Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین و بنابر اعلام روابط عمومی معاونت بهداشت وزارت بهداشت، مهندس محسن فرهادی گفت: در جلسات ستاد ملی کرونا تصمیمات خوبی گرفته شده و تاکید گردیده تمام پروتکل های بهداشتی باید اجرا شوند ومسئول اجرا هم تمام دستگاه‌ها هستند. نظارت کماکان بر عهده وزارت بهداشت است و این وزارتخانه باید اقدامات کنترلی اش را تشدید کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: خدمت دهنده و خدمت گیرنده و فضایی که کار و خدمات در آن صورت می گیرد مورد هدف هستند. معنایش این است که خدمت دهنده و خدمت گیرنده هر دو وظایفی دارند. یعنی اگر من خدمتی را از یک فروشگاه زنجیره ای می گیرم این فروشگاه باید در صورتی به من خدمت دهد که پروتکل بهداشتی را رعایت کرده باشم. در فضای سربسته ماسک زده باشم و فاصله اجتماعی خود را رعایت کرده باشم.

فرهادی ادامه داد: نکته دیگری که ستاد مصوب کرد این است که بر اساس این مصوبه رنگ بندی ها و فعالیت گروه های شغلی مطابق دستورات کشوری انجام نمی شود. یعنی این که ما ابتدای شیوع کرونا مثلا می گفتیم رستوران ها در کل کشور تعطیل هستند، اکنون چنین نیست. تصمیم خوب ستاد ملی کرونا در این مرحله این است که اختیار داده با توجه به رنگ بندی ها و تعیین گروه های شغلی، محدودیت ها در سطح شهرستان و حتی شهر و روستا اعمال شود.

وی افزود: یعنی اگر یکی از شهرهای یکی از شهرستان های یک استان قرمز شده است، ما محدودیت های گروه های شغلی را فقط در آن شهر اعمال می کنیم و دلیلی ندارد که مثلا تالارهای پذیرایی در کل کشور تعطیل شوند. طبیعتا در جایی که وضعیت قرمز و در مرز هشدار است محدودیت‌ها اعمال می شود.

فرهادی بیان داشت: مزیت دیگر این تصمیم این است که زمانی که پروتکل‌ها را رعایت کنیم گشایش‌ها هم ایجاد و کسب و کارها رونق پیدا می کند. زمانی که رعایت نکنیم و شرایط به مرز خطر برسد، محدودیت‌ های شغلی اعمال و رونق کسب و کار کاهش می‌یابد.

وی تصریح کرد: یکسری هم واحد صنفی داریم که این واحدها بنا به طبیعت کارشان مخاطرات‌شان بیشتر است. مثل تالارهای پذیرایی، استخرهای شنا و مراکز تفریحی آبی، شهربازی‌ها و باغ وحش‌ها و ... طبیعتا اینها چون جمعیتی در آن جا تردد می‌کند، حتی با رعایت پروتکل‌ها در مناطق قرمز این مکان ها دچار مشکل خواهند شد. چون در یک مرکز تفریحی آبی که مردم خانوادگی برای تفریح می‌روند محدودیت نمی‌توان ایجاد کرد، زیرا تمرکز جمعیت خواهد بود؛ لذا در مناطق قرمز فعالیت این مراکز ممنوع است.

فرهادی گفت: حتی در مناطق سفید و زرد هم این مراکز باید با رعایت دقیق‌تر پروتکل‌ها باز باشند. به همین دلیل طی هماهنگی‌هایی با وزارت ورزش و فدراسیون پزشکی ورزشی و جلسات فیمابین توافقاتی انجام و به استخرها در مناطق سفید و زرد اجازه فعالیت داده شد.

معاون مرکز سلامت محیط و کار گفت: دغدغه از آب استخرها در این مناطق نداریم. البته اگر سیستم تصفیه آب و PH و کلر آزاد آب در حد استاندارد باشد، ویروس کووید 19 نمی‌تواند فعالیت کند. نگرانی ما سطوح مشترکی است که این مراکز دارند. رختکن و سرویس‌های بهداشتی، راهروهای تردد، بوفه، سطوح لبه استخرها می‌تواند ویروس را منتقل کند و زدن ماسک هم برای شناگر معنا ندارد.

وی افزود: برای همین در مناطق سفید فعالیت‌های استخرها آزاد و در مناطق زرد با تایید مرکز بهداشت شهرستان می‌تواند فعال باشد. لذا استخرها و باشگاه‌های ورزشی که امکان فاصله‌ گذاری داشته باشند، در این مناطق می‌توانند فعال باشند. چون برخی مراکز حتی اگر بخواهند هم امکان فاصله‌ گذاری و رعایت پروتکل‌ها را ندارند.

فرهادی تاکید کرد: تالارهای پذیرایی هم در مناطق سفید و زرد با رعایت پروتکل‌ های بهداشتی سخت‌گیرانه باز هستند. این به این معنی نیست که این تالارها جمعیت کثیری در خود جای دهند و ارتباطات نزدیک برقرار باشد. در واقع فعالیت تالارهای پذیرایی شبیه یک رستوران خواهد بود و با حداکثر نصف ظرفیت تالارها می‌توانند جمعیت بپذیرند.

وی گفت: یک تالار زمانی می‌تواند نصف گنجایش خود جمعیت بپذیرد که فاصله یک تا دومتری بین میزها رعایت شده باشد.

فرهادی ادامه داد: در نظر است که با توجه به افزایش بیماری در برخی مناطق تشدید نظارت و کنترل توسط دانشگاه‌های علوم پزشکی اعمال شده و با همکاری دستگاه‌های مربوطه خصوصا ناجا و مقامات قضایی و سازمان تعزیرات حکومتی نظارت صورت گیرد.

وی گفت: قرار است جاهایی که فاصله گذاری‌ ها را رعایت نمی‌کنند، برخورد قضایی و حقوقی انجام شود. بررسی‌های اخیر نشان می‌دهد عدم رعایت پروتکل های بهداشتی منجر به افزایش بیماری و بستری شده است. لذا دو روش ساده بیشتر برای این بیماری نمی شناسیم. یک رعایت بهداشت و زدن ماسک و دوم رعایت فاصله گذاری اجتماعی، این دو مورد را اگر همه رعایت کنند طبیعتا شرایط به شرایطی که بیماری کنترل شده بود بازمی‌گردد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: ماسک کرونا مناطق قرمز کووید ۱۹ فاصله گذاری تالارهای پذیرایی مناطق سفید رعایت پروتکل پروتکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۵۶۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم رعایت دستورالعمل استقرار HSE در مناطق/برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران

عضو شورای شهر تهران بر لزوم رعایت دستورالعمل استقرار و نظام نگهداشت HSE(بهداشت، ایمنی و محیط زیست) در مناطق تأکید کرد.

به گزارش ایسنا، احمد صادقی در دویست و سی و سومین جلسه علنی شورای شهر تهران گفت: بارش های نیمه شب جمعه و صبح ۱۵ اردیبهشت ماه در شهرداری منطقه ۱۵ به آدرس بزرگراه بعثت نرسیده به میدان بسیج سبب شد یکی از منهولهای موجود در مسیر به واسطه  شدت بارش و حجم زیاد آب های بالادستی و نیز عدم کشش شبکه جمع آوری آب های سطحی دچار انسداد و گرفتگی شود.

وی ادامه داد: این امر سبب می شود عوامل اجرایی و مدیران خدمات شهری به محل اعزام  شوند و کارگران اداره مسیل های منطقه جهت رفع گرفتگی داخل منهول فاضلاب شوند؛ اما  به طور ناگهانی، فشار آب سبب افتادن یکی از کارگران به داخل شبکه می شود و متأسفانه این فرد تا به امروز پیدا نشده، علی رغم اینکه آتش نشانی زحمات زیادی برای جستجو و پیدا کردن این فرد انجام داده است. 

احمد صادقی ادامه داد: من تشکر می کنم از زحمات مجموعه خدمات شهری در این چند روز ولی این زحمات سبب نمی شود که موارد و ضوابط ایمنی رعایت نشود. لایروبی مسیل ها به عنوان چک لیست عملیات به مناطق طی سال های قبل ابلاغ شده و اسناد لازم  به عنوان دستور العمل استقرار و نظام نگاهداشت مدیریت «اچ اس ای» در هر منطقه موجود است که با بررسی های به عمل آمده مشخص شده در این منطقه نیز این دستورالعمل موجود بوده است. از طرفی عدم انجام عملیات در حین بارندگی به دلیل شرایط نامساعد  اعم از  دبی بالای آب و عدم اطلاع از خطراتی که  در این شرایط وجود دارد از توصیه هایی است که در حوزه خدمات شهری باید مورد توجه قرار گیرد که متاسفانه در حادثه منطقه ۱۵ این مورد رعایت نشده است. 

صادقی تاکید کرد: ذکر دو نکته در این حادثه حایز اهمیت است که امیدوارم مجموعه مدیریت شهری به آن توجه داشته باشد؛ نخست آنکه ساختار اچی اس ای در شهرداری تهران نیازمند تقویت است و یک شهر با جمعیتی بیش از  ۱۰ میلیون نفر صرفا با چند کارشناس در منطقه امکان نظارت بر سیستم ایمنی شهر را ندارد. لذا بایستی این سیستم تقویت و اگر بخش خصوصی صلاحیت دار باید در این بخش استفاده بشود. 

وی ادامه داد: نکته دوم که خیلی مهم است؛ موضوع بررسی عدم رعایت دستور العمل استقرار و نگهداشت نظام مدیریت اچ اس ای در  منطقه مذکور است که  در صورت رعایت نکردن این نظامات به طور حتم می بایست با  خاطیان چه عوامل پیمانکاران و چه مدیران برخورد قانونی صورت گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خدمت‌رسانی جهادگران فنی و حرفه‌ای به ۲۰۰۰ نفر در روستاها
  • فعالیت دریایی در خزر فعلا ممنوع
  • ارائه خدمات رایگان پزشکی و بهداشتی در لاران
  • قصه زندگی با بودنش آغاز می‌شود + فیلم
  • رژیم صهیونیستی فعالیت شبکه الجزیره در اراضی اشغالی را ممنوع کرد
  • چند ساعت در شبانه‌روز بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟
  • روزانه چند ساعت بشینیم، بایستیم و بخوابیم؟
  • ۴ نفر مبتلا به تب کریمه کنگو/مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند
  • لزوم رعایت دستورالعمل استقرار HSE در مناطق/برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران
  • فعالیت بیش از ۱۷۰ ماما در مراکز بهداشتی استان یزد