Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@12:16:37 GMT

صادرات ۵۲۷‌ میلیون دلاری صنایع‌دستی در سال ۹۸

تاریخ انتشار: ۱۷ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۵۵۷۱۲۶

صادرات ۵۲۷‌ میلیون دلاری صنایع‌دستی در سال ۹۸

 پویا محمودیان عصر سه شنبه در جلسه ویدئوکنفرانسی با مدیران‌کل و معاونان صنایع‌دستی ۳۱ استان، گفت: برنامه‌ریزی برای برگزاری نمایشگاه ملی صنایع‌دستی در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران آغاز شده و در صورت کسب مجوزهای لازم از ستاد ملی مقابله با کرونا این نمایشگاه برگزار خواهد شد؛ که البته در کنار این، برای برگزاری نمایشگاه در مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران و سعدآباد نیز برنامه‌ریزی‌ها انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: در حالی که سال گذشته با مشکلاتی مانند سیل و شیوع کرونا روبه‌رو بودیم با این حال موفق به صادرات ۵۲۷‌میلیون دلار صنایع‌دستی شدیم که ۲۵۴‌میلیون دلار صادرات رسمی گمرکی و ۲۷۳‌میلیون دلار صادرات چمدانی است. این در حالی است که ۱۵۰۰ میلیارد تومان نیز فروش داخلی داشتیم.

او در ادامه گفت: همچنین سال گذشته موفق به پرداخت ۳۹۰میلیارد ریال تسهیلات حمایتی از هنرمندان صنایع‌دستی شدیم که این تسهیلات با نرخ ۱۰ درصد، تنفس شش ماهه و بازپرداخت ۲۴ ماهه است.

محمودیان در ادامه صحبت‌های خود به ماده ۱۴ و ۱۵ نیز اشاره کرد و گفت: ماده ۱۴ تقریبا مراحل نهایی خود را طی می‌کند و به زودی برای تصویب به صحن دولت ارائه می‌شود و ماده ۱۵ نیز در کمیسیون فرهنگی و اجتماعی دولت در حال بررسی است.

این مقام مسئول در ادامه به اقدامات مهم و تاثیرگذار در حوزه صنایع‌دستی در برخی از استان‌ها اشاره کرد و گفت: چندی پیش تفاهم‌نامه ایجاد ۳هزار شغل در استان خراسان جنوبی با استفاده از ظرفیت صنایع‌دستی با حضور رئیس سازمان برنامه‌وبودجه و استاندار خراسان جنوبی به امضا رسید که یک اتفاق بسیار مهم است و ۲۵‌میلیارد تومان نیز برای تحقق این مهم اختصاص یافته است.

او خاطرنشان کرد: این یک اتفاق بسیار بزرگ و مهم است و می‌تواند به الگویی برای سایر استان‌ها باشد که با استفاده از ظرفیت صنایع‌دستی بتوانیم برای ایجاد اشتغال گام‌های مهمی برداریم.

وی با اشاره به اهمیت حوزه صنایع‌دستی در سال جهش تولید، از تقویت حمایت‌ها از هنرمندان صنایع‌دستی خبر داد و گفت: سال گذشته با سیل آغاز شد و با کرونا به پایان رسید و به همین خاطر هنرمندان صنایع‌دستی با مشکلاتی روبه‌رو شدند که به همین منظور موضوع حمایت از هنرمندان صنایع‌دستی در دستور کار این وزارتخانه قرار گرفت.

او اضافه کرد: در این میان شاهد حمایت‌های خوب دولت از حوزه صنایع‌دستی بودیم به گونه‌ای که صنایع‌دستی جزو ۱۳ رسته‌ای است که می‌تواند از اقدامات حمایتی دولت در زمان شیوع کرونا از جمله تسهیلات استفاده کند و نکته حائز اهمیت این است که تولید، عرضه  فروش در حوزه صنایع‌دستی مشمول استفاده از این حمایت‌ها هستند که این یک امتیاز بزرگ است چرا که موضوع فروش تنها در حوزه صنایع‌دستی برای بهره‌مندی از تسهیلات حمایتی مورد قبول واقع شده است.

محمودیان ادامه داد:در کنار این شاهد حمایت از این حوزه با همکاری سایر دستگاه‌ها و نهادها بودیم که از آن جمله می‌توان به بنیاد احسان و بنیاد کوثر اشاره کرد. این درحالی است که برنامه‌ریزی‌ها برای حمایت از زنان سرپرست خانوار حوزه صنایع‌دستی در قالب اعطای تسهیلات بلاعوض آغاز شده است.

او همچنین از استان‌ها خواست تا تعاونی‌های برتر صنایع‌دستی و نیز انجمن‌هایی را که در حوزه آموزش، توانمندسازی و بازاریابی و کسب و کار موفق عمل کرده‌اند، معرفی کنند تا حمایت‌های لازم از این گروه‌ها نیز انجام شود.

پیام روشن استفاده از صنایع دستی در چیدمان محل سخنرانی مقام معظم رهبری

این مقام مسئول در ادامه صحبت‌های خود به چیدمان مکان‌های سخنرانی مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: در چیدمان محل‌های سخنرانی رهبر معظم انقلاب از صنایع‌دستی ایرانی استفاده می‌شود که به‌طور حتم این حرکت مهم در سال "جهش تولید" دارای پیام روشنی در خصوص ضرورت حمایت از تولیدات داخلی است.

او گفت: وقتی شخص اول کشور در چیدمان محل سخنرانی خود از صنایع‌دستی ایرانی استفاده می‌کنند، در حقیقت یک حرکتی است که در سال جهش تولید آغاز شده و بسیار پرمفهوم است.

او یادآور شد: در همین خصوص با برخی از نمایندگان ولی فقیه در استان‌ها صحبت شده که آن‌ها نیز به تاسی از مقام معظم رهبری، آمادگی این را دارند که در چیدمان محل سخنرانی خود از صنایع‌دستی ایرانی استفاده کنند.

به‌گزارش خبرنگار میراث‌آریا، معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، در ادامه به برنامه‌های روز جهانی صنایع‌دستی و گرامی‌داشت هفته صنایع‌دستی اشاره کرد و افزود: به این مناسبت یک روز قبل از روز ۲۰ خرداد جهانی صنایع‌دستی تعدادی از فعالان حوزه صنایع‌دستی با همراهی وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با معاون اول رئیس جمهوری دیدار داشتند و در استان‌ها نیز برنامه‌های خوبی اجرا شد که در همین خصوص از سه استان برتر که برنامه‌های مناسبی را به مناسبت این روز و این هفته انجام داده‌اند، قدردانی می‌شود.

برچسب‌ها ریاست سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی پویا محمودیان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ریاست سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی ریاست سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۵۷۱۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت صادرات ۶ میلیارد دلاری در خوزستان

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر حسینی محراب عصر امروز چهارشنبه در نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان خوزستان اظهار کرد: در جلسه امروز در خصوص پرداخت حق ۴ درصد بیمه برای مشاغل سخت و زیان‌آور مباحث مختلفی مطرح و با استعلام از وزارت کار این مساله رفع اختلاف شد به این صورت که در این خصوص باید مفاد پیمان بین کارفرما و پیمانکار مبنای عمل قرار گیرد.

وی افزود: دستور کار دیگر در خصوص مفاصل حساب قراردادهای پیمانکاری بود که بنا شده هر قراردادی به شکل مجزا و فارغ از قراردادهای دیگر مدنظر قرار گیرد.

حسینی محراب ادامه داد: موضوع دیگری که در جلسه امروز مطرح شد در خصوص معافیت بیمه‌ای کارگاه‌های چند نفری بود. پرداخت حق بیمه این واحدها به این صورت است که ۱۰ درصد را کارفرما می‌دهد و مابقی آن را دولت پرداخت می‌کند که یک بحثی در این میان قابلیت تفسیر داشت و موجب اختلاف برداشت شد که بنا شده برای تصمیم‌گیری به مرکز منعکس شود.

استاندار خوزستان بیان کرد: مسائل مربوط به صادرات و پایانه‌های کشاورزی و صادراتی و جذب سرمایه‌گذاران خارجی و داخلی توسط تولیدکنندگان در بخش‌های مختلف نیز مورد بررسی قرار گرفت.

حسینی محراب بیان کرد: سال گذشته در خوزستان حدود ۶ میلیارد دلار صادرات صورت گرفت و جزو استان‌های برتر کشور از جهت صادرات هستیم و برای افزایش این رقم در سال جاری با کمک بخش خصوصی و مسئولان دستگاه‌ها تلاش خواهیم کرد.

کد خبر 6088144

دیگر خبرها

  • افزایش دو برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور
  • دژکرد اقلید شهر ملی کیسه‌بافی می‌شود
  • ثبت صادرات ۶ میلیارد دلاری در خوزستان
  • ملایر شاهد یک تحول جدی در حوزه گردشگری و صنایع دستی است
  • لمس یک میلیارد دلاری صادرات به روسیه
  • ضرغامی: موزه ملی فرقی با موزه لوور ندارد
  • تشکر از صداوسیما برای سریال «نون‌خ» / موزه ملی فرقی با موزه لوور ندارد
  • محوطه تاریخی نوشیجان در فهرست موقت یونسکو ثبت می‌شود
  • سهم «هیچ» از اقتصاد خلاق
  • ارزش صادرات صنایع‌دستی از آذربایجان‌غربی ۲۲ درصد افزایش یافت