Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیرعامل شرکت پتروشیمی نوری از برنامه‌ریزی برای اضافه شدن محصولات آروماتیک سنگین به سبد محصولات صادراتی این شرکت خبر داد.
به گزارش خبرنگار شانا، تقی صانعی امروز (سه‌شنبه، 17 تیرماه) در مجمع عمومی عادی سالانه شرکت پتروشیمی نوری با اشاره به اینکه در سال 98 این شرکت موفق به تولید بیش از 4 میلیون و 338 هزار تن محصول شد، اظهار کرد: پتروشیمی نوری سال گذشته 97 درصد ظرفیت اسمی و 106 درصد برنامه، تولید داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی به روند افزایشی فروش شرکت پتروشیمی نوری در سال گذشته اشاره کرد و افزود: رشد قیمت ارز و افزایش تولید محصولات باارزش‌تر از دلایل روند افزایشی فروش بوده است.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی نوری، پارازایلین، بنزن و ارتوزایلین را سه محصول اصلی این شرکت دانست و ادامه داد: با اجرای پروژه‌های بهبود تولید که در سال 98 در این شرکت اجرا شد، 685 هزار تن پارازایلین تولید و رکورد تولید این محصول شکسته شد. همچنین خوشبختانه در سه ماه نخست سال 99 نیز 10 درصد افزایش تولید پارازایلین نسبت به مدت مشابه پارسال صورت گرفته است.
صانعی به تولید 417 هزار تن بنزن در سال گذشته اشاره و تصریح کرد: در سه ماه نخست سال 99 تولید بنزن در پتروشیمی نوری هفت درصد نسبت به مدت مشابه پارسال افزایش داده است.
وی با اشاره به اینکه بیش از 3100 قلم از اقلام پیچیده پتروشیمی نوری داخلی‌سازی شده است، گفت: همه کاتالیست‌های مورد نیاز مجتمع به غیر از یک کاتالیست که در مرحله پایلوت پلنت قرار دارد با همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی‌سازی شده است.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی نوری، تبدیل ترکیبات سبک پتروشیمی نوری به الفین، افزایش ظرفیت کوره‌های ریفرمینگ واحد 300، ساخت کاتالیست شیرین‌سازی برش سنگین، کاهش هدرروی بنزن در جریان رافینت واحد 500، جداسازی اتیل بنزن، Revamp واحد 100، تحلیل انرژی اگزرژی و بهینه‌سازی مصرف انرژی در واحد BTX، بومی‌سازی و تولید کاتالیست ایزومریزاسیون زایلین، ارزیابی چرخه حیات (LCA) محصولات شرکت پتروشیمی نوری و ساخت دستگاه کاتالیست تست و ارتقای سردکننده واحد را به عنوان پروژه‌های در حال اجرای واحد تحقیق و پژوهش این شرکت نام برد.
وی، عرضه سهام پتروشیمی نوری به بورس، خرید پتروشیمی هنگام، شروع پروژه شیرین‌سازی برش سنگین، احداث خط بارگیری آروماتیک‌های سنگین و احداث فاز یک و دوم خط صادراتی HTN را از مهم‌ترین کارهای انجام شده در پتروشیمی نوری در سال 98 عنوان کرد.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی نوری با اشاره به اینکه آروماتیک سنگین یکی از محصولات گران‌بها با عدد اکتان حدود 133 به‌منظور تولید بنزین است، گفت: این محصول در ماه‌های آینده با ظرفیت حدود 3 هزار تن در سال به سبد محصولات پتروشیمی نوری اضافه می‌شود.
صانعی درباره برنامه‌های آینده شرکت پتروشیمی نوری ادامه داد: اجرای برنامه‌های عملیاتی براساس مدیریت راهبردی و اهداف مورد انتظار تنظیم شده که شامل تکمیل و راه‌اندازی پروژه هنگام، برگزاری مناقصه پروژه زیروفلرینگ، افزایش سرمایه به میزان 200 درصد، پیاده‌سازی مدیریت فناوری و اضافه شدن محصولات آروماتیک سنگین به سبد فروش محصولات صادراتی است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مدیرعامل شرکت پتروشیمی نوری هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۵۳۵۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ۴۰ درصد از سود شرکت‌های پتروشیمی به تکمیل زنجیره ارزش

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: مجتمع‌های پتروشیمی که می‌خواهند از پنج درصد تخفیف خوراک بهره‌مند شوند باید ۴۰ درصد از درآمد خود را به توسعه صنعت پتروشیمی تخصیص دهند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مرتضی شاهمیرزایی، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در بازدید از منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ماهشهر، اظهار داشت: مجتمع های پتروشیمی که در این منطقه هستند، در سال گذشته با تکیه بر توان داخل، موفق شدند بالاترین میزان بهره وری و تولید را ثبت کنند و این نوید را می دهم که حرکت در سال جهش تولید با شتاب بیشتری انجام شود.

وی، یکی از راهبردهای صنعت پتروشیمی را در سال جاری کاهش هزینه ها و بهینه سازی مصرف انرژی برشمرد و خاطر نشان کرد: ضروری است شرکت های پتروشیمی با بهینه سازی مصرف انرژی، در حفظ و صیانت از منابع  بین نسلی نقش آفرین باشند.

شاهمیرزایی با اشاره به استفاده از تمام ظرفیت های کشور در بحث خودکفایی کامل، افزود: اگر تجهیز و یا قطعه ای در داخل کشور تولید می شود، شرکت های پتروشیمی باید سفارش های خرید خود را از طریق تولید کنندگان و سازندگان ایرانی تامین کنند و به هیچ عنوان نباید کالا یا محصولی مشابه خارجی وارد شود.

وی مهمترین برنامه راهبردی صنعت پتروشیمی سال جاری را رشد ظرفیت ها و جهش تولید عنوان و اظهار کرد: با هدف تکمیل زنجیره ارزش باید با برنامه منسجم تری سبد محصولات پتروشیمی متنوع شود.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی، گفت: باید شرکت ها و مجتمع های پتروشیمی قوانین، دستورالعمل ها و تمام رویه های موجود در منطقه را رعایت کنند.

وی افزود: توجه به مسئولیت های اجتماعی با توجه به شرایط موجود از اهمیت ویژه ای برخوردار است و پتروشیمی ها به تعهد های خود پایبند باشند.

شاهمیرزایی ادامه داد: مجتمع‌های پتروشیمی که می‌خواهند از پنج درصد تخفیف خوراک بهره‌مند شوند باید 40 درصد از درآمد خود را به توسعه صنعت پتروشیمی تخصیص دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش ۳۷ درصدی میزان تولید پتروشیمی بوشهر
  • برنامه قطعی وزارت نفت خاموشی فلرها در پارس جنوبی است
  • تخصیص ۴۰ درصد از سود شرکت‌های پتروشیمی به تکمیل زنجیره ارزش
  • ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی تا پایان امسال از مرز ۱۰۰ میلیون تن عبور خواهد کرد
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه صنعتی شریف و شرکت ایرانول
  • حضور قدرتمند شرکت پتروشیمی امیرکبیر در ۲۰۲۴ CHINAPLAS
  • بهینه‌سازی مصرف انرژی، از مهم‌ترین راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳
  • تنوع سبد محصولات پتروشیمی با هدف تکمیل زنجیره ارزش
  • رشد بورس با افزایش تولید خودرو و صادرات محصولات پتروشیمی
  • بهینه‌سازی مصرف انرژی، مهم‌ترین راهبرد صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳