Web Analytics Made Easy - Statcounter

در بحران پاندمی کرونا برخی از صنایع و کسب و کارها برخلاف بسیاری دیگر از شرکت‌های فعال در صنایع مختلف از رشد و اقبال عمومی بسیار بیشتری نسبت به قبل برخوردار شدند.

به گزارش خبرگزاری برنا؛ همزمان با شیوع گسترده و همه گیری ویروس خطرناک و مرگبار کرونا، اعلام وضعیت اضطراری و قرنطینه و اعمال محدودیت‌های سختگیرانه برای تردد شهروندان از سوی دولت کشورهای مختلف بسیاری از صنایع، کسب و کارها، شرکت ها، کارخانه های مختلف تعطیل و خطوط تولید آنها نیز به مدت نامعلومی متوقف شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همین مسئله موجب شد که میزان تولید و فروش آن‌ها متوقف شده و درآمدزایی و سودآوری آنها با کاهش شدید و بی‌سابقه‌ای روبه رو شود.

بر اساس گزارش Financial Times، اما در این میان با توجه به تغییر ناگهانی نیازهای مردم، برخی از کسب و کارها و صنایع نسبت به قبل رشد بیشتری پیدا کرده و از اقبال عمومی بیشتری به علت پاندمی کرونا برخوردار شدند که از مهمترین آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

صنعت تفریحات آنلاین:

به علت نیاز بیشتر مردم به پر کردن اوقات فراغت و وقت گذرانی در دوران قرنطینه خانگی طبیعیست که مدت زمان بسیار بیشتری را نسبت به قبل به تفریح و سرگرمی از راه دور یعنی آنلاین و اینترنتی خواهند پرداخت. از مهم‌ترین بازیگران صنعت تفریحات آنلاین می توان به شبکه های اجتماعی، اپلیکیشن‌های پیام‌رسان، گیمینگ و بازی های آنلاین، کنسول های بازی همچون پلی استیشن و ایکس باکس، سرویس های پخش آنلاین فیلم و سریال، استریم آنلاین موسیقی، رادیوهای اینترنتی و پادکست اشاره کرد.

صنعت بیمه:

با توجه به قرنطینه خانگی بالغ بر نصف جمعیت جهان، بسته شدن مرزهای زمینی، دریایی و هوایی، ممنوعیت سفر و هرگونه تردد داخلی و بین المللی در بسیاری از کشورهای جهان آمار تصادفات جرحی، فوتی و بدنه ای به میزان قابل توجهی کاهش یافته است.

صنعت فروش آنلاین:

با توجه به شیوع گسترده ویروس کرونا و قرنطینه خانگی شهروندان، در صورتی که نیاز به خریداری محصولات مختلف داشتند نمی توانستند به فروشگاه های فعال در سطح شهر خود مراجعه کرده و محصول مورد نظرشان را خریداری و استفاده کنند؛ بنابراین فروشگاه های آنلاین و اینترنتی در حوزه های مختلف توانست به خوبی سودآوری و درآمدزایی بسیار بالایی را در این بازه زمانی کسب کند.

صنعت دارویی:

از آنجایی که مردم تحت تاثیر تبلیغات مختلف به منظور کاهش احتمال ابتلا به ویروس کرونا و افزایش سیستم ایمنی بدن خود قرار گرفته بودند، میزان خریداری و استفاده از داروهای مکمل و تقویت کننده سیستم دفاعی بدن در زمان بحران پاندمی کرونا افزایش قابل توجهی پیدا کرده است.

صنعت مواد شوینده و بهداشتی:

با توجه به توصیه سازمان بهداشت جهانی و وزارت بهداشت در کشورهای مختلف جهان مبنی بر شست و شوی مکرر دست به مدت ۲۰ ثانیه و ضدعفونی کردن تمامی سطوح، خریداری و استفاده مردم از مواد شوینده بهداشتی و ضدعفونی کننده به میزان قابل توجه و بی‌سابقه‌ای رشد و افزایش یافته است که این مسئله موجب رشد درآمد زایی و سودآوری شرکت ها و کسب و کارهای فعال در این حوزه شد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۵۷۸۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم خراسان رضوی سال گذشته ۱۳۶ میلیون کیلووات برق بیشتری مصرف کردند

مهدی شفیعی زاده مدیر دفتر نظارت فروش و وصول مطالبات شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی گفت: میزان مصرف برق مشترکان در سال ۱۴۰۱ به میزان هشت میلیارد و ۹۷ میلیون و ۳۱۴ هزار و ۷۱۶ کیلووات ساعت بوده که در سال ۱۴۰۲ به هشت میلیارد و ۲۳۴ میلیون کیلووات ساعت رسید.

او افزود: این موارد شامل بخش‌های خانگی، عمومی، کشاورزی و صنعتی و سایر مصارف می‌شود که بخش کشاورزی با سه میلیارد و ۶۲۷ میلیون کیلووات ساعت معادل ۴۴ درصد از کل، بیشترین مصرف برق را به خود اختصاص داده است.

مدیر دفتر نظارت فروش و وصول مطالبات شرکت توزیع نیروی برق خراسات رضوی ادامه داد: پارسال ۱۳ هزار و ۸۲۲ میلیارد و ۸۳۶ میلیون ریال ارزش انرژی مصرف شده توسط مشترکان برق خراسان رضوی بوده است.

شفیعی زاده شمار مشترکان شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی در سال ۱۴۰۲ را یک میلیون و ۴۴۴ هزار و ۴۰۵ مشترک دانست و بیان کرد: از این تعداد ۸۳.۳۳ درصد مشترکان خانگی، ۲.۸۹ درصد مشترکان عمومی، ۱.۴۶ درصد مشترکان کشاورزی، ۵۹ صدم درصد مشترکان صنعتی و ۱۰.۹۳ درصد مشترکان سایر مصارف هستند.

او به افزایش مشترکان برق خراسان رضوی در سال ۱۴۰۲ اشاره و تصریح کرد: تعداد مشترکان در سال ۱۴۰۱ به میزان یک میلیون و ۴۱۲ هزار و ۵۲۴ مشترک بود.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • آمادگی دانشگاه آزاد برای همکاری با صنعت
  • قیمت کارخانه‌ای خودرو ۸۰ درصد زیر نرخ بازار است
  • مردم خراسان رضوی سال گذشته ۱۳۶ میلیون کیلووات برق بیشتری مصرف کردند
  • خواسته به حق مردم ایفای مسئولیت‌های اجتماعی صنایع است
  • مسئولان نسبت به ایمنی راه‌ها توجه بیشتری داشته باشند
  • صنایع نفت و گازوپتروشیمی به مسئولیت اجتماعی خود عمل کنند
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • پیش‌بینی قیمت ارز و نرخ تورم در سال ۱۴۰۳ | وضعیت رشد اقتصادی به کدام سو؟
  • افزایش 6500 میلیارد ریالی قراردادهاي فافق
  • لزوم توجه به سلیقه مردم در امور مختلف