Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@00:00:47 GMT

تاثیر دانش باید در زندگی روزمره مردم احساس شود

تاریخ انتشار: ۱۷ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۵۶۲۳۳

تاثیر دانش باید در زندگی روزمره مردم احساس شود

سورنا ستاری روز سه شنبه در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی استان قزوین، افزود: پتانسیل‌های ذاتی استان قزوین در حوزه اقتصاد دانش بنیان با توجه به نیروهای انسانی، بسیار ارزشمند بوده و این استان همین امروز نیز از نظر تعداد دانشجو و جمعیت جزو صدرنشینان کشور است.

وی اضافه کرد: اگر اقتصاد دانش بنیان درست اتفاق بیفتد باید دانشگاه منشا تمام تحولات باشد و نمی‌شود یک استانی در رشته کشاورزی سالانه ۵۰۰ تا ۲ هزار دانشجو فارغ التحصیل کند ولی وضع کشاورزی آن مناسب نباشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسوول با بیان اینکه باید تاثیر دانش در وضعیت روزمره زندگی مردم احساس شود، افزود: شرکت‌های دانش بنیان کشور با استفاده از دانش و علم به درآمد و فناوری دست یافته اند که تاثیر آن در زندگی روزمره مردم قابل درک و احساس است و باید آموزش‌های دانشگاه‌ها به این سمت حرکت کند.

ستاری اضافه کرد: امروزه ارزش افزوده همان دانش است که در شرکت‌های دانش بنیان اتفاق افتاده و باید باور کنیم که دیگر نمی‌توان کشور را با پول نفت اداره کرد.

 وی افزود: امروزه یک بشکه نفت را با قیمت ۳۰ یا ۵۰ دلار می‌فروشیم درحالیکه یک شیشه عطر در خارج از کشور به قیمت ۱۰۰ دلار خریداری می‌شود و این همان هنر دانش است که روی ماده اولیه نشسته و قیمت آن را افزایش داده است.

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری افزود: برای اینکه این اتفاق بیفتد باید اراده اقتصاد دانش بنیان میان همه مدیران و مسوولان شکل بگیرد تا اکوسیستم و زیرساخت لازم آن ایجاد شود.

وی اضافه کرد: پول دولت می‌تواند در پژوهش، زیرساخت و پژوهش‌های پایه هزینه شود ولی اگر می‌خواهید از پژوهش محصول بگیرید باید بخش خصوصی در آن هزینه کند.

این مسوول گفت: در تمام دنیا این گونه است که دولت‌ها باید در زیرساخت‌ها و اکوسیستم هزینه کنند اما نمی‌توانند در تولید محصول سرمایه گذاری داشته باشند.

ستاری افزود: این اکوسیستم شامل مراکز رشد، شرکت‌های دانش بنیان، کارخانجات نوآوری و پارک علم و فناوری هستند که باعث می‌شوند بخش خصوصی در پژوهش سرمایه گذاری کند و نتایج آن در جامعه احساس شود.

وی اضافه کرد: وقتی محیط کسب و کار مناسب نباشد و اکوسیتسم ناقص و اراده جمعی وجود نداشته باشد تقویت اقتصاد دانش بنیان محقق نخواهد شد.

معاون رییس جمهوری گفت: اتفاقات خوبی در این سال‌ها در استان به وقوع پیوسته ولی کافی نیست و نسل جوان از ما انتظارات زیادی دارند و باید تلاش کنیم با تقویت اقتصاد دانش بنیان برای رفع این انتظارات تلاش کنیم.

برچسب‌ها سورنا ستاری شرکت دانش بنیان استان قزوین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سورنا ستاری شرکت دانش بنیان استان قزوین سورنا ستاری شرکت دانش بنیان استان قزوین اقتصاد دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۵۶۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، روح‌الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور طی حکمی، امیرحسین میرآبادی را به سمت رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‎بنیان ریاست‌جمهوری منصوب کرد.

در بخشی از حکم انتصاب رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‎بنیان ریاست‌جمهوری آمده است :

«با عنایت به ابلاغ ماده واحده ارتقای مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری به سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناوری بین‌المللی توسط رئیس محترم جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی و نظر به مراتب شایستگی و تجارب به موجب این حکم شما را به عنوان رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب می‌کنم.

با توجه به اهداف عالی کشور در توسعه تعاملات بین‌المللی علم و فناوری و نیز اهمیت بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های دیپلماسی علم و فناوری، انتظار می رود علاوه بر انجام کلیه ماموریت‌های محوله پیشین در مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری به منظور هماهنگی و یکپارچه‌سازی برنامه‌های دستگاه‌های ذی ربط با حوزه علم و فناوری نسبت به تدوین اساسنامه و پیگیری تصویب آن در شورای عالی انقلاب فرهنگی اقدام کنید.»

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • آیا عمل بینی واقعا به افزایش اعتماد به نفس کمک می‌کند؟
  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی
  • باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد
  • برنامه‌ریزی برای صادرات محصولات دانش‌بنیان
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان