Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/چهارمحال و بختیاری رئیس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه ۱۵ واحد گلخانه‌ای با مساحت ۷.۶ هکتار با پیشرفت فیزیکی بالای ۵۰ درصد در استان وجود دارد، گفت: این گلخانه‌ها تا شهریورماه به بهره‌برداری می‌رسد.

ذبیح‌الله غریب ۱۷ تیرماه در جلسه کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه‌گذاری چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه امروز کشت متراکم با مصرف کم آب‌بر از اولویت‌های وزارت جهادکشاورزی است، اظهار کرد: کشت گلخانه‌ای یکی از روش‌های کشت متراکم است که مزایای زیادی در بحث افزایش تولیدات دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه کشت برخی از محصولات در استان توجیه اقتصادی ندارد، افزود: در این استان کشت سبزی و صیفی به شیوه گلخانه‌ای صرفه اقتصادی ندارد، اما در بحث توت فرنگی و گل شاخه بریده ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های خوبی وجود دارد.

وی یادآور شد: تا قبل از سال ۹۷ برای صدور مجوز احداث گلخانه حداقل ۳ هزار متر اراضی مورد نیاز بود، اما طبق مصوبه هیات مقررات‌زدایی، ایجاد گلخانه در هر سطحی امکانپذیر است، از مزایای کشت محصولات به صورت گلخانه‌ای تولید بر اساس نیاز بازار در زمان‌های مختلف، برندسازی محصولات و صادرات محور بودن آن‌ها است.

غریب با اشاره به اینکه برنامه ما اصلاح و بازسازی ۱۰ هزار متر مربع از گلخانه‌ها و ۴۰ هزار متر توسعه سطح زیر کشت گلخانه‌ها است، یکسری از قوانین دست و پا گیر و استعلامات غیرضروری در بحث ایجاد گلخانه‌ها حذف شده است.

 رئیس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه ۱۵ واحد گلخانه‌ای با مساحت ۷.۶ هکتار با پیشرفت فیزیکی بالای ۵۰ درصد در استان وجود دارد، گفت: این گلخانه‌ها تا شهریورماه به بهره‌برداری می‌رسد و زمینه اشتغال ۱۵۰ نفر را فراهم می‌کند، همچنین ۱۶۵ پروانه احداث گلخانه در سال ۹۸ صادر شده است و ۸۷ متقاضی با اعتباری بالغ بر ۱۴۰ میلیارد تومان متقاضی احداث گلخانه هستند.

وی در خصوص پرورش قارچ در روستای قلعه ممکا در چهارمحال و بختیاری، توضیح داد: در این روستا ۱۷ واحد بزرگ و ۵۲ واحد خانگی سالانه حدود ۸۰۰ تن قارچ تولید می‌کنند و زنجیره تولید قارچ در این روستا کامل است.

غریب از صدور ۲۰۰ پروانه احداث گلخانه کوچک مقیاس در چهارمحال و بختیاری در سال ۹۸ خبر داد و خاطرنشان کرد: از این تعداد ۱۰ واحد احداث شده است و ۴۴ واحد از تسهیلات بنیاد برکت استفاده کرده‌اند، نیاز است دستگاه‌های اجرایی در تأمین زیرساخت‌های مورد نیاز مساعدت لازم را داشته باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی منطقه چهارمحال و بختیاری کشت گلخانه ای تسهیلات اشتغالزایی چهارمحال و بختیاری احداث گلخانه گلخانه ها گلخانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۵۷۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور مجوز بهره‌برداری شهرک صنعتی شماره ۲ زرند پس از ۱۷ سال انتظار

معاون اقتصادی استانداری کرمان گفت: مجوز بهره‌برداری شهرک صنعتی شماره ۲ زرند پس از ۱۷ سال محقق شد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو حسن زاده معاون اقتصادی استانداری کرمان در جریان بازدید از شهرک صنعتی زرند گفت: شهرک صنعتی شماره ۲ زرند در سال ۱۳۸۶ تملک، ولی متاسفانه به دلایل مختلفی مجوز استقرار و بهره برداری واحد‌های صنعتی صادر نشد.

او افزود: سرانجام در ۲۷ فروردین ماه امسال پس از چهار بار بازنگری در طرح ارزیابی زیست محیطی مجوز شهرک مذکور به میزان ۳۰ هکتار از اراضی در اختیار و آن هم تا رده سه زیست محیطی، پس از ۱۷ سال وقفه با همت تیم اقتصادی استان دریافت شد.

وی ابراز امیدواری کرد با مشارکت و سرمایه گذاری شاهد راه اندازی صنایع مختلف و ایجاد اشتغال در این شهرک باشیم.

سپس حسین میجانی مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان کرمان هم با اشاره به زیرساخت‌های موجود آب، برق و گاز افزود: از هم اکنون این شهرک آماده واگذاری به سرمایه گذاران واحد‌های مختلف تولیدی است.

شایان ذکر است طبق اعلام شرکت شهرک‌های صنعتی استان کرمان، سند تک برگ شهرک صنعتی زرند ۲ در چند سال اخیر آماده بوده، اما به دلیل مخالفت حفاظت محیط زیست مجوز استقرار و بهره برداری واحد‌های صنعتی صادر نشده بود که اواخر فروردین ماه امسال پس از ٤ بار بازنگری در طرح ارزیابی زیست محیطی شهرک مذکور به میزان ۳۰ هکتار از اراضی در اختیار و آن هم تا رده سه زیست محیطی، مجوز احداث و بهره برداری پس از ۱۲ سال کسب کرد.

همچنین بنا بر گزارش ها، به دلیل مخالفت سازمان غذا و دارو امکان استقرار واحد‌های صنعتی غذایی حتی تا رده سه نیز در شهرک مذکور و نیز ناحیه صنعتی بهشت وحدت، میسر نیست و شهرک فاقد زون غذایی است. 
موقعیت ۳۰ هکتاری دارای مجوز، در ضلع جنوب شرقی ناحیه صنعتی بهشت وحدت قرار دارد، همچنین مطالعات هیدرولوژی شهرک نیز برای کنترل سیلاب در حال انجام است.

دیگر خبرها

  • صدور مجوز بهره‌برداری شهرک صنعتی شماره ۲ زرند پس از ۱۷ سال انتظار
  • بازگشت واحد تولیدی فرآورده‌های گوشتی سامان به چرخه تولید
  • کمربندی نسیم شمال بدون قطع یک‌ درخت احداث شد
  • یک واحد تولیدی چهارمحال و بختیاری پس از ۷سال به چرخه تولید برگشت
  • واحد‌های بزرگ پرورش مرغ گوشتی در قم احداث می‌شود
  • پل صاحب روضات آماده بهره‌برداری است
  • میدان عرضه دام زنده احداث می‌شود
  • راهیابی دو گروه سرود از چهارمحال و بختیار به جشنواره نغمه‌های روشن فردا
  • بهره برداری از ۱۰۰ واحد صنعتی و تولیدی در گلستان تا پایان سال
  • بهره برداری از یکصد واحد صنعتی و تولیدی در گلستان تا پایان سال