Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،نیما جمشیدی عضو هیئت علمی گروه مهندسی پزشکی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه اصفهان گفت: در گام اول بعد از آزمایش، مواد اولیه مشابه محصول آمریکایی تولید سپس متخصصان با بومی سازی مواد اولیه و رسیدن به ترکیبات متفاوتی برای تولید این محصول اقدام کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نیما جمشیدی افزود: مواد اولیه این محصول به علت کاربرد‌های دوگانه به کشور وارد نمی‌شود و به علت تحریم‌ها امکان استفاده از مواد اولیه مورد استفاده شرکت آمریکایی در تولید این محصول به کشور وجود نداشت و شرکت تولیدکننده هم در شرایط تحریم از تحویل این پنجه‌های کربنی به توانخواهان ایرانی خودداری کرد.

او با اشاره به اینکه مواد بومی به‌کار رفته دارای استحکام ونرمی و حس راه رفتن طبیعی را به همراه دارد اضافه کرد: ترکیبات هوشمند و حافظه دار به کار رفته در قطعات ۱۴ گانه این محصول باعث کارایی بالای این محصول شده است.

عضو هیئت علمی گروه مهندسی پزشکی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه اصفهان گفت: افزود: فناوری‌های به کار گرفته شده در تولید پنجه کربنی چکاد باعث برتری این پنجه نسبت به نمونه‌های آمریکایی از لحاظ تحمل وزن شده است. این پنجه قابلیت تحمل سه برابر حداکثر وزن تعریف شده در استاندارد‌های بین‌المللی را داراست و برای تولید و صرفه‌جویی ارزی بسیار حائز اهمیت است.

جمشیدی گفت:طراحی این پنجه‌ها قابلیت تحمل ۸۰۰ کیلو گرم وزن در نوک پنجه را دارد که بالاترین قابلیت حرکت و انجام ورزش‌های قدرتی را به توانخواه می‌دهد و بعد از برداشتن بار بدون هیچگونه تغییر ظاهری به حالت اولیه خود برمی‌گردد.

قطعات مختلف این پنجه با طراحی دانش بنیان ایرانی (شرکت دانش بنیان چکاد طب آدرین زیر مجموعه دانشگاه اصفهان) محصول را به سطح بالایی از کیفیت و کارایی رسانده و باعث شگفتی کارشناسان اروپایی شده به نحوی که در مدت بسیار کوتاهی، به نحوی که در مدت بسیار کوتاهی نشان (CE) یا جواز کیفیت و استاندارد مورد نیاز برای واردات به اتحادیه اروپا را اخذ کرده است.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه اصفهان دانشگاه اصفهان مواد اولیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۵۵۵۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 

رونق تولید موضوعی است که در سال های اخیر بیشتر مورد توجه سیاست گذاران کلان و مسئولان اقتصادی کشور قرار گرفته و سال ۱۴۰۳ نیز شعار جهش تولید با مشارکت مردم انتخاب شده است اما نقش بورس در این زمینه چیست؟

به گزارش ایسنا، کارشناسان اقتصادی بازار سرمایه را یکی از ابزارهای مناسب برای اجرای سیاست رونق تولید عنوان می‌کنند، اما آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید در کشور شود؟ برخی معتقدند که بورس به واسطه بازار ثانویه امکان جذب نقدینگی جدیدی ندارد و بنابراین نمیتواند به شرکت ها کمک کند و  آنچه در بورس اتفاق می افتد، نوسانات متعدد است.

برزو حق شناس در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه بازار سرمایه یکی از مولفه‌های اقتصادی هر کشوری است، گفت: در  واقع رونق تولید نیز یکی از سیاست‌های کلان کشور در حوزه اقتصاد  محسوب می‌شود که بورس جزئی از آن و یکی از ابزارهای اجرای این سیاست کلان محسوب می‌شود. 
وی با اشاره به اینکه بورس نمی‌تواند به تنهایی باعث رونق تولید شود، یادآور شد: اگر سیاست های دیگر کشور در کنار بورس به کمک رونق تولید بیاید در آن زمان است که رونق تولید شکل می گیرد. 
وی در بخش دیگری از صحبت های خود به تفاوت بازارهای اولیه و ثانویه پرداخت و ادامه داد: اینکه بورس بازار ثانویه است تعریف درستی است،  اما اگر به درستی مدیریت نشود باعث اختلال در بازار اولیه می شود.
به گفته حق شناس، بازار اولیه به شرکت‌ها کمک می‌کند تا تامین مالی شوند و بتوانند عرضه اولیه خود را برای سرمایه گذاران به نمایش بگذارند، اما در کنار بازار اولیه اگر بازار ثانویه یعنی بورس فعالیت بانشاطی نداشته باشد نمی توان انتظار داشت که بازار اولیه هم رونق پیدا کرده و با استقبال سرمایه گذاران رو به رو شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ساخت آشپزخانه‌ به سبک مجلات دکوراسیون با هوش مصنوعی!
  • هوش مصنوعی رابطه بین روده و آلزایمر را کشف کرد!
  • ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه تقویت شود
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • (عکس) رونمایی رسمی از چری اومودا ۷
  • کدام محصول غذایی در بازار ایران سمی است؟
  • تولیدکنندگان آلومینیوم مواد اولیه را به قیمت دلار ۶۰ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری می‌کنند
  • احمدرضا درویش امسال «کندو» را کلید می‌زند؟/ توافقات اولیه سریال
  • تجهیز صنایع کشور با ربات‌های مجهز به هوش مصنوعی
  • آموزش ساخت پمپ آب قوی با مواد اولیه ساده و ارزان در خانه (فیلم)