Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، دکتر علی کبیر قائم‌مقام مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی در نشستی خبری که امروز (سه‌شنبه ۱۷ تیر) به صورت مجازی برگزار شد، با تأکید بر اینکه شاخص نسبت پزشک به جمعیت کشور شاخص مناسبی است، گفت: ما در زمینه تعداد پزشک مشکلی در کشور نداریم به طوری که توانسته‌ایم از تخصص‌های مختلف استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 حتی فارغ‌التحصیل کردن زودتر گروه علوم پزشکی برای برطرف کردن نیاز کشور در شرایط کرونا نیز مورد بحث قرار گرفته است. 

وی همچنین در خصوص وضعیت آموزش مجازی دانشجویان علوم پزشکی در دوران کرونا اظهار کرد: در این مرکز در خصوص ابعاد مختلف آموزش بحث و تبادل نظر می‌شود که مجازی‌سازی آموزش نیز یکی از این مباحث است. اگرچه این موضوع همزمان با شیوع کرونا در دانشگاه‌ها فراگیر شد اما بحث اصلی در خصوص آموزش مجازی چند سال پیش مطرح شد. دستورالعملی نیز در این خصوص به دانشگاه‌های علوم پزشکی ابلاغ کردیم که براساس آن دانشگاه‌ها موظف شدند تا چند سال آینده ۲۰ درصد آموزش خود را مجازی کنند که البته با شایع شدن کرونا مدیریت خوبی برای ترویج آموزش مجازی از سوی دانشگاه‌ها انجام گرفت.

قائم‌مقام مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی تأکید کرد: بنابراین ما باید از شرایطی که کرونا ایجاد کرد درس عبرت بگیریم و به بقای بهتر فکر کنیم. با اهتمامی که ۲۰ هزار عضو هیأت علمی علوم پزشکی داشتند ترم تحصیلی جاری به‌خوبی پیش رفت و در همایش آموزش پزشکی نیز کارگاه‌هایی را به منظور بررسی وضعیت آموزش پزشکی و همچنین آموزش در دوران پساکرونا تشکیل داده‌ایم که این موضوع را مورد بررسی قرار بدهند اما تصمیمات اجرایی آن در مجامع علمی گرفته نمی‌شود.

دکتر کبیر از برنامه وزارت بهداشت برای تغییر روش‌های سنجش و ارزیابی دانشجویان علوم پزشکی خبر داد و گفت: در این مرکز مطالعات زیادی در خصوص شیوه‌های سنجش و ارزیابی دانشجویان انجام دادیم. در واقع سیاست ما این است که روش‌های ارزیابی نباید صرفا به یک آزمون پایانی خلاصه شود بلکه باید دانشجویان را در طول ترم و با شیوه‌های مختلف مورد سنجش قرار دهیم تا نمره براساس توانمندی کسب شود نه صرفا قدرت حفظیات دانشجو چراکه این روش به عدالت آموزشی نزدیک‌تر است.

وی تأکید کرد: روش‌های سنجش عملکرد دانشجویان در وزارت بهداشت حتی در دوران قبل از کنکور نیز مورد بررسی قرار گرفته است به طوری که با برگزاری کارگاه‌هایی این روش‌ها را ارزیابی می‌کنیم. به طور کلی، باید نگاه‌های نوین به بحث ارزشیابی در قالب فعالیت‌های کلاسی باشد و فرصت جبران و اصلاح به دانشجو و استاد داده شود چراکه در بسیاری از مواقع این نمرات در سال‌های بعد بسیار تأثیرگذارتر است و روش‌های سنتی دیگر جوابگوی ارزیابی دقیق دانشجو نیست. البته در این زمینه تفاهم‌نامه‌هایی را با وزارت علوم و دانشگاه‌های دو وزارتخانه منعقد کرده‌ایم که امیدواریم اجرایی شود.

کد خبر 528866 برچسب‌ها دانشگاه‌های ایران كرونا در ايران پزشکی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: دانشگاه های ایران كرونا در ايران پزشکی دانشگاه ها علوم پزشکی روش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۵۹۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی نقش مراکز مشاوره و سبک زندگی در اشتغال‌پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان

ایسنا/سیستان و بلوچستان در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی در دانشگاه سیستان و بلوچستان بر نقش موثر مراکز مشاوره و سبک زندگی در اشتغال‌پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی کشور تاکید شد.

در گردهمایی سه روزه مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی و مدیران مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌های سراسر کشور در تالار امام رضا (ع) دانشگاه سیستان و بلوچستان، پیرامون نقش مراکز مشاوره در ایجاد اشتغال برای دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه‌ها کشور بحث و بررسی و تاکید شد.

دبیر منطقه ۶ مراکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور در این همایش به تشریح چگونگی تقویت روحیه اشتغال پذیری در دانشجویان پرداخت و گفت: اشتغال‌پذیری کاملا متمرکز بر عوامل درونی و فردی است که کمک می‌کند افراد فرصت‌های شغلی موجود را تشخیص داده، راحت‌تر شاغل شوند و یا شغلی که دارند را حفظ کنند.

سمیعی افزود: پژوهشگران می‌گویند لازم است سازه اشتغال پذیری توسط مراکز  مشاوره در افراد تقویت شود که علاوه بر دانشگاه اگر از مدرسه در افراد مورد توجه قرار گیرد موثرتر خواهد بود.

محمد خلیلی پور مدیر مرکز رشد و فناوری دانشگاه سیستان و بلوچستان نیز در این همایش به تشریح ضرورت توجه به« ایمنی، بهداشت و محیط زیست» در دانشگاه‌ها پرداخت.

برگزاری ۱۱ کمیسیون تخصصی در حوزه مشاوره و سبک زندگی از دیگر برنامه‌های اولین روز این همایش در زاهدان بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۳۱ خرداد؛ آخرین فرصت ثبت درخواست نقل و انتقالات دانشجویان
  • مرادصحرایی: امتیاز ویژه دانشجو معلمانی که زودتر از فارغ‌التحصیلی سرکلاس درس می‌روند
  • امتیاز ویژه برای دانشجومعلمانی که زودتر از فارغ‌التحصیلی سر کلاس درس می‌روند
  • جزئیاتی از پرداخت وام‌های دانشجویان علوم پزشکی / برگزاری ۷ طرح ملی دانشجویی
  • امتیاز ویژه برای دانشجو معلمانی که زودتر از فارغ‌التحصیلی سرکلاس درس می‌روند
  • امتیاز ویژه دانشجو معلمانی که زودتر از فارغ‌التحصیلی سرکلاس درس می‌روند
  • دانشگاه جندی‌شاپور اهواز در مقطع ارشد «هوشبری» دانشجوی خارجی می‌پذیرد
  • بررسی نقش مراکز مشاوره و سبک زندگی در اشتغال‌پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان
  • خوابگاه دانشجویان بین الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مرحله تکمیل
  • تردد در دانشگاه شریف محدود می‌شود