگاه آزاد تبریز نخستین واحد دانشگاه آزاد است که سال ۱۳۶۱ تأسیس شد و درخت تنومند دانشگاه آزاد اسلامی، مولود انقلاب است که ریشه خود را از شهر اولین‌ها تبریز پرافتخارگرفته است.

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی با ۳۳ واحد و مرکز بیش از یک‌هزار و 450 هیئت علمی و بیش از ۶۳ هزار نفر دانشجو دارد و یک‌هزار و ۹۰۰ کارمند یکی از بزرگ‌ترین مرکز علمی و پژوهشی استان است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی و واحد تبریز گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز و علوم پزشکی مستقل با حدود ۶۰۰ هیئت علمی ۳۰ هزار دانشجو و حدود یک‌هزار کارمند به‌عنوان یکی از دانشگاه‌های پیشرو و تأثیرگذار در حوزه علم و فناوری محسوب می‌شود.

رنجبران تبیین کرد: دانشگاه آزاد اسلامی بدون بهره‌گیری از بودجه دولتی و بدون اینکه بار هزینه‌ای برای اداره کشور داشته باشد با افتخار بخش بزرگی از آموزش پژوهش و فرهنگ را بر عهده دارد و در حال حاضر حدود ۴۰ درصد از سهم آموزش عالی در استان به این دانشگاه اختصاص دارد.

وی افزود: بر این باوریم که بزرگ‌ترین ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی به‌عنوان یک شبکه توانمند علمی و فناورانه بستر‌های نوین توسعه نوآوری، ظرفیت حل مسئله است، ظرفیتی که بایستی در جهت حل مسائل و مشکلات کشور به کار گرفته شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان‌شرقی و واحد تبریز متذکر شد: امروز سامانه پایش آزاد با تعریف نظام موضوعات کشور در حوزه‌های مختلف و استخراج مسائل این حوزه‌ها و پایان‌نامه‌ها و تحقیقات تحصیلات تکمیلی را به صورت نظاممند بدین مسیر سوق دهد و حدود ۳۰ درصد پایان‌نامه‌های ما به سمت حل مسائل کشور هدایت می‌شود و این افتخار بزرگی است که دانشگاه آزاد اسلامی با جدیت دنبال می‌کند و این آمار هر روز رو به افزایش است.

رنجبران تأکید کرد: در راستای ایجاد زیرساخت‌های لازم برای تحقق ظرفیت حل مسئله و نگاه ماموریت گرایانه دانشگاه، این مرکز آموزشی اقدام به ایجاد دانشکده‌های موضوعی کرده است. در حوزه‌های مختلف دانشکده مهندسی ساخت و فناوری‌های صنعتی اسفندماه ۱۴۰۲ در واحد تبریز به‌عنوان اولین دانشکده مهندسی ساخت و فناوری‌های صنعتی کشور راه‌اندازی شد و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

وی همچنین از اخذ مجوز دانشکده‌های هنر و رسانه، فرهنگ و تمدن و تعلیم و تربیت اسلامی خبر داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برپایی میز خدمت دانشگاه آزاد اسلامی رودسر و املش در نماز جمعه 
  • لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها
  • اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها محور اصلی تعلیم و تربیت اجتماعی هستند
  • ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود
  • درآمدهای غیرشهریه‌ای در دانشگاه آزاد حرف نخست را می‌زند
  • درآمدهای غیرشهریه‌ای در دانشگاه آزاد حرف نخست را می‌زند/ کرمانشاه؛ مهد ادب و تمدن
  • برگزاری شش پیش‌همایش و دریافت ۳۰۰ مقاله علمی
  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • تعداد شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اصفهان به ۳۰۰ شرکت می‌رسد/ ۲۰ مجله فناوری با درجه ممتاز داریم
  • ۵ اصفهانی در بین پراستنادترین استادان دانشگاه آزاد اسلامی