Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان،گزارش تحقیقی که دیلی بیست آن را منتشر کرده بخش دیگری از عملیات روانی جبهه غربی را علیه کشورمان فاش می‌کند. 

طبق تحقیقی که این پایگاه خبری آن را ترتیب داده، حداقل ۱۹ کارشناس جعلی با اسامی ساختگی از ژوئیه سال ۲۰۱۹ تاکنون اطلاعاتی دروغ را درباره ۳ کشور ایران، قطر و ترکیه منتشر کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیش از ۹۰ گزارش گمراه‌کننده در ۴۶ نشریه، ضمن اصرار بر تبلیغات منفی علیه این کشورها، همزمان از امارات تمجید و از سیاست‌های ابوظبی تقدیر کرده‌اند.

این گزارش در ادامه به یکی از ستون‌نویس‌های «قلابی» می‌پردازد. «رافائل بدانی» ستون نویسی در یک رسانه آمریکایی است. وی امارات را به عنوان کشوری باثبات در منطقه‌ای آشفته معرفی می‌کند. این معرفی نادرست کشور امارات از سوی رافائل بدانی، در نشریه‌های آمریکایی همچون (Washington Examiner)، (Real Clear Markets)، (American Thinker) و (National Interest) منتشر شده است.

بدانی خود را کارشناس ژئوپلیتیک و تحلیلگر ارشد روابط بین الملل معرفی کرده است. اما حقیقت این است که چنین شخصیتی اصلا وجود خارجی ندارد.

این گزارش می‌افزاید: «تصاویر به کار رفته برای او در لینکدین متعلق به او نیست و برای شخص دیگری است. همچنین این موضوع که او فارغ‌التحصیل دانشگاه جورج واشنگتن بوده هم دروغ است».

بلافاصله پس از انتشار این گزارش، رسانه‌های آمریکایی اقدام به حذف مقالاتی کردند که با نام «بدانی» منتشر شده بود. روز دوشنبه هم حساب توئیتری منتسب به بدانی حذف شد.

در این گزارش آمده که «عرب پست»، «جروزالم پست»، «العربیه»، «سرویس اخبار یهودیان»، «خاورمیانه آنلاین» و بسیاری از نشریات دیگر نیز از این کارشناسان جعلی در پوشش خبری خود استفاده کرده‌اند.

مارک اوون جونز، استاد دانشگاه حمد بن خلیفه در قطر، اولین کسی بود که متوجه کارشناسان قلابی و مشکوک شد. وی تاکید می‌کند: «این عملیات گسترده نفوذ، از نقش بازیگران مخرب و سوء استفاده از هویت افراد واقعی حکایت دارد». وی افزود که اکنون علاوه بر اخبار جعلی با روزنامه‌نگاران جعلی هم مواجه هستیم.

یکی از وجوه مشترک در بین تمام این گزارش‌های جعلی، انتشار اخبار نادرست و سیاه‌نمایی درباره کشور‌های ترکیه، قطر و ایران بوده است.

این گزارش تاکید می‌کند که خصوصیت مشترک بین قطر و ترکیه این است که هر دو با عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی مخالف‌اند. هنگامی که سایر کشور‌های عربی نظیر امارات، عربستان و مصر سعی در عادی‌سازی رابطه خود با صهیونیست‌ها دارند، دوحه و آنکارا با این روند ابراز مخالفت کرده‌اند.

همچنین تاکید شده که این گروه کارشناسان جعلی که احتمالا فعالیت خود را به طور سازماندهی‌شده ادامه می‌دهند، با قطر سر ناسازگاری دارند، عمده مخالفت آن‌ها با قطر در رابطه با شبکه خبری الجزیره و نحوه فعالیت آن است.

احتمال می‌رود ارتجاع عربی، لابی صهیونیستی و جبهه رسانه استکباری وقت زیادی را صرف تنظیم این شبکه جعلی کرده باشند. کارشناسان قلابی با انتشار مطالب دروغ می‌توانند نقش مهمی را در پیشبرد اهداف آمریکا ایفاء کنند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جنگ رسانه ای دیلی بیست کارشناس جعلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۵۸۵۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبرداری دریافت وام در کانال تلگرامی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، سرهنگ حسن ابوالحسینی گفت: در پی شکایت یک شهروند یزدی به پلیس فتا مبنی بر کلاهبرداری دریافت وام، موضوع در دستور کار کارشناسان این پلیس قرار گرفت. 

وی ادامه داد: در تحقیقات اولیه مشخص شد شاکی با مشاهده کانال تلگرامی دریافت وام بدون ضامن، مبلغ یک میلیارد و ۴۵۰ میلیون ریال به شماره حساب اعلام شده واریز کرده و پس از آن وی دیگر جواب شماره تلفن داده نشد. 

رئیس پلیس فتا افزود: با انجام تحقیقات بیشتر و اقدامات پلیسی توسط کارشناسان این پلیس، متهم که در یکی از استان‌های غرب کشور ساکن بود، شناسایی شد و با هماهنگی مقام قضایی به پلیس فتای استان یزد انتقال یافت. 

ابوالحسینی خاطرنشان ساخت: متهم در مواجهه با مستندات و مدارک جمع‌آوری شده از سوی کارشناسان ضمن اقرار به جرم خود، اعتراف کرد که با درج آگهی در شبکه‌های اجتماعی با موضوع وام بانکی، از شهروندان کلاهبرداری می‌کرده است. 

وی هشدار داد: برای دریافت وام حتما به بانک مراجعه کرده و به هیچ عنوان به تبلیغاتی که شبکه‌های اجتماعی می‌شود اعتماد نکنند، چرا بانک‌ها هیچگونه تبلیغاتی در فضای مجازی برای فروش وام یا تسهیلات بانکی ندارند و این تبلغات از سوی کلاهبرداران منتشر می‌شود. 

رئیس پلیس فتا از شهروندان خواست هشدار‌های پلیس فتا را جدی گرفته و در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی یا پیام رسان‌های موبایلی مراتب را از طریق نشانی پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir بخش ارتباطات مردمی گزارش کنند.

دیگر خبرها

  • اعلام جرم دادستانی تهران علیه تعدادی از خبرنگار‌ها و فعالان رسانه‌ای /دلیل: انتشار مطالب درباره پرونده نیکا شاکرمی
  • اعلام جرم دادستانی تهران علیه دروغگویان درباره نیکا شاکرمی
  • اعلام جرم دادستانی تهران علیه برخی از فعالان رسانه‌ای به‌دلیل انتشار مطالب کذب درباره پرونده نیکا شاکرمی
  • اعلام جرم دادستانی علیه برخی فعالان رسانه‌ای درباره پرونده نیکا شاکرمی + جزئیات
  • احضار فعالان رسانه‌ای به‌دلیل انتشار مطالبی کذب درباره نیکا شاکرمی
  • دادستانی علیه برخی فعالان رسانه‌ای درباره پرونده نیکا شاکرمی اعلام جرم کرد
  • اعلام جرم دادستانی تهران علیه برخی از فعالان رسانه‌ای به‌دلیل انتشار مطالبی درباره پرونده نیکا شاکرمی
  • چرا گزارش بی‌بی‌سی درباره نیکا شاکرمی جعلی است؟
  • کلاهبرداری دریافت وام در کانال تلگرامی
  • (عکس) محتویات عجیب یک صندوق قدیمی در کشتی غرق‌شده