Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اول رئیس جمهور گفت: باید امتیازات بیشتری برای توسعه مناطق کمتر برخوردار در نظر گرفته شود.

به گزارش به گزارش امتداد به نقل از خبرگزاری مهر، اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور در جلسه دیدار با تعدادی از اعضای هیئت مدیره سازمان‌های مردم نهاد از خیرین مدرسه ساز و خیرین عرصه سلامت به عنوان افرادی نوع دوست و دلسوز کشور یاد کرد و گفت: خیرین با عشق و علاقه به دنبال رسیدگی به مشکلات افراد ضعیف و مناطق محروم هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جهانگیری ضمن قدردانی از تلاش‌های خداپسندانه تشکل‌های مردم نهاد فعال در حوزه رسیدگی به دانش آموزان بازمانده از تحصیل، خاطرنشان کرد: در نظام جمهوری اسلامی ایران تحصیل از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و این موضوع آنقدر اهمیت دارد که در برخی روستاهای کشور مدارسی با یک دانش آموز دایر است که حکایت از توجه به تحصیل کودکان این کشور است.

وی با اشاره به اینکه متأسفانه در برخی مناطق محروم کشور کودکانی بدون شناسنامه و اسناد هویتی زندگی می‌کنند، گفت: شناسایی این کودکان بازمانده از تحصیل کاری دشوار است که امیدوارم با فعالیت تشکل‌های مردم نهاد شاهد شناسایی این کودکان و هدایت آنها به مدارس باشیم.

معاون اول رئیس جمهور خاطرنشان کرد: البته در طول سال‌های پس از انقلاب اسلامی با تأسیس نهادهای حمایتی نظیر کمیته امداد امام خمینی (ره)، سازمان بهزسیتی و نهادهایی از این دست تلاش شده است که افراد نیازمند شناسایی و مورد رسیدگی قرار گیرند اما همچنان افرادی در حاشیه شهرها زندگی می‌کنند که تحت پوشش هیچیک از این نهادها نیستند و با انواع آسیب‌های اجتماعی مواجه هستند.

جهانگیری با بیان اینکه در شاخص‌های اقتصادی و توسعه نیز شاهد بی عدالتی در مناطق مختلف کشور هستیم، گفت: با وجود آنکه در طول سال‌های گذشته همواره دولت‌ها تلاش کرده‌اند که با اعطای امتیازهایی نظیر معافیت عوارض و مالیات در مناطق محروم کشور، زمینه توسعه و سرمایه گذاری را فراهم کنند اما امروز می‌بینیم که وضعیت مناطق محروم همچنان در جایگاه پایین‌تری نسبت به مناطق برخوردار قرار دارند و به نظر می‌رسد که باید امتیازات بیشتری برای توسعه مناطق کمتر برخوردار در نظر گرفته شود.

معاون اول رئیس جمهور اقدامات تشکل‌های فعال در حوزه حمایت از کودکان بازمانده از تحصیل را ارزشمند توصیف کرد و گفت: توجه به موضوع کودکان بازمانده از تحصیل تقریباً در کشور جدید است و امیدوارم با کار ارزشمندی که شما آغاز کرده‌اید این موضوع به موضوعی عمومی در کشور تبدیل شود و ظرف مدت کوتاهی شاهد کاهش چشمگیر تعداد کودکان بازمانده از تحصیل در کشور باشیم.

در این جلسه مدیران عامل مجمع خیرین حامی بازماندگان از تحصیل، مؤسسه حامی دانش آموزان مناطق محروم کشور، مؤسسه حامیان آینده نگر سیستان و بلوچستان و مؤسسه خانه توسعه روستا و عشایر گزارشی از اقدامات انجام شده و برنامه‌های خود برای کمک به مناطق محروم کشور و کمک به کودکان بازمانده از تحصیل ارائه کردند.

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: کودکان بازمانده از تحصیل معاون اول رئیس جمهور مناطق محروم کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۵۸۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعزام ۲ کاروان سلامت به مناطق کم برخوردار اردستان در سال گذشته

به گزارش خبرنگار مهر، مجید زارعی شامگاه چهارشنبه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: هفته هلال‌احمر از ۱۸ لغایت ۲۴ اردیبهشت ماه با شعار مشارکت شما، سربلندیم همراهی ۳ میلیون داوطلب با هلال احمر در ارائه خدمات بشردوستانه نامگذاری شده است.

وی افزود: در سال گذشته مبلغ چهارمیلیارد و دویست میلیون ریال کمک‌های درمانی و دارویی به مددجویان پرداخت شده همچنین ۳۰۰ بسته لوازم التحریر به دانش آموزان بی بضاعت در قالب طرح ارمغان مهر به ارزش یک میلیارد و هفتاد و پنج میلیون ریال اهدا شده است.

سرپرست جمعیت هلال احمر اردستان خاطرنشان کرد: تهیه و توزیع ۲۵۰ بسته سبد غذایی به ارزش دو میلیارد و بیست و هفت میلیون و پانصد هزار ریال از اقدامات انجام شده جمعیت هلال احمر اردستان بوده است.

زارعی با اشاره به اعزام ۲ مرحله کاروان سلامت به مناطق کم برخوردار شهرستان، بیان کرد: در این ۲ مرحله خدمات پزشکی، آموزشی و حمایتی به ارزش هشتصد و هفت میلیون ریال به افراد ارائه شده است.

وی تصریح کرد: مبلغ هفتصد میلیون ریال کمک‌های مردمی جهت آسیب‌دیدگان از حوادث جمع آوری شده است.

سرپرست جمعیت هلال احمر اردستان ادامه داد: برگزاری ۴۱ دوره آموزش‌های امداد و کمک‌های اولیه، مخاطرات و پایه داوطلبی برای ۸۰۰ نفر و برگزاری ۹ دوره تخصصی برای ۱۶۰ نفر نیز از اقدامات جمعیت هلال احمر اردستان در سال ۱۴۰۲ بوده است.

زارعی اضافه کرد: واحد داوطلبان این جمعیت با ۱۰ خانه هلال احمر در سطح شهرستان با هدف ارتقای سطح ایمنی و ارتقای سطح آگاهی مردم در حال فعالیت است.

وی اضافه کرد: اجرای برنامه‌های فرهنگی امور جوانان، طرح ملی دادرس در مدارس شهرستان، برگزاری المپیاد شهرستانی دادرس و اعزام تیم‌های منتخب به المپیاد استانی و افتتاح دفتر نمایندگی بخش زواره از انواع برنامه‌های اجرا شده جمعیت هلال احمر اردستان در سال گذشته است.

سرپرست جمعیت هلال احمر اردستان یادآور شد: غبار روبی گلزار شهدا، دیدار با خانواده شهدا، تجلیل از مدیران و مربیان فعال در جمعیت هلال احمر، اجرای پروژه‌های داوطلبی، گردهمایی داوطلبان و افتتاح خانه‌های هلال جدید از برنامه‌های پیش رو در هفته هلال احمر است.

کد خبر 6100873

دیگر خبرها

  • اعزام ۲ کاروان سلامت به مناطق کم برخوردار اردستان در سال گذشته
  • بهره‌برداری از ۳۰ تاکسی ون در مناطق کم‌برخوردار اهواز
  • لزوم توجه ویژه به توسعه زیرساخت‌های آموزشی در مناطق محروم کرج
  • توافق‌نامه همکاری سازمان‌های بسیج اقشار و سازمان بسیج رسانه با بسیج سازندگی امضاء شد
  • آخرین جزئیات بارش‌ها و دمای هوای تا ۲۷ خرداد ۱۴۰۳
  • بودجه مورد نیاز برای درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال
  • ۳ هزار میلیارد تومان بودجه برای درمان رایگان کودکان کمتر از ۷ سال
  • استفاده از ظرفیت بنیاد علوی در توانمندسازی اقتصادی مناطق کمتر توسعه‌یافته
  • اعزام کاروان سلامت به مناطق کم برخوردار شهرستان قروه 
  • بسیج سازندگی، رکنی اساسی در تحقق آرمان‌های نظام در مناطق محروم